Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
HDCP (ετσι δεν ειναι?)enabled στο ρουτερ φυσικα.Οι δισκοι που εχω δοκιμασει δεν ειναι εξωτερικοι , ειναι εσωτερικοι στον Η.Υ που εχω τα αρχεια.
Εχω βαλει στα properties για everyone αλλα δεν τα εβλεπε τα αρχεια.
Μωρε σιγουρα.Χα, χα, χα! Δεν θυμάσαι καλά! :116: Μπορείς να του ρίξεις δίσκο, φάκελο, φακελάκι (στα δύσκολα! :136: ) και δεν θα παραπονεθεί! :109:
Το πήρα! Σήμερα πάω να το παραλάβω κι ελπίζω να σταθεί αντάξιο των προσδοκιών!:107:Προχώρα άφοβα!! Πάρτο πριν εξαντληθεί πάλι .
Δεν το εχω δει αυτο... .SRT ή μηπως .SUB?Έχω παρατηρήσει οτι σε μερικές ταινίες (κυρίως 2ωρες και πάνω) , ενώ στην αρχή παίζει κανονικά τους εξωτερικούς υπότιτλους,στην πορεία τους χάνει και δεν τους δείχνει.
Το έχει κανείς άλλος παρατηρήσει?
Καλα παραγγειλτε τωρα να το παρετε στην τιμη της προσφορας και σε κανα δυο εβδομαδες που θα φερουν (ως συνηθως) παραλαμβανετε...Παλι εξαντληθηκε ????????
Καλα ποσες καραβιες απο δαυτα φερνει τι κιτρινο μαγαζι ???
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717
1. Απλο δισκο sata2 με το καλωδιο που δινουν με το Egreat (αν θες μπορεις να παρεις και μια θηκη για δισκο 3,5" να τον βαλεις μεσα αλλα θα πρεπει το καλωδιο να προεξεχει με καποιο τροπο απο το κουτι ή να κανεις τρυπα στο κουτι)Σκέφτομαι λοιπόν τη λύση με την E-sata συνδεσμολογία... Έψαξα στο e-shop και δεν έχει προϊόντα για external E-sata. Απλούς σκληρούς sata 2 που έχει το e-shop μπορώ να συνδέσω; Υπάρχουν θήκες για αυτούς για να μην τον έχω χύμα;
Δεν το εχω δει αυτο... .SRT ή μηπως .SUB?
Καλα παραγγειλτε τωρα να το παρετε στην τιμη της προσφορας και σε κανα δυο εβδομαδες που θα φερουν (ως συνηθως) παραλαμβανετε...
1. Απλο δισκο sata2 με το καλωδιο που δινουν με το Egreat (αν θες μπορεις να παρεις και μια θηκη για δισκο 3,5" να τον βαλεις μεσα αλλα θα πρεπει το καλωδιο να προεξεχει με καποιο τροπο απο το κουτι ή να κανεις τρυπα στο κουτι)
2. Να παρεις δισκο e-sata και εξτρα καλωδια/βυσματα
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=25571&highlight=esata
Βαλε το myihome στο pc σου, νομιζω αν κανεις streaming με αυτο δε θα εχεις προβλημα...Παιδιά έχω πρόβλημα. Από LAN δεν παίζει τους εξωτερικούς υπότιτλους .srt. Από το USB τα ίδια αρχεία τα παίζει κανονικά. Φυσικά έχουν το ίδιο όνομα και παντού παίζουν εκτός από το LAN. Έχω τρελλαθεί γιατί άλλαξα το wd γιατί δεν είχε lan. Παρακαλώ για βοήθεια...
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν θέλω να έχω αναμένο το pc γιατί έχω έναν εξωτερικό WD MybookWorld που υποστυρίζει DLNA.Βαλε το myihome στο pc σου, νομιζω αν κανεις streaming με αυτο δε θα εχεις προβλημα...
Εγώ στη θέση σου το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να συνδέσω το eGreat σε ένα άλλο PC (κατά προτίμηση χωρίς Windows 7) για να δω τι από τα 2 φταίει.ΣΟΣ. δεν ξερω αν κατι εχει χαλασει η ειναι καπια ρυθμιση, αλλα το EGRET μου συνδεμενο στο δυκτιο , δεν βλεπει τις ταινιες που ειναι σε .mkv . οσες ταινιες ειναι μεσα στο φακελο εκτος mkv , οπως πχ AVI τις βλεπει και τις παιζει κανονικα. Τις mkv δεν τις εμφανιζει καθολου. Ενω την ιδια ταινια σε MKV με usb stik την βλεπει και την παιζει κανονικα. Τι στο $##^%$%$ μπορει να φταιει γιατι παω να τρελαθω. εχω τα windows 7. Αν βοηθαει σε κατι. Ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα
Με το τελευταίο firmware γίνεται...Επειδή διάβασα πολύ και σίγουρη απάντηση δεν κατάφερα να βρώ (είναι & τεράστιο το thread) DTS υποστηρίζει απο την HDMI χωρίς ενισχυτή ? Είναι και ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι να αλλαξω το WD. Θα μπορούσε κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας απαντήσει υπεύθυνα ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά