EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
4
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Με ποιό τρόπο μπορεί κανείς να κατεβάσει torrents μέσω του e-great? Γίνεται? Επίσης υπάρχει πουθενά κανά site με εφαρμογές, και με ποιό τρόπο περνιούνται στο e-great?
nmt apps από το http://www.egreathd.com/

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Επειδή διάβασα πολύ και σίγουρη απάντηση δεν κατάφερα να βρώ (είναι & τεράστιο το thread) DTS υποστηρίζει απο την HDMI χωρίς ενισχυτή ? Είναι και ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι να αλλαξω το WD. Θα μπορούσε κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας απαντήσει υπεύθυνα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Προφανώς εννοεις το DTS downmix. Ναι δουλεύει. Έχω το egreat με HDMI στη τηλεόραση και παίζει κανονικά τον ήχο.

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

...καλημέρα...σας έχει συμβεί ο ήχος να "χάνει το συντονισμό του" (out of sync) σε ορισμένες ταινίες όταν επιχειρήσουμε "fast forward/back";...μου έχει συμβεί σε 2 ταινίες DivX/Xvid έως τώρα...αν δεν επιχειρηθεί "μετακίνηση" καθόλου, δεν υφίσταται το πρόβλημα με τις ταινίες...απλώς ενημερωτικά αναρωτιέμαι τις πταίει!...:)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

...καλημέρα...σας έχει συμβεί ο ήχος να "χάνει το συντονισμό του" (out of sync) σε ορισμένες ταινίες όταν επιχειρήσουμε "fast forward/back";...μου έχει συμβεί σε 2 ταινίες DivX/Xvid έως τώρα...αν δεν επιχειρηθεί "μετακίνηση" καθόλου, δεν υφίσταται το πρόβλημα με τις ταινίες...απλώς ενημερωτικά αναρωτιέμαι τις πταίει!...:)
Defrag ο δίσκος ? Για δοκίμασε....

Reaction score
4

Σήμερα το πρωί παρέλαβα κι εγώ το δικό μου από e-shop.Άντε να διαβάσω τώρα όλο το νήμα!:105:

Reaction score
0
το πηρα κ εγω...πολυ καλο..
οταν θελω να κλεισω το e-great πως κανω ασφαλη καταργηση στο σκληρο?
μπορει καποιος να πει link για το τελευταιο firmware?

Reaction score
93

Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει τρόπος όταν αρχίζει να διαβάζει ένα αρχειό, είται μουσικής είται ταινία, να μην κόβετα για λίγο στην αρχή ο ήχος? Φταίει η σύνδεση μεσω HDMI με τον ενισχυτή?

Reaction score
0
Eιμαι επιτελους και εγω ενας απο τους κατοχους του M34.Ακομα βεβαια ειμαι στο σταδιο εξερευνησης.Αλλα απο της πρωτες ωρες ειδα οτι ζεστενετε αρκετα το κουτακι.Βεβαια αυτο καποιους μπορει να μην τους ενοχλει αλλα εγω ως πατεντας δεν μπορεσα να το αφησω ετσι.:116:Οποτε ανοιχτηκε και τοποθετηθηκε ενας ανεμιστηρας απο laptop διαστασεων 40χ40χ10mm στα 5volt πανω στην ψυκτρα.Το αποτελεσμα ειναι πραγματικα απιστευτο:140:.Δεν το περιμενα με τιποτα.Το δοκιμασα με playback 1080p 2 ωρες και κατι και ηταν σχεδον κρυο σε σχεση με πριν που τσουρουφλαγε!:141:Να αναφερω επισης οτι δεν ακουγετε καθολου....οποιον λοιπον τον ενοχλει λιγακι η ζεστη και εχει και το μικροβιο να με ρωτησει λεπτομερειες.

Reaction score
1
Eιμαι επιτελους και εγω ενας απο τους κατοχους του M34.Ακομα βεβαια ειμαι στο σταδιο εξερευνησης.Αλλα απο της πρωτες ωρες ειδα οτι ζεστενετε αρκετα το κουτακι.Βεβαια αυτο καποιους μπορει να μην τους ενοχλει αλλα εγω ως πατεντας δεν μπορεσα να το αφησω ετσι.:116:Οποτε ανοιχτηκε και τοποθετηθηκε ενας ανεμιστηρας απο laptop διαστασεων 40χ40χ10mm στα 5volt πανω στην ψυκτρα.Το αποτελεσμα ειναι πραγματικα απιστευτο:140:.Δεν το περιμενα με τιποτα.Το δοκιμασα με playback 1080p 2 ωρες και κατι και ηταν σχεδον κρυο σε σχεση με πριν που τσουρουφλαγε!:141:Να αναφερω επισης οτι δεν ακουγετε καθολου....οποιον λοιπον τον ενοχλει λιγακι η ζεστη και εχει και το μικροβιο να με ρωτησει λεπτομερειες.
Φίλε μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες πώς ακριβώς το έκανες?
Ρεύμα από που πέρνει το ανεμιστηράκι?

Reaction score
1
Γίνεται να συνδέσω με ένα απλό καλώδιο sata (όχι e-sata το οποίο αν καταλαβαίνω καλά δίνει και ρεύμα) το egreat με αυτή τη θήκη στην οποία θα έχω βάλει ενα εσωτερικό SATA σκληρό δίσκο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801920

Αλλιώς θα πρέπει να συνδέσω με το καλώδιο e-sata (που παρέχεται μαζί με το egreat) έναν εσωτερικό sata δίσκο ο οποίος όμως θα είναι χύμα έξω χωρίς καμία προστασία.

Τα λέω καλα?

Reaction score
14
Ρεύμα από που πέρνει το ανεμιστηράκι?
Λογικά θα έχει συνδέσει το ανεμιστηράκι με το καλώδιο τροφοδοσίας για εσωτερικό σκληρό δίσκο.Είναι ενδιαφέρον (δεν το είχα σκεφτεί).
Εαν μπορείς ανέβασε καμια photo να δούμε

Reaction score
0

Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Παίζει ripparismena bluray και HDDVD και αν ναι πώς;

Reaction score
0
Γίνεται να συνδέσω με ένα απλό καλώδιο sata (όχι e-sata το οποίο αν καταλαβαίνω καλά δίνει και ρεύμα) το egreat με αυτή τη θήκη στην οποία θα έχω βάλει ενα εσωτερικό SATA σκληρό δίσκο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801920

Αλλιώς θα πρέπει να συνδέσω με το καλώδιο e-sata (που παρέχεται μαζί με το egreat) έναν εσωτερικό sata δίσκο ο οποίος όμως θα είναι χύμα έξω χωρίς καμία προστασία.

Τα λέω καλα?
Φυσικά και γίνεται. Άσχετο αλλά και το καλώδιο που το συνοδεύει απλό SATA είναι...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εδωσα (δωρισα δηλ!) το WD στον υιο και σημερα παρελαβα το 34αρι με 115€. Τα παντα ολα - χωρις σχολια:135:

Reaction score
0
το πηρα κ εγω...πολυ καλο..
οταν θελω να κλεισω το e-great πως κανω ασφαλη καταργηση στο σκληρο?
μπορει καποιος να πει link για το τελευταιο firmware?
καμια βοηθεια κανεις?:121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.164
Νεότερο μέλος
hliasA79