billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Μηνύματα
- 2.961
- Reaction score
- 6.784
Tenderloin (ψαρονέφρι) από μοσχαράκι αργεντινής, 30 ημερών ξηράς ωρίμανσης.
Μαρινάρισμα-σωτάρισμα με homemade honey mustard sauce, τηγανιά σε μαντεμένιο skillet Lodge, και καλή μας όρεξη (θα γίνω βρυκόλακας, 5η σερί μέρα μεσημέρι-βράδυ κρέας, μόνο αυτό επιτρέπει το στομάχι αυτή τη βδομάδα για κάποιο ανεξήγητο λόγο)
Μαρινάρισμα-σωτάρισμα με homemade honey mustard sauce, τηγανιά σε μαντεμένιο skillet Lodge, και καλή μας όρεξη (θα γίνω βρυκόλακας, 5η σερί μέρα μεσημέρι-βράδυ κρέας, μόνο αυτό επιτρέπει το στομάχι αυτή τη βδομάδα για κάποιο ανεξήγητο λόγο)