EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
205
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

ΣΟΣ. δεν ξερω αν κατι εχει χαλασει η ειναι καπια ρυθμιση, αλλα το EGRET μου συνδεμενο στο δυκτιο , δεν βλεπει τις ταινιες που ειναι σε .mkv . οσες ταινιες ειναι μεσα στο φακελο εκτος mkv , οπως πχ AVI τις βλεπει και τις παιζει κανονικα. Τις mkv δεν τις εμφανιζει καθολου. Ενω την ιδια ταινια σε MKV με usb stik την βλεπει και την παιζει κανονικα. Τι στο $##^%$%$ μπορει να φταιει γιατι παω να τρελαθω. εχω τα windows 7. Αν βοηθαει σε κατι. Ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα

Reaction score
0

Καλημερα παιδια κι απο εμενα
εχω μια καμερα canon hf200 και τα αρχεια των βιντεο ειναι mts
θα μπορω να τα δω με αυτο το μηχανακι στην τηλεοραση χωρις να χανω σε ποιτητα
υποψιν και η καμερα και η τηλεοραση ειναι F HD

υγ. και αν μπορω να συνδεσω ενα card reader στη usb θυρα του ωστε να βαζω την καρτα της καμερας εκει και να βλεπω κατ ευθειαν τα βιντεο

Reaction score
0
Τραβα κατι συντομο ή κοψε ενα μικρο κομματι 50-100mb και ανεβασε το καπου π.χ. rapidshare να σου πουμε με απολυτη ακριβεια μετα απο δοκιμη. Τα αρχεια απο τις καμερες ειναι περιεργα και διαφορετικα για καθε καμερα, μονο ετσι θα εισαι σιγουρος. Το αλλο με το reader φυσικα και θα γινεται εφοσον παιζουν ΟΚ τα αρχεια...

Reaction score
0

Ερωτησούλα σύντομη προς τους γνωρίζοντες:

Μερικά εκ των .mkv αρχείων που διαθέτω, εμπεριέχουν (ενσωματωμένοι στο container) υπότιτλους στα Αγγλικά...φυσικά μπορώ να τους απενεργοποιήσω μέσω του κομπιού subtitles του τηλεκοντρόλ. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως να του υποδείξω να παίξει τους ελληνικούς υπότιτλους που υπάρχουν εξωτερικά σε .srt αρχείο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Τιποτα δε χρειαζεται να κανεις, απλα θα βαλεις τον υποτιτλο .srt με το ιδιο ακριβως ονομα (π.χ. movie.mkv και movie.srt) και στον ιδιο φακελο με την ταινια. Ετσι θα δεις την ταινια με τον .srt υποτιτλο. Αν θες να τη δεις με τον ενσωματωμενο, θα σβησεις ή μετονομασεις τον .srt....

Reaction score
2
Βρε παιδια εξαφανιστηκε το M34A ξέρετε εαν θα το ξαναφερει κανα μαγαζι και ποτε;Εχουν τελειωσει απο παντου eshop ,πλαισιο κτλ

Reaction score
0

Εκεί είναι και το πρόβλημα φίλε furious99...μολονότι έχω το ίδιο όνομα αρχείου στους ελληνικούς υπότιτλους και στο .mkv, επιμένει να διαβάζει τους ενσωματωμένους αγγλικούς. Από το κουμπί "Subtitle" του τηλεκοντρόλ μου δίνεται η δυνατότητα είτε να έχω τους ενσωματωμένους, είτε OFF. Κι όταν επιλέγω το τελευταίο, δεν μπαίνουν σε λειτουργία αυτόματα οι εξωτερικοί του .srt.

Επίσης, πράγματι φαίνεται εξαντλημένο το μηχανάκι από E-Shop και τα ρέστα...ελπίζω λίαν συντόμως να κάνουν καμία εισαγωγή, γιατί είναι ό,τι πιο πρακτικό έχω δουλέψει.

Reaction score
0

Κάτι λάθος παίζει με τους εξωτερικούς σου...ή κάποια διαφορά στο όνομα ή κανένα περίεργο encoding...
Δοκίμασε να ξαναβάλεις το αρχείο

Reaction score
47
Για όσους βιάζονται να τρέξουν να αγοράσουν την συσκευή από το e-shop, καλύτερα να διαβάσουν πρώτα εδώ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μην περιμένετε σοβαρή κάλυψη σε περίπτωση βλάβης. Άποψή μου, δώστε κάτι παραπάνω και αποφύγετε το ρίσκο. (Τώρα θα μου πεις και το πλαίσιο καλύτερο είναι? - πολύ άσχημες εμπειρίες και από εκεί).
Αυτά για να μην ενθουσιαζόμαστε με τις καλές τιμές όπως καλή ώρα εγώ. Όλοι καλοί είναι μέχρι να πουλήσουν και να σου πάρουν τα χρήματα, μετά όμως?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Για όσους βιάζονται να τρέξουν να αγοράσουν την συσκευή από το e-shop...
Μη μπλεκουμε ασχετα προβληματα με αυτη τη συσκευη...
Στο προβλημα που αναφερεις, δεν υπηρχε διαθεσιμο προιον για να γινει αλλαγη του ελαττωματικου προιοντος και πολυ σωστα κοπηκε πιστωτικο ισης αξιας να παρει οτι θελει...
Οσον αφορα το Egreat M34A, ενας φιλος απο εδω μεσα, μου ειχε στειλει pm γιατι κοπηκε το ρευμα στο φλασαρισμα και η συσκευη δεν επανερχοταν με κανενα τροπο. Πηγε τη συσκευη πισω στο E-shop και μετα απο λιγες μερες 4-5 που ειχαν παλι στοκ του το αλλαξαν...
Και το Πλαισιο αν δεν εχει καθολου στοκ το ιδιο πραγμα κανει - ή περιμενεις να φερει οταν φερει ή κοβει πιστωτικο - δεν παει στην Κινα να σου φερει ενα ουτε σου επιστρεφει χρηματα...

Εκεί είναι και το πρόβλημα φίλε furious99...μολονότι έχω το ίδιο όνομα αρχείου στους ελληνικούς υπότιτλους και στο .mkv, επιμένει να διαβάζει τους ενσωματωμένους αγγλικούς.
Για να εισαι απολυτα σιγουρος κανε copy paste το ονομα...
Επισης ανοιξε τον υποτιτλο με το notepad και δες μηπως εχει τιποτα περιεργους χαρακτηρες στην αρχη αν και δυσκολο κατι τετοιο...
Στην τελικη κατεβασε εναν αλλο, γι' αυτο υπαρχει και το google :126:
copy-paste το ονομα της ταινιας + greek subs και εισαι ετοιμος...

Reaction score
47
Οκ, η συσκευή φαίνεται οτι κάνει αυτά που υπόσχεται και είναι αρκετά χρηστική. Σαν μοναδικό μειονέκτημα θα έβαζα το γεγονός οτι δεν μπορείς να δημιουργήσεις playlist για μουσική ή τουλάχιστον να περιηγηθείς στα μουσικά αρχεία σου για να επιλέξεις το επόμενο κομμάτι όταν ακούς μουσική, κάτι που έχει και το τελευταίο DVD player πλέον. Αυτό έχει αναφερθεί κι από έναν φίλο πιο πάνω και θεωρώ οτι αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα γι'αυτούς που το θέλουν και για ακρόαση μουσικής.

Όσο για το πιστωτικό είναι ένα τεράστιο ανέκδοτο. Εφόσον καλύπτεται από εγγύηση το ελαττωματικό προϊόν οφείλουν να το αντικαταστήσουν με καινούριο. Εάν παρ'ελπίδα δεν υπάρχει διαθέσιμο, οφείλουν να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Τα ππερί πιστωτικού είναι πολιτικοές του πλαισίου, e-shop κλπ που αφορούν αυτούς που τελικά το δέχονται.

Reaction score
0

καλησπέρα σε όλους,

Είμαι καινούργιος στο site καθώς επίσης και στο e-great M34A.
Έχω πάρει το παραπάνω egreat εδώ και ένα μήνα αλλά το είχα συνδέσει με την παλιά τηλεόραση που είχα (CRT) όπου έπεζε μια χαρά.
προχθές γεμάτος χαρά παρέλαβα την Samsung LE46Β650 οπότε μετά απο μια κουραστική μέρα σκαψίματος για να περάσω καλώδια δικτύου και TV είπα να κάτσω να δώ καμιά ταινία απο το PC.
Έχω κάνει ήδη αναβάθμιση στην έκδοση που έχει το site (50-17-090204-15-EGR-403-000).
Ανοίγω το egreat και πατάω tv mode και 9 για 1080p/60 όπως λέει το manual. Περιμένω λίγο και μετά μαύρη οθόνη. No signal.
Άν το γυρίσω σε 1080i παίζει κανονικά. Επίσης άν πάω μέσα απο το menu και το ρυθμίσω 1080p/30hz δείχνει κανονικά.
Δεν δοκίμασα να παίξω την ταινία τελικά γιατί έφαγα φρίκη με αυτό και δεν έχω βγάλει άκρη.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... φταίει η τηλεόραση μου ή είναι ελλατωματικό το Egreat?

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι? Είμαι απελπισμένος και έτοιμος να το γυρίσω πισω ή αυτό ή την τηλεόραση.

Ευχαριστώ !!!!!!

Reaction score
4.138

Και σε μενα συνεβη κατι περιεργο. Δηλαδη ειχα το e-great συνδεμενο σε μια οθονη υπολογιστη και επαιζα καποια αρχεια HD. Μετα το γυρναω σε κατι ταινιες SD και ενω στο παρελθον τα ειχα παρα πολλες φορες αυτη την φορα γιοκ. Δεν το εκανε μονο σε μια ταινια αλλα σε ολλες και ετσι στα καλα καθουμενα χωρις να πειραξω καποια ρυθμιση. Το ξαναγυρναω στις ταινιες HD ολα τελεια. Και παλι στο SD τζιφος. Βγαζω το καλωδιο απο την οθονη υπολογιστη και το βαζω στην οθονη προβολεα ...παιζει τα παντα. Υπεθεσα οτι μαλλον εχει προβλημα η οθονη υπολογιστη (περιπου 1,5 ετους). Σε λιγο θα ξανακανω δοκιμη με την οθονη υπολογιστη.

Reaction score
4.138

Σημειωτεον οτι σχετικα με την σηζυτηση αν και κατα ποσο ειναι υποχρεομενο το καταστημα να σου επιστρεψει τα χρηματα πισω σε περιπτωση που ισχυει η εγγυηση και δεν εχει προιον ιδιο να αντικαταστασει, κανεται τραγικο λαθος αν νομιζεται οτι το καταστημα μπορρει να σας δωσει ασχετο προιον μ αυτο της επιλογης σας. Εγω προσωπικα σημερα πηρα τα χρηματα μου πισω απο το e-shop αφου πρωτα μου εβγαλαν την πιστη. Φυσικα δεν τους αφησα ησυχους. Η εγγυηση ισχυει για το συγκεκριμενο προιον που αγοραζουμε και οχι επειδη δεν εχουν ιδιο να αγορασουμε πατατακια για να δικαιολογησουν την εγγυηση.

Reaction score
0

καλησπέρα σε όλους,

Είμαι καινούργιος στο site καθώς επίσης και στο e-great M34A.
Έχω πάρει το παραπάνω egreat εδώ και ένα μήνα αλλά το είχα συνδέσει με την παλιά τηλεόραση που είχα (CRT) όπου έπεζε μια χαρά.
προχθές γεμάτος χαρά παρέλαβα την Samsung LE46Β650 οπότε μετά απο μια κουραστική μέρα σκαψίματος για να περάσω καλώδια δικτύου και TV είπα να κάτσω να δώ καμιά ταινία απο το PC.
Έχω κάνει ήδη αναβάθμιση στην έκδοση που έχει το site (50-17-090204-15-EGR-403-000).
Ανοίγω το egreat και πατάω tv mode και 9 για 1080p/60 όπως λέει το manual. Περιμένω λίγο και μετά μαύρη οθόνη. No signal.
Άν το γυρίσω σε 1080i παίζει κανονικά. Επίσης άν πάω μέσα απο το menu και το ρυθμίσω 1080p/30hz δείχνει κανονικά.
Δεν δοκίμασα να παίξω την ταινία τελικά γιατί έφαγα φρίκη με αυτό και δεν έχω βγάλει άκρη.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... φταίει η τηλεόραση μου ή είναι ελλατωματικό το Egreat?

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι? Είμαι απελπισμένος και έτοιμος να το γυρίσω πισω ή αυτό ή την τηλεόραση.

Ευχαριστώ !!!!!!
Αμα το βάλεις στο Auto ....που σου κλειδώνει ?

Reaction score
0

Σημειωτεον οτι σχετικα με την σηζυτηση αν και κατα ποσο ειναι υποχρεομενο το καταστημα να σου επιστρεψει τα χρηματα πισω σε περιπτωση που ισχυει η εγγυηση και δεν εχει προιον ιδιο να αντικαταστασει, κανεται τραγικο λαθος αν νομιζεται οτι το καταστημα μπορρει να σας δωσει ασχετο προιον μ αυτο της επιλογης σας. Εγω προσωπικα σημερα πηρα τα χρηματα μου πισω απο το e-shop αφου πρωτα μου εβγαλαν την πιστη. Φυσικα δεν τους αφησα ησυχους. Η εγγυηση ισχυει για το συγκεκριμενο προιον που αγοραζουμε και οχι επειδη δεν εχουν ιδιο να αγορασουμε πατατακια για να δικαιολογησουν την εγγυηση.
Και τωρα που εκανες τα νευρα σου κουδουνια τοσες μερες, αναρωτησου και αν αξιζε κιολας η φασαρια...
Σε καταστηματα που εχουν δεκαδες χιλιαδες κωδικους προιοντων, οπως το E-shop ή το Πλαισιο, ειναι απιθανο να μη βρεις κατι που να χρειαζεσαι, γι΄αυτο το 99% των πελατων δεχονται το πιστωτικο...
Εξαλλου σε πολλες περιπτωσεις επειδη μιλαμε για ειδη τεχνολογιας που η τιμη τους πεφτει, το να σου δωσουν πιστωτικο, σημαινει οτι μπορεις να παρεις κατι καλυτερο σε δυνατοτητες, αν εχουν περασει αρκετοι μηνες απο την αγορα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012