Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 15.930
Απάντηση: Με ποιά αυτοκίνητα έχετε ζήσει;...
Πώς φαίνεται ο ξενόφερτος, πολυταξιδεμένος και καλοζωϊσμένος άντρας! :407:Μονο αυτα που μας ανηκαν, ετσι?
1)Pontiac 450
2)Triumph TR7
3)Mercedes 200
4)BMW 635 csi
5)Mitsubishi Pajero
6)Jeep Cherokee
7) ?????? :121:
και ενδιαμεσα και διαφορα "μικρα" που επαιζαν τον ρολο "δευτερου"...
Punto το καλύτερο entry level. Φιλικό, φθηνό και χωρίς προβλήματα- Γράψε και από τα τρία αυτοκίνητα που έβαλες ποιό θεωρείς κατά γενική ομολογία καλύτερο. Πιθανολογώ το τελευταίο σωστά;
...
Πώς φαίνεται ο ξενόφερτος, πολυταξιδεμένος και καλοζωϊσμένος άντρας! :407:
κοιτα να δεις συμπτωση....Rover 214Si (1997-2008)
Το Rover δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα αλλά το πρόσεχα. Μεγάλη αγάπη αλλά δεν φρέναρε (ειδικά σε κατέβασμα από κανένα βουνό που ζεστένονταν τα φρένα τρόμαζες), δεν είχε ABS και δεν είχε κλιματισμό-Air Condition.
αυτό δε σου κάνει;Dacia, Renault 5, Renault fuego, Rover 214Si, Renault Laguna, X-Trail.
Θα ήθελα μια νέα έκδοση του fuego
Ανατρίχιασα!το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα ήταν ένα opel kadett του 1978
...ήταν πισωκίνητο!
Σταματημένος στο φανάρι, με το άγχος του νέου οδηγού, ξεκινάω όσο γρήγορα μπορούσα
για να μην κορνάρουν οι από πίσω και ξαφνικά .... βλέπω το πεζοδρόμιο να έρχεται κατά πάνω μου
Ενστικτωδώς αφήνω το γκάζι και γυρνάω το τιμόνι προς την αντίθετη κατεύθυνση
Αυτό ήταν !!! η πρώτη πλαγιολίσθηση της ζωής μου μόλις είχε επιτευχθεί
Βρε πατρινόπουλε...Στην λίστα σου, το 64% των οχημάτων είναι γερμανικά και βγάζεις το συμπέρασμα πως τα γερμανικά είναι τα καλύτερα. :121:
Και το 45.5% είναι group VAG.
Στην λίστα σου κοροϊδεύεις το Punto που είναι σαφέστατα το φθηνότερο από όσα έχεις εκεί (9% του δείγματος)
Το Corolla σε τι σε χάλασε? Δε μας είπες. Έγραφες παραπάνω για τον «μύθο» της Ιαπωνικής αξιοπιστίας και λογικά πρέπει να είσαι στο σχεδόν 0 της σχετικής συχνότητας, σε παγκόσμια κλίμακα, που το πιστεύει αυτό! Χάλασε το Corolla?
Αν μου κάνει λέει?? η brera αισθητικά μου αρέσει πιο πολύ.αυτό δε σου κάνει;