Δραστηριότητα

• daharis666
    την τιμωρία κ τον αποκλεισμό που την είδες; Είστε συγκεκριμένη κατηγορία μετρημένοι στα δάχτυλα που μόλις δείτε τέτοια πόστα τρυπώνετε...
  • AndreasLav
    Έφτασεεεεεεεεεεεεεε!
  • AndreasLav
    βαλε κανιμπαλ κορπς 🐒
  • NovaLacertae
    Nancy Sinatra and Lee Hazlewood - Lady Bird
  • AndreasLav
    ναι αλλα δε λέτε να πλακωθείτε και εχω μείνει με το τρυπανι στο χερι απο χτες και δεν εχω κρεμμασει τα πανελ στο ταβανι. (αμα βγουνε...
  • daharis666
    daharis666 reacted to abcd's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Like Like.
    Εδώ και 7 χρόνια "τρως" τιμωρίες γιατί βρίζεις μέλη και ιδίως συντονιστές. Συνεχίζεις όμως να βρίσκεσαι εδώ. Γιατί; :rolleyes:
  • Astronaut Jr.
    Προφανώς και ξέρει. Αλλά αυτό το χαρακτηριστικό της μετάδοσης δεδομένων έρχεται σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζετε. Γιατί, αυτό...
  • Astronaut Jr.
    Ως προς το ότι δεν αντέχεται κάτι, αυτό ισχύει. Όμως, δεν είναι η πολυφωνία που δεν αντέχεται, αλλά η ασχετοσύνη.
  • Astronaut Jr.
    Astronaut Jr. reacted to klamia71's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Haha Haha.
    Εδώ και πολύ καιρό το site λειτουργεί σα φέουδο στο οποίο καθε διαφορετική άποψη από του φεουδάρχη τιμωρείται με αποκλεισμό χωρίς...
  • NovaLacertae
    St. Paul & The Broken Bones - Sushi and Coca-Cola
  • capasitor
    capasitor posted a new thread.
    Ψάχνω για αγορά ένα ζεύγος XLR interconnects VAN DEN HULL "THE SECOND" , original (όχι μαιμού) λειτουργικό ,απ'την Αθήνα , τουλάχιστον 1...
    • 650px_Second_XLR.jpg
  • spmk
    spmk reacted to abcd's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Like Like.
    Ψάξε λίγο, έχουν γίνει ώρες πριν αυτές.
  • Drioannis
    Drioannis replied to the thread Ποδήλατο.
    Ξεκίνα με το μαλακό. Το indoor είναι ζόρικο...
  • AndreasLav
  • Drioannis
    Drioannis reacted to bretsos's post in the thread Ποδήλατο with Haha Haha.
    Εγώ πάλι Γιάννη νιώθω δυνατός και αυτό με λέει ότι το έχω κάψει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.963
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988