Eξαπατηθηκα απο Αγγελια μελους..

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
172
Εχουμε ακουσει μονο την μια πλευρα ,σε αυτη την ιστορια και βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα.
Οι ενδειξεις ειναι οτι ο πωλητης εχει κανει την λαδια του.
Εαν η αγγελια ηταν στην ΧΕ τοτε θα λεγαμε οτι την πατησε ο αγοραστης αλλα ας προσεχε.
Εδω ομως μας διεπει μια ηθικη υψηλοτερη διοτι ειμαστε φιλοι και χομπιστες.
Στον νομο ομως υπαρχει διακριση μεταξυ πταισματος,πλημμεληματος και κακουργηματος.
Εκεινο που λεω ειναι οτι σιγουρα ο πωλητης δεν εχει διαπραξει κακουργημα !
Μην ειμαστε ακραιοι..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.082
Συμφωνώ και πρέπει να πω ότι αν δεν ακούσω και την άλλη πλευρά δεν βγάζω συμπέρασμα (εγώ)
Μου έτυχαν κάποια περιστατικά με μέλη που είχαν διαφορές και απευθύνθηκαν σε μένα σαν συντονιστή των αγγελιών και μόνο όταν άκουσα και την δεύτερη άποψη έβγαλα συμπέρασμα, το οποίο σε κανα δυό περιπτώσεις ανέτρεπε τα όσα εξ αρχής φαινόταν λογικά και δίκαια.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.082
Να πω επίσης ότι σε μια περίπτωση και αφού μίλησα τηλεφωνικά με το μέλος που ήταν αγοραστής και τον "επίπληξα" για την συμπεριφορά του μετά από τα παράπονα του πωλητή, δεν ξαναφάνηκε εδώ μέσα και εξαφανίστηκε παρά την μακρά πορεία του στο παρόν φόρουμ.
Βέβαια οι πιο πολλοί είπαν ότι μάλλον είναι καλύτερα έτσι.

Reaction score
221
η λαδια δεν ειναι ακριβως στο κοστος επισκευης που χρειαστηκαν τα ηχεια αλα εγω σκεφτομαι αν η αγγελια εγραφε "καμια φορα ξαφνικα σταματαν να παιζουν τα τουιτερ" ποιος θα εδινε εστω και 500e για τα ηχεια???εκει υπαρχει πονηρια σιγουρα...

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
172
Η ανοησια ειναι οτι δεν τα εφτιαξε πριν τα βαλει αγγελια !

η λαδια δεν ειναι ακριβως στο κοστος επισκευης που χρειαστηκαν τα ηχεια αλα εγω σκεφτομαι αν η αγγελια εγραφε "καμια φορα ξαφνικα σταματαν να παιζουν τα τουιτερ" ποιος θα εδινε εστω και 500e για τα ηχεια???εκει υπαρχει πονηρια σιγουρα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.082
Κάποια στιγμή κάποιο μέλος μου έστειλε μια φωτο.
Ήθελε να αγορασει ένα κινητό και ζητούσε από τον πωλητή μια φωτο του κινητού.
Και ο πωλητής έστειλε μια φωτο από ένα χαρτοκούτι όπου μέσα του υπήρχε λέει το κινητό !!!
Ένα χαρτοκούτι που δεν έγραφε τίποτα απ' έξω και φυσικά δεν προχώρησε η συναλλαγή.
Οπότε όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, προσοχή.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.547
ΤΟΥΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ......
Του γνωστοποίησα το θέμα με pm. Τώρα αν δεν έχει μπει στο avsite από τότε...:idk:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Του γνωστοποίησα το θέμα με pm. Τώρα αν δεν έχει μπει στο avsite από τότε...:idk:
Σαν ''man'' πάντως,δεν έχει μπει:
Τελευταία Δραστηριότητα:
20 Αυγούστου 2014

...αποσυνδεμένος,κανείς δεν ξέρει,
...το πιθανότερο,
ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ......:D
:rolleyes:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.035
Το ότι έχει 80 μηνύματα, μόνο στις αγγελίες και ένα σε θέμα που προτείνει προϊόν από την αγγελία του (όλα αυτά με μια βιαστική ανάγνωση της δραστηριότητάς του), προσωπικά το βρίσκω ύποπτο. Δεν παίρνω θέση, απλά εφιστώ την προσοχή.

Reaction score
58
Το ότι έχει 80 μηνύματα, μόνο στις αγγελίες και ένα σε θέμα που προτείνει προϊόν από την αγγελία του (όλα αυτά με μια βιαστική ανάγνωση της δραστηριότητάς του), προσωπικά το βρίσκω ύποπτο. Δεν παίρνω θέση, απλά εφιστώ την προσοχή.

Πολύ σωστά!

Reaction score
153
Ενοειται οτι πρεπει να ακουστει και η αλλη πλευρα..
Αν υπαρξει αντιλογος το πιο πθανο ειναι να ακουσουμε κατι του στυλ "Τα ηχεια ηταν αριστα,αυτος τα χαλασε" η κατι σαν "Τα ηχεια ειναι μια χαρα,ιδεα του ειναι" οπως ειπε και στο τηλεφονο

Να θυμισω οτι τα ηχεια ειναι ACTIVE με φουλ προστασιες μεσα,αρα δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεσαμε "λαθος" τελικο και να τα καψαμε.
Να ξανα επισημανω οτι αυτο το προβλημα ειναι κατι τυπικο μετα απο πολυετη χρηση οπως αναφερει και η ιδια η Dynaudio σε e-mail που εστειλε.

Δεν μπορω να καταλαβω την χαλαροτητα που αντιμετοπιζεις το θεμα OPTIMIST,
Ενοειται πως δεν εκανε εγκλημα,δεν μου εβαλε εκρηκτικα μεσα στο ηχειο.
Αλλα το καποιος να πουλαει κατι το οποιο ειναι ελατωματικο εις γνωση του ονομαζεται απατη.-

Δηλαδη εσυ OPTIMIST πουλας πραγματα τα οποια εις γνωση σου ειναι ελατωματικα,και μετα λες στον αγοραστη "ελα μωρε τοσα λεφτα εδωσες,δωσε ακομα 50-100€?

γιατι πιο πανω λες "Προς στιγμην ο αγοραστης ειναι κατα την γνωμη μου υπερβολικος εαν μιλαμε για ζημια 50-100 ευρω σε τιμημα 1500 ευρω."

Κατσε να δουμε τι λεει ο νακας για το τελικο κοστος,ισως ειναι παραπανω.Εγω υπολογισω οτι θα χρεωσουνε λιγο.

Εγω αναφερω ενα γεγονος,
Το οτι ειναι αληθες αποδεικνύεται απο το οτι δεν εχω κατι να κερδισω και ενοειται ουτε κατι να χωρισω με τον εν λογο κυριο.

Τωρα βαιβαια μπορει να ειμαι τρελος και να θελω να δημιουργω τζερτζελο,δεν ξερω θα παω σε εναν ψυχιατρο και μετα θα ανεβασω την γνωματευση.

Reaction score
3.128
αν το πρόβλημα της ενεργοποίησης των ρελέδων προστασίας παρουσιάζεται ταυτοχρόνως και στα δύο ηχεία, το πιο πιθανό είναι να μην έχουν πρόβλημα οι ρελέδες των ηχείων.
Προτείνω τα ηχεία να συνδεθούν δοκιμαστικά και σε κάποια αλλη πηγή / προενισχυτή για να δείτε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και να επαναλαμβάνεται.

Last edited:

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
172
Ενοειται οτι πρεπει να ακουστει και η αλλη πλευρα..
Αν υπαρξει αντιλογος το πιο πθανο ειναι να ακουσουμε κατι του στυλ "Τα ηχεια ηταν αριστα,αυτος τα χαλασε" η κατι σαν "Τα ηχεια ειναι μια χαρα,ιδεα του ειναι" οπως ειπε και στο τηλεφονο

Να θυμισω οτι τα ηχεια ειναι ACTIVE με φουλ προστασιες μεσα,αρα δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεσαμε "λαθος" τελικο και να τα καψαμε.
Να ξανα επισημανω οτι αυτο το προβλημα ειναι κατι τυπικο μετα απο πολυετη χρηση οπως αναφερει και η ιδια η Dynaudio σε e-mail που εστειλε.

Δεν μπορω να καταλαβω την χαλαροτητα που αντιμετοπιζεις το θεμα OPTIMIST,
Ενοειται πως δεν εκανε εγκλημα,δεν μου εβαλε εκρηκτικα μεσα στο ηχειο.
Αλλα το καποιος να πουλαει κατι το οποιο ειναι ελατωματικο εις γνωση του ονομαζεται απατη.-

Δηλαδη εσυ OPTIMIST πουλας πραγματα τα οποια εις γνωση σου ειναι ελατωματικα,και μετα λες στον αγοραστη "ελα μωρε τοσα λεφτα εδωσες,δωσε ακομα 50-100€?

γιατι πιο πανω λες "Προς στιγμην ο αγοραστης ειναι κατα την γνωμη μου υπερβολικος εαν μιλαμε για ζημια 50-100 ευρω σε τιμημα 1500 ευρω."

Κατσε να δουμε τι λεει ο νακας για το τελικο κοστος,ισως ειναι παραπανω.Εγω υπολογισω οτι θα χρεωσουνε λιγο.

Εγω αναφερω ενα γεγονος,
Το οτι ειναι αληθες αποδεικνύεται απο το οτι δεν εχω κατι να κερδισω και ενοειται ουτε κατι να χωρισω με τον εν λογο κυριο.

Τωρα βαιβαια μπορει να ειμαι τρελος και να θελω να δημιουργω τζερτζελο,δεν ξερω θα παω σε εναν ψυχιατρο και μετα θα ανεβασω την γνωματευση.
Παντα υπαρχει ο κινδυνος να παρεξηγηθει κατι που γραφω.
Δεν χειροκροτω τον πωλητη αλλα δεν το κρινω σαν απατεωνα,ο χαρακτηρισμος ειναι βαρυς.
Πεστο ζαβολια ,αναξιοπιστια,κουτοπονηρια κλπ.

Reaction score
153
Παντα υπαρχει ο κινδυνος να παρεξηγηθει κατι που γραφω.
Δεν χειροκροτω τον πωλητη αλλα δεν το κρινω σαν απατεωνα,ο χαρακτηρισμος ειναι βαρυς.
Πεστο ζαβολια ,αναξιοπιστια,κουτοπονηρια κλπ.
Δεν παρεξηγω,
καταλαβαινω οτι καθε ανθρωπος εχει την δικη του οπτικη γωνια, δεν σε ξερω προσωπικα αλλα ειμαι σιγουρος παρατηρωντας την πορεια σου στο site οτι δεν προκειται να εκανες κατι αντιστοιχο.Και για αυτο τον λογο με παραξενευει η σταση σου πανω στο θεμα..

Εγω θελω να νοιωθω ασφαλης οταν συναλασομαι εδω μεσα, Και οταν κaλω καποιον να χρησημοποιησει το Forum να φευγει με της καλυτερες εντυπωσεις, γιατι εδω δεν κανουμε εμποριο απλα το χομπι μας και το να υπαρχει Αξιοπιστεια μας βοηθαει ολους..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.279
Θα έλεγα ότι δεν έχετε ιδέα από τη νομοθεσία που προστατεύει τον αγοραστή από ελαττωματικό προϊόν.
Αν είχατε ρωτήσει έναν δικηγόρο θα σας έλεγε ότι σε κάθε περίπτωση, αν ο αγοραστής δεν μείνει ικανοποιημένος από το προϊόν, έχει δικαίωμα να το επιστρέψει και να αποζημιωθεί πλήρως, ακόμα και για περιπτώσεις υποδεέστερες από αυτή που συζητάμε.

Reaction score
620
αν το πρόβλημα της ενεργοποίησης των ρελέδων προστασίας παρουσιάζεται ταυτοχρόνως και στα δύο ηχεία, το πιο πιθανό είναι να μην έχουν πρόβλημα οι ρελέδες των ηχείων.
Προτείνω τα ηχεία να συνδεθούν δοκιμαστικά και σε κάποια αλλη πηγή / προενισχυτή για να δείτε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και να επαναλαμβάνεται.
Αυτο εδω το τσεκαρατε που λεει ο ανθρωπος?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.465
Θα έλεγα ότι δεν έχετε ιδέα από τη νομοθεσία που προστατεύει τον αγοραστή από ελαττωματικό προϊόν.
Αν είχατε ρωτήσει έναν δικηγόρο θα σας έλεγε ότι σε κάθε περίπτωση, αν ο αγοραστής δεν μείνει ικανοποιημένος από το προϊόν, έχει δικαίωμα να το επιστρέψει και να αποζημιωθεί πλήρως, ακόμα και για περιπτώσεις υποδεέστερες από αυτή που συζητάμε.
Αυτό ισχυει και για τα μεταχ/σμενα? γιατι σ' αυτά δεν υπαρχει αποδειξη αρα πως θα αποζημιωθεί?

Reaction score
58
Στις περιπτώσεις που οι αγορές γίνονται μέσω νομίμων καταστημάτων με εκδόσεις τιμολογίων η αποδείξεων.Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πωλητής (ιδιώτης)δεν έχει μόνιμη έδρα για να πας να τον βρεις την επόμενη μέρα.Βέβαια υπάρχουν διαδικασίες που μπορεί να κάνει κάποιος για να βρει το δίκιο του αλλά κοστίζουν και χρόνο και χρήμα,και το αν αξίζει τον κόπο υπόκειται στη κρίση του καθένος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.863
Members
38.382
Νεότερο μέλος
panosmou