EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
47
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Σημειωτεον οτι σχετικα με την σηζυτηση αν και κατα ποσο ειναι υποχρεομενο το καταστημα να σου επιστρεψει τα χρηματα πισω σε περιπτωση που ισχυει η εγγυηση και δεν εχει προιον ιδιο να αντικαταστασει, κανεται τραγικο λαθος αν νομιζεται οτι το καταστημα μπορρει να σας δωσει ασχετο προιον μ αυτο της επιλογης σας. Εγω προσωπικα σημερα πηρα τα χρηματα μου πισω απο το e-shop αφου πρωτα μου εβγαλαν την πιστη. Φυσικα δεν τους αφησα ησυχους. Η εγγυηση ισχυει για το συγκεκριμενο προιον που αγοραζουμε και οχι επειδη δεν εχουν ιδιο να αγορασουμε πατατακια για να δικαιολογησουν την εγγυηση.
Μπράβο! Όχι, δεν πρέπει να τους περάσει το θέμα πιστωτικό. Ή μου δίνεις καινούριο προϊόν όμοιο με το προηγούμενο ή επιστρέφεις τα χρήματα. Κοινή λογική!

Κι εγώ έπρεπε να μην το αφήσω να περάσει το θέμα με την βίδα, αλλά δεν το συνέχισα γιατί μάλλον δεν έχει πρόβλημα το egreat. Όπως και να'χει η συμπερριφορά τους με απογοήτευσε όμως και μου έγινε μάθημα.

@furious99: Δλδ να γεμίζουμε με άσχετα προϊόντα που δεν τα χρειαζόμαστε στην παρούσα φάση μόνο και μόνο επειδή είναι απατεώνες? Με την ίδια λογική και όταν καποιος προσπαθήσει να σε κλέψει, μην αντιδράσεις για να μην χαλάσεις τα νεύρα σου. Όσο για το επιχείρημα της πτώσης των τιμών, ένας λόγος παραπάνω: παίρνεις τα χρήματα πίσω, και όταν με το καλό χρειαστείς το καινούριο διαφορετικό προϊόν (που θα έπαιρνες σε αντικατάσταση του ελαττωματικού), θα έχει περάσει καιρός και με τα ίδια χρήματα θα πάρεις καλύτερο (πχ δίσκο, λαπτοπ).
BTW μήπως δουλεύεις σε πλαίσιο, e-shop?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Πουθενά παρά μόνο στα 1080i/60hz
Σιγουρέψου ότι οι ρυθμίσεις της TV σου είναι οι απαιτούμενες. Οτι δηλαδή την έχεις ρυθμίσει να ανεβάινει στα 1080p. Εάν οι ρυθμίσεις είναι ΟΚ...τότε τι να πω....

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Λοιπον το εχω εδω και μερικες μερες και εχω να δηλωσω τα εξης:
πριν απο αυτο τις ματροσκες τις εβλεπα απο το PS3 με συνδιασμο PS3MEDIASERVER και LAPTOP. Οταν γινοταν αναπαραγογω 1080i ο ανεμηστηρας εκανε πιο μεγαλο θορυβο απο τα surround!! Τωρα δεν ακουγετε τιποτα.... και ακουω και DTS!!! Απο θεμα εικονας θα μπορουσα να πω εφαμηλη του PS3. Κανενα κολιμα σε καμια ταινια, τα παιζει ολα και συμφερει!!! Στο κατω κατω με 125€ που το πηρα δεν θα μπορουσα ουτε για σινεμα να παρω την τετραμελη οικογενεια μου!!! Οσο για την συνδεση του και την αναβαθμηση του FMW απλοικοτατη... Το συνηστο ανεπιφηλακτα!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLE

Σιγουρέψου ότι οι ρυθμίσεις της TV σου είναι οι απαιτούμενες. Οτι δηλαδή την έχεις ρυθμίσει να ανεβάινει στα 1080p. Εάν οι ρυθμίσεις είναι ΟΚ...τότε τι να πω....
Τελικά το πρόβλημα ήταν το καλώδιο που είχε μέσα..
αγόρασα ένα hdmi 1.3 equip απο το eshop και πάει μπόμπα!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player K

Τελικά το πρόβλημα ήταν το καλώδιο που είχε μέσα..
αγόρασα ένα hdmi 1.3 equip απο το eshop και πάει μπόμπα!!!
Τελικά αυτό το καλώδιο....θα γέμιζε ένα thread μόνο του από τα προβλήματα και τις ερωτήσεις που έχουν γίνει εξ'αιτίας του

Reaction score
0

Το μηχανάκι είναι αψογο στις ταινίες.πήγα να παίξω mp3 και ο ήχος μικροφώνιζε...δοκίμασα με οπτική όπως και με analog.
άλαξα και τις ρυθμίσεις αλλά τιποτα. στον υπολογιστή μου αυτά τα αρχεία παίζουνε άψογα όπως και στο dvd player. έχει κανείς καμια ιδέα?

Reaction score
0

Δοκίμασε να παίξεις με το volume του τηλεκοντρόλ...Βασικά να το μηδενίσεις...

Reaction score
0
Καλημέρα και καλό μήνα!

Μιας και το μηχανάκι ήρθε πάλι στο eshop και ενώ είμαι σε φάση αναζήτησης εξοπλισμού στο καινούριο μου σπίτι, θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με το αν είναι καλή αγορά.

Το μηχανάκι θα συνδυαστεί με την LG32LG5000 (1366x768), καθώς και με ένα σύστημα Home Cinema All-In-One το οποίο δεν έχω αγοράσει ακόμη. Θέλω να βλέπω αρχεία avi και mkv με ελληνικούς υπότιτλους και ενίοτε να κάνω αναπαραγωγή μουσικής.

Αυτό που θα ήθελα είναι να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάποια χτυπητή αδυναμία ή δυσλειτουργία η οποία θα με "ξενερώσει" και δε θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Γενικότερα δεν είμαι heavy user σε αυτού του είδους τα συστήματα, αλλά θα ήθελα μια λύση με αξιοπρεπή απόδοση σε εικόνα και ήχο.

Many thanks in advance!:107:

Reaction score
0

Καλησπερα , σημερα το πηρα , 2 ερωτησεις
1) το χρησιμοποιω μεσω ethernet , πως μπορω να κανω share καποιους δισκους απο τον υπολογιστη μου;
τους δηλωνω shared αλλα δεν τους βλεπω απο το egreat. Μονο ολα τα αρχεια που ειναι στα shared documents βλεπω ( vista )
2) επισης πως μπορω να το κανω update ; βαζω το usb stick με το αρχειο αλλα δεν το βλεπει

Reaction score
0
1. Εγκατέστησε το myiHome και όλα θα γίνουν πολύ εύκολα.

2. Διαλέγεις σαν πηγή το stick, πηγαίνεις στην τελευταία επιλογή δεξιά, σου ανοίγει μία σελίδα στην οποία επιλέγεις το linda.htm. Από εκεί και πέρα είναι τυφλοσούρτι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

1. Εγκατέστησε το myiHome και όλα θα γίνουν πολύ εύκολα.

2. Διαλέγεις σαν πηγή το stick, πηγαίνεις στην τελευταία επιλογή δεξιά, σου ανοίγει μία σελίδα στην οποία επιλέγεις το linda.htm. Από εκεί και πέρα είναι τυφλοσούρτι.
Ευχαριστω για τη βοηθεια , θα το δοκιμασω το πρωι.

Ακομα μια ερωτηση , στο setup εχω βαλει 1080p στα 60hz , εχει σχεση σε ποσα hz να το βαλω ;
Η tv ειναι μια panasonic 42 plasma.

Reaction score
0
Αυτή είναι η συνήθως η καλύτερη (ασφαλέστερη;) επιλογή σε συνδυασμό με το auto sync σε PAL/NTSC/24p (ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι πολύ καλά αλλά θα το καταλάβεις...).

Reaction score
5

Στα properties του σκληρου στο Security >Group or usernames πρεπει να υπαρχει και το "Everyone"

Ετσι κανω share ολους τους εξωτερικους σκληρους που θελω τους βλεπει ολους και παει σφαιρα.

Ναι στην Pana εχω βαλει και εγω 60hz

Reaction score
0
Σωτήρη είσαι τρύπιος! :405:

Δοκιμάστε το myiHome και "ρίξτε του" και το Movie Jukebox, πολύ ώριμη και εύκολη/γρήγορη λύση...

Reaction score
0

Στα properties του σκληρου στο Security >Group or usernames πρεπει να υπαρχει και το "Everyone"

Ετσι κανω share ολους τους εξωτερικους σκληρους που θελω τους βλεπει ολους και παει σφαιρα.

Ναι στην Pana εχω βαλει και εγω 60hz
Οι δισκοι που εχω δοκιμασει δεν ειναι εξωτερικοι , ειναι εσωτερικοι στον Η.Υ που εχω τα αρχεια.
Εχω βαλει στα properties για everyone αλλα δεν τα εβλεπε τα αρχεια.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Σωτήρη είσαι τρύπιος! :405:

Δοκιμάστε το myiHome και "ρίξτε του" και το Movie Jukebox, πολύ ώριμη και εύκολη/γρήγορη λύση...
:116: Ναι αλλα με το myiHome βλεπεις ενα συγκεκριμενο δισκο καθε φορα (ετσι θυμαμαι τουλαχιστον) ενω τωρα 5-6 ολοι μαζι αερα πατερα :137:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250