το ακριβοτερο hdmi Μετρου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Aπο την εταιρια που πρωτη παρουσιασε hdmi (οσοι διαβαζατε htm το 2003-4 θα θυμαστε τις διαφημισεις) Η προδιαγραφη 1,4 πλεον,
αλλα η τιμη θανατος 1000$ το μετρο .Ακομα και με μια εκπτωση του 20% παλι ειναι αλλου.
Πηγη
http://www.avrev.com/home-theater-n...unch-1-000-platinum-starlight-hdmi-cable.html

Reaction score
1
Απάντηση: το ακριβοτερο hdmi Μετρου

ενταξει τωρα.....μου θυμιζει την ιστορια με το καλωδιο της DENON που ζηταγε και ζηταει 499 USD ( denon link) που ειναι απλα ενα ομορφο patch cord ....

τωρα σχετικα με το θεμα μας αναρωτιεμαι

1. Αν υπαρχει καποιος που θα διαπιστωσει οποιαδηποτε διαφορα....οχι με τα ματακια του γιατι αυτα δεν ειναι επιστημονικος κριτης αλλα με το καταλληλο οργανο μετρησης.
2. Τα μηχανηματα τα οποια θα διασυνδεθουν με αυτο το καλώδιο.

3. Το τελικο αποτελεσμα ποιο θα ειναι....

Ετσι οπως παμε θα το σκισω το διπλωμα μου και ας κουραστηκα 5 χρονια για να το αποκτησω.

εκει που σταματα η επιστημη, η λογική ...αρχιζει το Hi End....

Reaction score
14

οσο ακριβότερα τα καλώδια και τα αξεσουάρ τόσο η αυτοεπιβολή είναι ισχυρότερη!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ζουμε και σκεφοτμαστε ελληνικα .... αυτο φτανει
ενταξει τωρα.....μου θυμιζει την ιστορια με το καλωδιο της DENON που ζηταγε και ζηταει 499 USD ( denon link) που ειναι απλα ενα ομορφο patch cord ....
καμμια σχεση (ασχετα αν ειναι πανακριβο αυτο σιγουρα δουλευει)

τωρα σχετικα με το θεμα μας αναρωτιεμαι

1. Αν υπαρχει καποιος που θα διαπιστωσει οποιαδηποτε διαφορα....οχι με τα ματακια του γιατι αυτα δεν ειναι επιστημονικος κριτης αλλα με το καταλληλο οργανο μετρησης.
δυστυχως αυτο το μηχανημα εχει 15 χιλιαρικα και οταν το ειπα σε αρχισυντακτη περιοδικου μονο που δεν με εφαγε
2. Τα μηχανηματα τα οποια θα διασυνδεθουν με αυτο το καλώδιο.

3. Το τελικο αποτελεσμα ποιο θα ειναι....
καλο θα ειναι αλλα σιγουρα δεν θα αξιζει το ποσο, τετοιου κοστους καλωδιο , δεν φτανει μονο να τα εχεις πρεπει και να θες να τα σπρωξεις για να το παοκτησεις

Ετσι οπως παμε θα το σκισω το διπλωμα μου και ας κουραστηκα 5 χρονια για να το αποκτησω.
τι σου φταιει το διπλωμα -αυτο καθοριζει τις τιμες?

εκει που σταματα η επιστημη, η λογική ...αρχιζει το Hi End....
εκει που σταματα η λογικη αρχιζουν και αλλα πραματα
Απλα και να μπορουσαμε να δουμε οτι πραγματι υπαρχουν διαφορες , ποιος εχει και θελει να αποκτησει ενα τετοιο καλωδιο? στην ελλαδα σχεδον κανεις......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οσο ακριβότερα τα καλώδια και τα αξεσουάρ τόσο η αυτοεπιβολή είναι ισχυρότερη!!!!
αυτο ισχυει για πρωταρηδες ,
οταν εχεις χωσει πολλες φορες μεγαλα ποσα
και βλεπεις οτι παντα υπαρχει κατι καλυτερο, μετα πας μονο με δοκιμες για αγορες .

Reaction score
150
Εδώ που τα λέμε μπορεί να θέλει κάποιος να έχει καλώδιο που το έχουν λίγοι έτσι για να γουστάρει!

Πριν δύο εβδομάδες μπήλα σε ένα μαγαζί στην Κηφισιά και δοκιμάζω μια μπλούζα ενώ βλέπω τον πωλητη και ήταν κουμπομένος! Μου λέει ξέρετε είναι λίγο ακριβή αυτή η εταιρεία...Σώπα μωρέ του λέω βαβμβακερό φούτερ είναι πόσο να έχει? (Ήξερα ότι είναι ακριβό μαγαζί βέβαια)

1600 Ευρώ μου λέει! Σωωωωωωπα ρε τύλιξε μου 5-6!

Μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο απλά ήταν μοναδικό κομμάτι.

Αυτό το φέρνω ως παράδειγμα διότι τελικά υπάρχει αγορά για τα πάντα.

Σου λέει και ο καλωδιάς (που θα έχει και φθηνότερα για να πουλάει) ας βάλω και μερικά εξωπραγματικά και λίγα να πουλήσω μεγάλη κονόμα.

Φανταστείται κάποιον φραγκάτο στο Αμέρικα που αγοράζει 40-50-150,000$ προτζέκτορα και έχει και installer να του κατασκευάσει το έργο που κάνει 600,000$.

Τι καλώδιο θα βάλει με 150$??? Όχι βέβαια θα του φανεί και λίγο. Εκεί κολάει αυτό το καλώδιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent