Μουσικά αδιέξοδα







Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.794
Reaction score
38.402
........ αναποφευκτο το 7 souls-αρκει να μη το παρακανεις (υπερκορεσεις).
-> προσωπικα βαζω και το πρωτο EP, σε αντιστοιχες περιπτωσεις.
 




Μηνύματα
13.000
Reaction score
15.033
η ζωή μας είναι σουγιάδιες σε βρώμικα αδιέξοδα
τι ωραίο μπάσο που έχουν πολλές ελληνικες ηχογραφήσεις αυτής της εποχής
Ε, εξυπηρετεί την ιστορία και την αφήγηση (μαζί και η ντράμς). Δεν βαράνε διακοσμητικά ή superfluous ή έτσι για να παίζουν. ¨Εχουν ρόλο στην οπτικοποίηση και κλίμα που σου περιγράφουν και έχει σχέση πάντα με το στίχο και τον υπηρετούν. Είναι και καλά γραμμένα ακριβώς για αυτό το λόγο.
 



Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.502
Reaction score
50.857
Here's 10 albums that never happened but are still discussed among fans and often recreated in some shape or form by the original artists, inspired musicians, or just hungry fans.


 

Μηνύματα
13.000
Reaction score
15.033
Τι πέθανε ο Τίλετ ; ¨Οχι ρε π@υστη μου. Τώρα το μαθαίνω.

Πάει έκλεισε και αυτό το κεφάλαιο. Σιγά σιγά .... πεθαίνουν όλα τα νιάτα μου. Καιρός και εγώ.

Μια μιρκή κατάθλιψη θα την πάθω καθώς συνδεδεμένος με πολλά.
 

Μηνύματα
13.000
Reaction score
15.033
Joy Division - Autosuggestion






View attachment 307417
Καλά όλα όπως τα έχει σκεφτεί και λέει στην αρχή των στίχων αυτού του τραγουδιού αλλά όταν ανοιχτείς , ακόμη και όταν μιλάς για κάτι .... ήδη ήταν επεξεργασμένο στο μυαλό σου. Η γραφή και εκτέλεση είναι καθαρά τεχνιικό θέμα για τον δημιουργό. Όταν πας να ανοιχτείς πρώτον ανακαλύπτεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως αρχικά τα συνέλαβες αλλά κυριότερο ότι χάνουν την πραγματική συμμετοχή σου αλλά και του εγώ σου (του δικού σου, του δημιουργού). Τότε πέρα μόνο απο την χαρά της επικοινωνίας ... τα άλλα βαθύτερα του συγκεκριμένου σημιουργήματος σου χάνουν το νοήμα τους γαι εσένα Πάς για άλλα. Πλήρης διαγραφή. No sense to linger on to them. Δεν είναι εσύ. Δεν είναι δικά σου. Μπορεί και να μην τα αναγνωρίζεις ως δικά σου. Σημαντικά μόνο για τους άλλους που τον ακούνε τον λόγο σου ή την τέχνη σου. Για τον δημιουργό συνήθως όταν γράψει ένα βιβλίο ή ένα τραγούδι το νόημα έχει ήδη φύγει και δεν το ξαναδιαβάζει. Εκεί την πατάνε πολλοί καλλιτέχνες όσο η καριέρα τους προχωράει. Ερωτεύονται το αποτέλεσμα (άρα τον εαυτό τους) και ξεχνάνε την πηγή του. Το ίδιο ισχύει ακόμη και για τον προφορικό λόγο σύμφωνα με τις μελέτες του Τσόμσκι.
 
Last edited:

Μηνύματα
13.000
Reaction score
15.033
Η άποψη των νέων για το αδιέξοδο. Να αυτός έχει φτάσει σε πλήρη αδιέξοδο και το κακό είναι ότι και εμείς που το ακούμε χα χα

 
Last edited:

Μηνύματα
13.000
Reaction score
15.033
Πάμε σε πιο βαθιά νοήματα και πως να ξεπερνάμε και να αναγνωρίζουμε το πρόβλημα όταν μας συμβαίνει. Επίσης και παρηγορητικό. Λιγότερο εγκεφαλικά και περισσότερο διαισθητικά και με πιο εσωστρεφή και ανθρώπινο τρόπο εκφραζόμενα. Τρόπο πιο εύκολα και πιο κοντά στο πως ο απλός άνθρωπος βιώνει την απώλεια και πιο κοντά επίσης στην πραγματικότητα.



Αφιεωρωμένο σε αυτούς που πιθανόν θρηνούν τώρα που μιλάμε χωρίς να το γνωρίζουμε ή θρηνήσαν πολύ στο παρελθόν για κάτι.

Πολύ εύκολα σου κόβεται ολόκληρο κομμάτι και δεν το παίρνεις και είδηση κιόλας.

Hold on to love, that is what I do Now that I've found you And from above everything's stinking They're not around you And in the night, I could be helpless I could be lonely, sleeping without you And in the day, everything's complex There's nothing simple, when I'm not around you But I miss you when you're gone That is what I do Bay, bay, bay And it's going to carry on That is what I knew Bay, bay, bay Hold on to my hands, I feel I'm sinking Sinking without you And to my mind, everything's stinking Stinking without you And in the night, I could be helpless I could be lonely, sleeping without you And in the day everything's complex There's nothing simple, when I'm not around you
 
Last edited:

Μηνύματα
13.000
Reaction score
15.033
Και άλλα δύο αντίστοιχα. Το δεύτερο μάλιστα απώλεια ανθρώπου που εσύ δεν έφταιγες ποτέ που δεν είχες επαφή αλλά ήταν δική του ευθύνη που αυτή δεν υπήρξε ποτέ αλλά και πάλι εσύ μπορεί ..... να θρηνείς γιατί ήσουν μέρος της δημιουργίας του μέσω της γέννησης. Πιο μεγάλο μπέρδεμα.


 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.502
Reaction score
50.857
Return-Of-The-Creeps-Film-Still-6-Rehearsed-Dreams.jpg


Return-Of-The-Creeps-Film-Still-5-The-Vyllies-scaled.jpg




RETURN-OF-THE-CREEPS-GENERAL-POSTER-EN.jpg
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.855
Μηνύματα
2.878.778
Members
37.955
Νεότερο μέλος
Audio Profes
Top