Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.724
Reaction score
38.245
υπαρχουν σχετικες προβλεψεις, απο εκει και περα απαραιτητο να επαναδιαμορφωθει η νομοθεσια πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
και γιατι οχι να υπαρχει καποιο σχολικο μαθημα σχετικα.
 

Μηνύματα
2.253
Reaction score
2.796
Κατ εμέ από τη στιγμή που ένα 11χρονο βιάζει μια κοπέλα,παύει να είναι ανήλικος και θα τον δίκαζα σαν ενήλικο.
Αυτό είναι το σωστό. Δεν τηρείται πολλές φορές το σωστό στους νόμους.
Αν τους βρούνε,αντε να τους βάλουν να κάνουν καμία εργασία και τσουπ έξω για το επόμενο θύμα...
 


Μηνύματα
7.297
Reaction score
11.842
και λόγω απειρίας δυστυχώς δεν κατάλαβε οτι για να κόβει με πράσινο ο μπροστινός του κάποια μλκ έχει (ή πρόκειται να ) γίνει.
Μιλάμε για κάποιον που έχασε τη ζωή του, αλλά απο το βίντεο προκύπτουν δύο πολύ σημαντικά ευρήματα:
α) πήγαινε όντως με υπερβολική ταχύτητα, τόσο σε σχέση με το ανώτατο όριο, όσο και σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούσαν στο δρόμο ( πυκνή ροή οχημάτων, άρα και σφήνα να του έκανε κάποιος, δεν προλάβαινε να το μαζέψει )
β) το κράνος ήταν περασμένο σαν περικεφαλαία και δεν ήταν δεμένο ή έστω, δεν ήταν ΣΩΣΤΑ δεμένο. Αν δείτε προσεκτικά το βίντεο που είχε δημοσιοποιηθεί τις ημέρες που έγινε το συμβάν, θα παρατηρήσετε ότι όταν πέφτει ο αναβάτης στην άσφαλτο, το κράνος του φεύγει μακριά. Το κράνος πρέπει να μένει σταθερό στο κεφάλι όμως.

Θέλω να καταλήξω στο συν Αθηνά και χείρα κίνει. Υπάρχουν πάρα πολλά δίποδα ζώα εκεί έξω, μελλοθάνατοι που δεν φοράνε καθόλου κράνος. Υπάρχουν και άλλοι που το φοράνε ως διακοσμητικό ή ως μέσο αποφυγής των κλήσεων, όχι δηλαδή για να προστατεύσουν τη ζωή τους, αλλά το πορτοφόλι τους.

Χωρίς να έχω καμία πρόθεση να κάνω κήρυγμα ή να το παίξω ο σωστός και αλάνθαστος, καμαρώνω τη 4χρονη κόρη μου που όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο κάνει τη κίνηση να βάλει τη ζώνη της ( το ίδιο κάνει πλέον και η δίχρονη κόρη μου ), ενώ τώρα που πήραμε ποδήλατο, η πρώτη κίνησή της μόλις ανεβαίνει είναι να βάζει το κράνος της, κάτι που έχει ξεκινήσει πριν δύο χρόνια, όταν άρχισε να κάνει πατίνι και έμοιαζε με UFO ανάμεσα στα άλλα παιδάκια που δεν ( τους ) φορούσαν κανένα μέτρο προστασίας. Όπως έχω ξαναπεί όμως, αφενός δεν μας έχει δει ποτέ να επιβαίνουμε στο αυτοκίνητο χωρίς ζώνη, αφετέρου της έχω εξηγήσει ότι είναι ένα μέτρο προστασίας, για την ασφάλειά μας ( δεν της την έμαθα δηλαδή σαν υποχρέωση, αλλά σαν ανάγκη ).
 




daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
38.107
Reaction score
77.947
θα τσακώθηκαν για τις ελιές
 




gid

Μηνύματα
7.477
Reaction score
8.712
Πόσες τέτοιες ανακοινώσεις έχουν γίνει τα τελευταία 10 χρόνια;;;


Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, 10 χρόνια ανακοινώνει...

Θα βάλουν λέει πρόστιμο 500Ε στα ανασφάλιστα επιβατικά, μα ο παραβάτης έχει γλιτώσει ως και χιλιάδες ευρώ εδώ και χρόνια κυκλοφορώντας ανασφάλιστος.... Τι μυαλά κουβαλάνε αυτοί που γράφουν τα νομοσχέδια....
 
Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
18.800
Reaction score
31.285
Μια απλή διασταύρωση βάσεων δεδομένων είναι.... Όταν από τους επαγγελματίες ζητούν να συνδέσουν pos και ταμειακές το οποίο φαίνεται να θέλει γνώσεις προγραμματιστή μην πω χακερ.
 

Μηνύματα
19.815
Reaction score
13.886
Αν ακούσεις (γκουχ, γκουχ... :rolleyes: ) συνομιλία στα VHF αστυνομικών όταν ψάχνουν αμάξι, στο τάκα τάκα λένε ανασφάλιστο ή ασφαλισμένο, απασχολεί ή όχι! Τώρα γιατί δεν υπάρχει γενική διασταύρωση μεταξύ των υπηρεσιών και της ΑΔΑΕ αν έχει ασφάλιση, αυτοί ξέρουν...
 

gid

Μηνύματα
7.477
Reaction score
8.712
Μια απλή διασταύρωση βάσεων δεδομένων είναι....
Ακριβώς. Αλλά δε θέλουν να υποστούν το πολιτικό κόστος.

Οπότε τώρα φαίνεται θα το κάνουν, και για να μετριάσουν το πολιτικό κόστος ορίζουν ένα γελοίο πρόστιμο.
 




Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
18.800
Reaction score
31.285


Τελικά δεν λιαζονται μόνο όπως έλεγε εκείνο το ανεδιήγητο σκουμπρί η Τασία. Μερικοί αφού λιαστούν καλά - καλά θα θέλουν και να συνευρεθούν.

Πόση όμως προβολή θα πάρει αυτός ο - πραγματικός- βιασμός και απόπειρα όπως φαίνεται ανθρωποκτονίας, πόση πήρε ο μη βιασμός της Μπικα. Αυτή είναι η κοινωνία μας.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.757
Μηνύματα
2.874.902
Members
37.945
Νεότερο μέλος
LLLEFTERIS
Top