Δραστηριότητα

• S
    Μαγειρίτσα :rolleyes: Και τσουρέκι δικό μας άντε καλή Ανάσταση :dance2::dance2::dance2:
  • kanakiani
    Δεν φταίνε οι λάμπες. Είναι κακό το ηχείο, δεν είναι τζένελεκ και "κορνάρει"..😛 Δυστυχώς τα περισσότερα οικιακά συστήματα ( που...
  • kanakiani
    Μου πηρε τα αυτια η παραμορφωση απο τις λαμπες
  • Ν.Κ.
    Η ανάπλαση της αυθεντικής πολικής απόκρισης του οργάνου μαλλον επιτυγχάνεται κατα προσέγγιση με την χρήση κατάλληλων ηχειων και καναλιών...
    • Screenshot_20251114_164432_com.google.android.apps.docs.jpg
  • costas EAR
    costas EAR replied to the thread Tesla.
    Μετά από 2,5 χρόνια που το οδηγώ, όλα αυτά είναι αστεία. Ανέκδοτα. Δε χρειάζεται λέμε. Ένα ρημάδι FSD χρειάζεται να αδειοδοτήσει η...
  • costas EAR
    costas EAR reacted to alexis's post in the thread Tesla with Like Like.
    Μετά από μια ώρα με το Tesla ούτε εγώ θεωρώ πως χρειάζεται. Πολύ σπάνια κοιτάω και τώρα έτσι και αλλιώς, θα μου λείψει μετά; :biggrin...
  • daharis666
    πήγε να σου παίξει πστιά ο αντμιν :roflmao:
  • daharis666
    Βρήκες κι εσύ ταινία να το "γυρίσεις", τώρα στα γεράματα! :roflmao:
  • daharis666
    :lolsign: Γίνεται όλο και καλύτερο!
  • costas EAR
    costas EAR reacted to alexis's post in the thread Tesla with Like Like.
    Στα @@ μου τι κάνουν. Ενα άχρηστο feature είναι. Αν μπορεί να φτιάξει σωστό λογισμικό. Αν δεν μπορεί να βάλει Android Automotive. Είναι...
  • AndreasLav
    Κατά κύριο λόγο από streaming ακούω. Το σκέφτηκα αυτό και είτε μπορώ να πάω στην λύση που λες (με ένα audioquest rca καλώδιο που έχω και...
  • symos
    symos reacted to costas EAR's post in the thread Tesla with Like Like.
    Προσωπικά, ως ιδιοκτήτης Τέσλα (κι όχι έξω απ' το χορό) σας ενημερώνω πως δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ να έχω Android auto στο Τέσλα, για...
  • costas EAR
    costas EAR replied to the thread Tesla.
    Προσωπικά, ως ιδιοκτήτης Τέσλα (κι όχι έξω απ' το χορό) σας ενημερώνω πως δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ να έχω Android auto στο Τέσλα, για...
  • Johnnys1962
    απο αυτα που γνωριζω βαση τεχνικων χαρακτηριστικων , και με την χρηση που κανω σαν streamer , δεν θεωρω πως η αναβαθμιση στο 8006 απο το...
  • jag
    Πρόσφατη επανάληψη, must watch για σύμμαχους του φεμινισμού.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.288
Members
38.675
Νεότερο μέλος
Γιώργος Π