EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Χα, χα, χα! Δεν θυμάσαι καλά! :116: Μπορείς να του ρίξεις δίσκο, φάκελο, φακελάκι (στα δύσκολα! :136: ) και δεν θα παραπονεθεί! :109:

Reaction score
5
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Οι δισκοι που εχω δοκιμασει δεν ειναι εξωτερικοι , ειναι εσωτερικοι στον Η.Υ που εχω τα αρχεια.
Εχω βαλει στα properties για everyone αλλα δεν τα εβλεπε τα αρχεια.
HDCP (ετσι δεν ειναι?)enabled στο ρουτερ φυσικα.

Σε σεταρισμα δικτυου δεν ειμαι και ο καλυτερος να δωσει απαντηση.

Βοηθατε βρε παιδια :108:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Χα, χα, χα! Δεν θυμάσαι καλά! :116: Μπορείς να του ρίξεις δίσκο, φάκελο, φακελάκι (στα δύσκολα! :136: ) και δεν θα παραπονεθεί! :109:
Μωρε σιγουρα.

Αλλα επρεπε να επιλεξω το δισκο που ηθελα να δω πχ Ε μετα να ορισω τον F μετα τον G και παει λεγοντας.

Δεν τους εβλεπε ολους μαζι :141:

Reaction score
0

Το δοκιμασα σημερα με το myihome και δουλευει κανονικα μονο που οπως ειπε και Σωτηρης μπορεις μονο να δηλωσεις 1 δισκο.
Θα το κοιταξω λιγο παραπανω με το sharing μηπως το καταφερω να βλεπει παραπανω δισκους.
Παντως παιζει αψογα μεσω ethernet σε 1080p . :)

Reaction score
14
Έχω παρατηρήσει οτι σε μερικές ταινίες (κυρίως 2ωρες και πάνω) , ενώ στην αρχή παίζει κανονικά τους εξωτερικούς υπότιτλους,στην πορεία τους χάνει και δεν τους δείχνει.
Το έχει κανείς άλλος παρατηρήσει?
Το πρόβλημα αυτό βρήκα μια πατέντα και το προσπερνάω.Πατώντας το δεξί βελάκι στο control για να κάνει seek τους επανεμφανίζει

Reaction score
0

Το αγόρασα και εγώ πρόσφατα το EGreat EG-M34A και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγόρασα μαζί και ένα access point και έχω καταφέρει να παίζω τα επεισόδια από τις σειρές σε 720p άνετα. Όμως σε κάτι ντοκιμαντέρ σε 720p με υψηλό bitrate μου κάνει κολλήματα...

Σκέφτομαι λοιπόν τη λύση με την E-sata συνδεσμολογία... Έψαξα στο e-shop και δεν έχει προϊόντα για external E-sata. Απλούς σκληρούς sata 2 που έχει το e-shop μπορώ να συνδέσω; Υπάρχουν θήκες για αυτούς για να μην τον έχω χύμα;

Reaction score
0
Έχω παρατηρήσει οτι σε μερικές ταινίες (κυρίως 2ωρες και πάνω) , ενώ στην αρχή παίζει κανονικά τους εξωτερικούς υπότιτλους,στην πορεία τους χάνει και δεν τους δείχνει.
Το έχει κανείς άλλος παρατηρήσει?
Δεν το εχω δει αυτο... .SRT ή μηπως .SUB?

Παλι εξαντληθηκε ????????

Καλα ποσες καραβιες απο δαυτα φερνει τι κιτρινο μαγαζι ???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717
Καλα παραγγειλτε τωρα να το παρετε στην τιμη της προσφορας και σε κανα δυο εβδομαδες που θα φερουν (ως συνηθως) παραλαμβανετε...

Σκέφτομαι λοιπόν τη λύση με την E-sata συνδεσμολογία... Έψαξα στο e-shop και δεν έχει προϊόντα για external E-sata. Απλούς σκληρούς sata 2 που έχει το e-shop μπορώ να συνδέσω; Υπάρχουν θήκες για αυτούς για να μην τον έχω χύμα;
1. Απλο δισκο sata2 με το καλωδιο που δινουν με το Egreat (αν θες μπορεις να παρεις και μια θηκη για δισκο 3,5" να τον βαλεις μεσα αλλα θα πρεπει το καλωδιο να προεξεχει με καποιο τροπο απο το κουτι ή να κανεις τρυπα στο κουτι)

2. Να παρεις δισκο e-sata και εξτρα καλωδια/βυσματα
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=25571&highlight=esata

Reaction score
0
Δεν το εχω δει αυτο... .SRT ή μηπως .SUB?

Καλα παραγγειλτε τωρα να το παρετε στην τιμη της προσφορας και σε κανα δυο εβδομαδες που θα φερουν (ως συνηθως) παραλαμβανετε...

1. Απλο δισκο sata2 με το καλωδιο που δινουν με το Egreat (αν θες μπορεις να παρεις και μια θηκη για δισκο 3,5" να τον βαλεις μεσα αλλα θα πρεπει το καλωδιο να προεξεχει με καποιο τροπο απο το κουτι ή να κανεις τρυπα στο κουτι)

2. Να παρεις δισκο e-sata και εξτρα καλωδια/βυσματα
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=25571&highlight=esata

Που ήσουνα τόσο καιρό? Πολύ καλό αυτό το www.cpustaff.com.
Εάν τόχα βρει κι εγώ δεν θα είχα διαλέξει 'ηδη την λύση "1" που προτείνεις...και θάχα πάει στην λύση "2" αμέσως!!!!

Reaction score
139
ερωτηση ασχετοσυνης σορρυ

..ρε παιδια ολα τα egreat M31,32,34 ιδια είναι?
αν όχι ποιο ειναι το καλυτερο?
και γενικα ποιο πιστευετε είναι το καλυτερο mediaplayer (οχι σερβερ των 10.000 ευρω)?
(ή μηπως να άνοιγα νεο τοπικ με αυτή την ερώτηση)

Reaction score
0
Παιδιά έχω πρόβλημα. Από LAN δεν παίζει τους εξωτερικούς υπότιτλους .srt. Από το USB τα ίδια αρχεία τα παίζει κανονικά. Φυσικά έχουν το ίδιο όνομα και παντού παίζουν εκτός από το LAN. Έχω τρελλαθεί γιατί άλλαξα το wd γιατί δεν είχε lan. Παρακαλώ για βοήθεια...

Reaction score
0
Παιδιά έχω πρόβλημα. Από LAN δεν παίζει τους εξωτερικούς υπότιτλους .srt. Από το USB τα ίδια αρχεία τα παίζει κανονικά. Φυσικά έχουν το ίδιο όνομα και παντού παίζουν εκτός από το LAN. Έχω τρελλαθεί γιατί άλλαξα το wd γιατί δεν είχε lan. Παρακαλώ για βοήθεια...
Βαλε το myihome στο pc σου, νομιζω αν κανεις streaming με αυτο δε θα εχεις προβλημα...

Reaction score
0
Βαλε το myihome στο pc σου, νομιζω αν κανεις streaming με αυτο δε θα εχεις προβλημα...
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν θέλω να έχω αναμένο το pc γιατί έχω έναν εξωτερικό WD MybookWorld που υποστυρίζει DLNA.

Οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι ο συγκεκριμένος δίσκος ή το m34a

Reaction score
205

ΣΟΣ. δεν ξερω αν κατι εχει χαλασει η ειναι καπια ρυθμιση, αλλα το EGRET μου συνδεμενο στο δυκτιο , δεν βλεπει τις ταινιες που ειναι σε .mkv . οσες ταινιες ειναι μεσα στο φακελο εκτος mkv , οπως πχ AVI τις βλεπει και τις παιζει κανονικα. Τις mkv δεν τις εμφανιζει καθολου. Ενω την ιδια ταινια σε MKV με usb stik την βλεπει και την παιζει κανονικα. Τι στο $##^%$%$ μπορει να φταιει γιατι παω να τρελαθω. εχω τα windows 7. Αν βοηθαει σε κατι. Ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα

Reaction score
0
Αν βλεπεις με SMΒ δοκιμασε με myIhome.

Κοιτα και εδω μηπως βρεις κατι σχετικο
http://www.networkedmediatank.com/s...c5ef2f00164f258c7f&sortby=lastpost&order=desc

Παντα οταν πρωτοβγαινει νεο λειτουργικο, να το βαζεις dual boot με το προηγουμενο, οχι πανω στο προηγουμενο, γιατι εχει πολλα bugs...

Reaction score
14
ΣΟΣ. δεν ξερω αν κατι εχει χαλασει η ειναι καπια ρυθμιση, αλλα το EGRET μου συνδεμενο στο δυκτιο , δεν βλεπει τις ταινιες που ειναι σε .mkv . οσες ταινιες ειναι μεσα στο φακελο εκτος mkv , οπως πχ AVI τις βλεπει και τις παιζει κανονικα. Τις mkv δεν τις εμφανιζει καθολου. Ενω την ιδια ταινια σε MKV με usb stik την βλεπει και την παιζει κανονικα. Τι στο $##^%$%$ μπορει να φταιει γιατι παω να τρελαθω. εχω τα windows 7. Αν βοηθαει σε κατι. Ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα
Εγώ στη θέση σου το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να συνδέσω το eGreat σε ένα άλλο PC (κατά προτίμηση χωρίς Windows 7) για να δω τι από τα 2 φταίει.
Επειδή όμως λες οτι τα mkv παίζουν μια χαρά από stick (δεν παρεμβάλετε το pc δηλαδή),με υποψιάζει οτι κατα 99% φταίει το pc.
Τώρα , είναι τα windows 7? Είναι κάτι στις ρυθμίσεις του? Who knows....

Reaction score
1.492

Επειδή διάβασα πολύ και σίγουρη απάντηση δεν κατάφερα να βρώ (είναι & τεράστιο το thread) DTS υποστηρίζει απο την HDMI χωρίς ενισχυτή ? Είναι και ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι να αλλαξω το WD. Θα μπορούσε κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας απαντήσει υπεύθυνα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
1
Με ποιό τρόπο μπορεί κανείς να κατεβάσει torrents μέσω του e-great? Γίνεται? Επίσης υπάρχει πουθενά κανά site με εφαρμογές, και με ποιό τρόπο περνιούνται στο e-great?

Reaction score
0

Επειδή διάβασα πολύ και σίγουρη απάντηση δεν κατάφερα να βρώ (είναι & τεράστιο το thread) DTS υποστηρίζει απο την HDMI χωρίς ενισχυτή ? Είναι και ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι να αλλαξω το WD. Θα μπορούσε κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας απαντήσει υπεύθυνα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Με το τελευταίο firmware γίνεται...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.164
Νεότερο μέλος
hliasA79