- Reaction score
- 47
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???
Κι εγώ έπρεπε να μην το αφήσω να περάσει το θέμα με την βίδα, αλλά δεν το συνέχισα γιατί μάλλον δεν έχει πρόβλημα το egreat. Όπως και να'χει η συμπερριφορά τους με απογοήτευσε όμως και μου έγινε μάθημα.
@furious99: Δλδ να γεμίζουμε με άσχετα προϊόντα που δεν τα χρειαζόμαστε στην παρούσα φάση μόνο και μόνο επειδή είναι απατεώνες? Με την ίδια λογική και όταν καποιος προσπαθήσει να σε κλέψει, μην αντιδράσεις για να μην χαλάσεις τα νεύρα σου. Όσο για το επιχείρημα της πτώσης των τιμών, ένας λόγος παραπάνω: παίρνεις τα χρήματα πίσω, και όταν με το καλό χρειαστείς το καινούριο διαφορετικό προϊόν (που θα έπαιρνες σε αντικατάσταση του ελαττωματικού), θα έχει περάσει καιρός και με τα ίδια χρήματα θα πάρεις καλύτερο (πχ δίσκο, λαπτοπ).
BTW μήπως δουλεύεις σε πλαίσιο, e-shop?
Μπράβο! Όχι, δεν πρέπει να τους περάσει το θέμα πιστωτικό. Ή μου δίνεις καινούριο προϊόν όμοιο με το προηγούμενο ή επιστρέφεις τα χρήματα. Κοινή λογική!Σημειωτεον οτι σχετικα με την σηζυτηση αν και κατα ποσο ειναι υποχρεομενο το καταστημα να σου επιστρεψει τα χρηματα πισω σε περιπτωση που ισχυει η εγγυηση και δεν εχει προιον ιδιο να αντικαταστασει, κανεται τραγικο λαθος αν νομιζεται οτι το καταστημα μπορρει να σας δωσει ασχετο προιον μ αυτο της επιλογης σας. Εγω προσωπικα σημερα πηρα τα χρηματα μου πισω απο το e-shop αφου πρωτα μου εβγαλαν την πιστη. Φυσικα δεν τους αφησα ησυχους. Η εγγυηση ισχυει για το συγκεκριμενο προιον που αγοραζουμε και οχι επειδη δεν εχουν ιδιο να αγορασουμε πατατακια για να δικαιολογησουν την εγγυηση.
Κι εγώ έπρεπε να μην το αφήσω να περάσει το θέμα με την βίδα, αλλά δεν το συνέχισα γιατί μάλλον δεν έχει πρόβλημα το egreat. Όπως και να'χει η συμπερριφορά τους με απογοήτευσε όμως και μου έγινε μάθημα.
@furious99: Δλδ να γεμίζουμε με άσχετα προϊόντα που δεν τα χρειαζόμαστε στην παρούσα φάση μόνο και μόνο επειδή είναι απατεώνες? Με την ίδια λογική και όταν καποιος προσπαθήσει να σε κλέψει, μην αντιδράσεις για να μην χαλάσεις τα νεύρα σου. Όσο για το επιχείρημα της πτώσης των τιμών, ένας λόγος παραπάνω: παίρνεις τα χρήματα πίσω, και όταν με το καλό χρειαστείς το καινούριο διαφορετικό προϊόν (που θα έπαιρνες σε αντικατάσταση του ελαττωματικού), θα έχει περάσει καιρός και με τα ίδια χρήματα θα πάρεις καλύτερο (πχ δίσκο, λαπτοπ).
BTW μήπως δουλεύεις σε πλαίσιο, e-shop?