Δραστηριότητα

• christos77
    christos77 reacted to abcd's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Haha Haha.
    :p
  • christos77
    christos77 reacted to Decembered's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Haha Haha.
    :king:ουλ΄ οι μεγαλοι βασιλιαδες εδω μαζευτηκαμε ? :angel:
  • leandros
    leandros reacted to steadyshot's post in the thread Ethernet cables - Chord Epic with Like Like.
    Επηρεάζει και το ακουστό φάσμα το rf interference Ξαναδιάβασε τι έγραψες … Είπες όλες οι ψηφιακές συσκευές …
  • christos77
    christos77 reacted to bretsos's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Haha Haha.
    Δεν θυμάμαι, ήταν παλιά, με είχε βάλει χέρι για τα λάθος βήματα σε συνταγή μπάμιες με κοτόπουλο. Είχα θυμώσει τότε πάρα πολύ, σκέφτηκα...
  • christos77
    christos77 reacted to daharis666's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Haha Haha.
    στείλε μου ποιος πστης...να ρίξω βαν
  • leandros
    leandros reacted to daharis666's post in the thread Ethernet cables - Chord Epic with Haha Haha.
    το λάθος που διαπιστώνω απο τα λίγα που διάβασα στα πεταχτά....είναι ότι μπερδεύετε τις αρχές λειτουργίας των ψηφιακών με αυτές των...
  • christos77
    Εντάξει, αυτό ήταν βαρύ.
  • christos77
    christos77 reacted to bretsos's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Haha Haha.
    Δεν φταίνε τα καλώδια, δεν φταίνε οι χαρακτηρισμοι, φταίει που σε μια γωνιά του διαδικτύου εχουν μαζευτεί οι ξερόλες όλου του ντουνιά...
  • tsiprs
    tsiprs posted a new thread.
    Είμαι κάτοχος ενός BENQ W6500 και έχει βγάλει μήνυμα αντικατάστασης της λυχνίας. Από που αγοράζουμε γνήσια λυχνία; Έχει μεγάλη σημασία...
  • stereoteo
    stereoteo reacted to daharis666's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Like Like.
    ας δω τον νίμα να ζητάει την διαγραφή των 10423 λογαριασμών του....και ας μη γμσω ποτέ
  • leandros
    leandros reacted to Astronaut Jr.'s post in the thread Ethernet cables - Chord Epic with Haha Haha.
    Εγώ έχω αναφέρει τί καλώδια χρησιμοποιώ, καθώς και τί βύσματα. Cat6 για το εσωτερικό δίκτυο, cat5e για τη wan μου προς το firewall. Έλα...
  • stereoteo
    stereoteo reacted to Vakis2000's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Like Like.
    Κάποιες φορές ενοχλούμαστε, φυσικό είναι. Και εγώ έχω σβήσει δύο τρεις φορές την εφαρμογή, όμως ξανα επέστρεψα. Αρχικά διότι δεν θέλω...
  • jethro
    jethro posted a new thread.
    Πωλείται αφαλειοθηκη πινακος καθώς και ασφάλεια 20 αμπέρ της Hi fi Tuning.Τιμη 50 ευρώ.
  • minas
    minas reacted to Giota's post in the thread Διάφορα with Like Like.
    https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/12517833/nea-zoi-gia-to-proin-ergostasio-pitsos-ston-elaiona-me-ependysi-tis-sklavenitis
  • Zizik
    Zizik reacted to wizzy's post in the thread Αίτημα διαγραφής with Like Like.
    Όπως έχω πει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, η συμμετοχή στο forum είναι δικαίωμα, δεν είναι υποχρέωση. Το δικαίωμα αυτό μας παρέχεται...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa