Ποιοί οι καλύτεροι εγκαταστάτες/τεχνίτες Car Audio SQL στην Αθήνα και Ελλάδα;

Μηνύματα
25
Reaction score
38
Έπειτα από δεκαετίες ενασχόλησης ψάχνω να βρω τον καλύτερο εγκαταστάτη ηχητικών αυτοκινήτου στην Αθήνα για να βάλω ένα σύστημα ενεργό SQL δλδ ποιότητας ήχου μέσω τελειότητας της κατασκευής.
Όχι έναν που τοποθετεί ΚΑΙ συναγερμούς, ΚΑΙ φωτάκια, ΚΑΙ κάμερες, ΚΑΙ μεμβράνες, ΚΑΙ μπαταρίες κοκ
Έναν άνθρωπο αφοσιωμένο του είδους!

Ποιός έχει εγκαταστήσει εξελιγμένο ηχοσύστημα σε ΙΧ με εξαιρετικά αποτελέσματα τοποθέτησης / εγκατάστασης;;
Αναζητώ ταλέντο (!), επιμέλεια, και κάποιος πραγματικά να γουστάρει την δουλειά του, να είναι μερακλής ρε παιδί μου!!

Έχω ήδη περάσει από κάποιους επαγγελματίες αλλά δεν έμεινα ποτέ 100% (ούτε καν 75%...) ικανοποιημένος από τα προηγούμενα 4-5 projects μου (εξάλλου την περισσότερη λεπτομέρεια είχε χρειαστεί να την χτίσω ο ίδιος...).

Στο εξωτερικό κάνουνε ... παπάδες, και πάντα τους ζηλεύω!
Εμείς φαίνεται μόνο στο πόδι είμαστε ικανοί να δουλεύουμε :(
Σε όλα...

Θα χαρώ να ακούσω προτάσεις μαστόρων επειδή δεν έχω πλέον τα εργαλεία μου, ούτε είμαι σε κατάσταση να αρχίσω πάλι ένα νέο project με δική μου δουλειά - θα ήθελα την πολυτέλεια να την αναλάβει επιτέλους κάποιος επαγγελματίας.

Ευχαριστώ.
 


Μηνύματα
501
Reaction score
705
Κοίταξε να δεις, στην Ελλάδα, πολύ σοβαρούς τεχνίτες στο CarAudio δεν έχουμε. Κάποιους που είχαμε είτε έχουν αλλάξει επάγγελμα είτε ασχολούνται με άλλα πράγματα πλέον στη ζωή τους.

Στατιστικά είναι όλοι με τα φεγγάρια τους.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως σταθερότητα στο αποτέλεσμα για να κρίνεις και η εμπειρία μου έχει δείξει ότι ακόμα και στον καλύτερο να πας δεν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα είναι το υποσχόμενο ή το αναμενόμενο.

Έχω δει δουλειά (και σχετικά πρόσφατα) από πάρα πολύ σοβαρό και έμπιστο μάστορα και μάλιστα όχι κάτι τραγικά δύσκολο σε υλοποίηση, που στη καλύτερη των περιπτώσεων είναι για γέλια. Η συνολική συνεννόηση δε χειρότερη και από έργο του Σεφερλή.

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.963
Reaction score
41.273
Ο δικός μας εδώ, o @Car_Audio_Test (Νικος) ίσως μπορεί να σου κάνει αυτά που θες. Λέω ίσως γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις αλλά από την προσωπική μου εμπειρία αλλά και φίλων ο Νίκος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, προσεκτικός, της λεπτομέρειας, συνεννοήσιμος, συνεργάσιμος, γνώστης και "καλλιτέχνης" στη δουλειά του.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.641
Μηνύματα
2.870.510
Members
37.926
Νεότερο μέλος
Demetriiosk71
Top