EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Αρα μπορω να βλεπω ταινιες στην tv που ειναι αποθηκευμενα στον εσωτερικο σκληρο μεσω συνδεσης ethernet ετσι..? αυτο εννοεις..?

Αν ναι, μπορεις εν συντομια να μου πεις τη διαδικασια..?
(η οποιος ξερει κατι σχετικα..?)

Reaction score
0

Παντως οι πωλητες του e-shop ειναι για κλ#τσες στην καλυτερη.

Τους ρωταω αυτο που μου λες (αν βλεπει το egreat τοπικα αρχεια μεσω ethernet συνδεση) και μου λεει: τα τεχνικα χαρακτηριστικα του τα διαβασες? γιατι? του λεω..
γιατι γραφει εκει αυτα που με ρωτας μου λεει !!!!!!!!!!!!

ρε φιλε, κατι δεν παει καλα μ αυτους ..

Reaction score
0

Έπρεπε να του απαντήσεις
"Δυστυχώς δεν έχω τελειώσει Μηχανολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ..... και ζητάω συγνώμη για την ενόχληση , ω μεγάλε διδάκτορα..."
Θα πρέπει να σου έκατσε μεγάλος γρόθος (μαλακας στα κρητικά :114:)
Λοιπόν στις απορίες σου.
1 . Ναι βλέπει κανονικά αρχεία μέσω δικτύου αρκεί τα αρχεία αυτά να είναι share (στα windows βγάζει ενα χεράκι κάτω από τον φάκελο. Για να κάνει share ένα φάκελο απλά πάς στις ιδιότητές του και θα δείς εκεί την κατάλληλη καρτέλα)
2. Δίσκο μπορείς να συνδέσεις είτε μεσω USB είτε μέσω SATA. (άρα για το θέμα του εσωτερικού δίσκου, είτε παίρνεις ένα κουτί και τον κάνεις εξωτερικό είτε -αν είναι SATA- απλα χρησιμοποιείες το καλώδιο SATA που έχει μέσα στην συσκευασία και τον συνδέεις κατευθείαν πάνω στην συσκευή)

Reaction score
0

Νασαι καλα φιλε micky :444: πηρα παλι σημερα και (ευτυχως) επεσα σε σχετικο πωλητη που μου ειπε αυτα που γραφεις για συνδεση/ αναπαραγωγη αρχειων απο το pc μεσω ethernet.

Τελικα το παραγγειλα και λογικα αυριο θα το εχω.. :107: εκτος απο το καλωδιο ethernet θελω και ενα switch ετσι..?

Αντε να το βαλω επανω να δω τι κανει και αν αξιζε τελικα η αγορα..

Reaction score
0

Αν όπως είπες έχεις μόνο μία ethernet τότε ναι θες και switch

Reaction score
0
ρε παιδια εχει βρει κανεις καλωδιο για να συνδεσει εξωτερικο σκληρο (e-Sata) με το egreat?

Καταλαβαίνω οτι χρειαζεται ενα καλώδιο απο e-sata σε sata αρσενικο

Reaction score
0

Reaction score
0
πρεπει να κανουμε παντεντουλα εεε? οκ αλλα δεν καταλαβα τι καλωδιο χρησιμοποίησε ο συναδελφος

Reaction score
0

Reaction score
2

Μου ήρθε και μένα μόνο με 10ευρώ και πολύ γρήγορα!! Το θέμα είναι να περάσω οτι έχει μέσα ο δίσκος κάπου αλλού και να τον συνδέσω με το καλώδιο για να τον κανέι εχτ3 και μετά άντε πάλι πέρασμα ξανά τα βίντεο..

Reaction score
0

καλημερα,
τελικα παιδια αξιζει το νεο firmware ή να αφησουμε το παλιο :118:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μου συμβαίνει το εξής πρόβλημα: Σε ματρόσκες με ενσωματωμένους υπότιτλους (π.χ. αγγλικούς), παρόλο που έχω ξεχωριστό αρχείο .srt με ελληνικούς υπότιτλους, και κάνω off στους ενσωματωμένους υπότιτλους (από το κουμπι subs του τηλεκοντρολ), δεν μου δείχνει με τίποτα τους ελληνικούς (σαν να μην υπάρχει δηλ. το αρχείο .srt).

Συμβαίνει σε κανένα άλλο αυτό το πρόβλημα???

Reaction score
0

Καλημέρα,
είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του m34a και μπορώ να πω ότι είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Υπάρχουν, ωστόσο, δύο τρία πραγματάκια που θα ήθελα να ρωτήσω. Μάλλον έχουν ήδη απαντηθεί, επειδή όμως δεν είμαι και ειδικός επί των θεμάτων αυτών θα ήθελα τη βοήθειά σας να επιβεβαιώσω ότι έχω σωστά καταλάβει:

1. Έχω συνδέσει έναν εσωτερικό SATA, έχω εγκαταστήσει τα nmt, format ext3 κλπ.
2. Έχω συνδέσει χωρίς πρόβλημα το μηχανάκι στο ασύρματο δίκτυο μέσω tp link 821 n (μόντεμ ρούτερ netgear dgn 2000)
3. Έχω συνδέσει στη USB θύρα έναν εξωτερικό WD 1 TB Mybook (NTFS). Τα αρχεία του τα βλέπω αλλά αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσω να κάνω αντιγραφές, διαγραφές και γενικά να τα ελέγχω από το φορητό μου μέσω δικτύου; Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό με κάποιο πρόγραμμα (για να αποφύγω τη σύνδεση/αποσύνδεση του δίσκου από το m34a στον υπολογιστή και αντίστροφα);
4. Επίσης, όταν επιχειρώ να μπω σε κάποιον φάκελο -όχι να ανοίξω αρχείο- στον εξωτερικό USB, μέσω δικτύου πάντα, σέρνεται απελπιστικά. Είναι φυσιολογικό αυτό ή μπορεί να χρειάζεται ρυθμίσεις το δίκτυο;
5. Και τέλος το πιο κουφό: δεν παίζει κανένα mov αρχείο, μου βγάζει μήνυμα could not play. Πως εξηγείται αυτό και πως αντιμετωπίζεται;

Σας έπρηξα με τις ερωτήσεις μου, το ξέρω, αλλά το ψάχνω μία βδομάδα τώρα και ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο (έως πολύ). Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει......ευχαριστώ πολύ, σε κάθε περίπτωση......

Reaction score
1
Μου συμβαίνει το εξής πρόβλημα: Σε ματρόσκες με ενσωματωμένους υπότιτλους (π.χ. αγγλικούς), παρόλο που έχω ξεχωριστό αρχείο .srt με ελληνικούς υπότιτλους, και κάνω off στους ενσωματωμένους υπότιτλους (από το κουμπι subs του τηλεκοντρολ), δεν μου δείχνει με τίποτα τους ελληνικούς (σαν να μην υπάρχει δηλ. το αρχείο .srt).

Reaction score
1
Εδώ και λίγο καιρό, πήρα το EG-M34A, σε αντικατάσταση του 31 που με συντρόφευσε για αρκετό καιρό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ομολογουμένως..

Παρουσιάζεται όμως το παρακάτω πρόβλημα: Όταν παίζω mkv με dts ήχο 5.1, τον ήχο το στέλνω κανονικά με οπτική σε ενισχυτή για να κάνει την αποκωδικοποίηση, αναγνωρίζει κανονικά το σήμα, παίζουν όλα τα κανάλια, άλλα δεν ακούγεται τίποτε από το κεντρικό, δλδ διάλογοι κλπ..

Επίσης κάποιες φορές χάνει τον συγχρονισμό με το hdmi της τηλεόρασης και πρέπει να το κάνω reboot..

Έχει να προτείνει κανείς κάτι;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Όταν βάζεις OFF με το τηλεχειριστήριο ακυρώνεις ΟΛΟΥΣ τους υπότιτλους και όχι μόνο τους εσωτερικούς.

Σε εμένα σε αντίστοιχες περιπτώσεις δείχνει πάντα τους εξωτερικούς (ελληνικούς) υπότιτλους, ενώ δεν υπάρχει επιλογή για να διαλέξω τους εσωτερικούς !!!

Όταν βάζεις ON τους υπότιτλους θα πρέπει να εμφανίζει την ένδειξη
Subtitles: ON [File]
που σημαίνει ότι δείχνει το εξωτερικό αρχείο υποτίτλων.

Στο Setup έχεις δηλώσει ως γλώσσα υποτίτλων τα ελληνικά, έτσι;

Reaction score
0

Σε σχέση με το παραπάνω πρόβλημα και όχι πάντα, εμένα δεν μου δείχνει τους εξωτερικούς subs. Αν τους ενσωματώσω και τους κάνω default παίζουν πάντα

jjx

Reaction score
0
Βρε παιδια εξαφανιστηκε το M34A ξέρετε εαν θα το ξαναφερει κανα μαγαζι και ποτε;Εχουν τελειωσει απο παντου eshop ,πλαισιο κτλ
το εχει βρει κανεις σε αλλο ελληνικο μαγαζι???

Reaction score
0

Ξαναέφερε το eshop. Ερώτηση Component RGB παιζει?
Ευχαριστώ

Reaction score
2

To πήρα και εγω την περασμενη εβδομαδα.
Το μηχανημα ειναι απλα καταπληκτικο. District 9 1080p αναπαραγωγη απροβληματιστη μεσω usb σκληρου, υποτιτλοι, DTS, όλα ανετα.
Για τον φιλο που ρωτησε για ελεγχο μεσω δικτυου να τσεκαρει το παρεχομενο cd που τα αναφερει ολα.
Για οσους εχουν ενδοιασμους για το μηχανημα να πω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012