Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μα το windows δεν κάνει για μόστρα. Αλλα το κάνανε το 11 σαν το MacOS, ειναι απαίσιο...ερώτηση για άτομο ηλικίας 10 ετών που μόλις πήρε το πρώτο του κομπιούτερ!
Εγώ πάντως που "κληρονόμησα" ενα macbook 2020 , ήθελα να δώ πως ειναι το MacOS περιέργεια και ήθελα και ένα λαπτοπάκι για να έχω μαζί μου, είναι πολύ μικρό και όμορφο δεν λέω αλλά μου έσπασε τα νέυρα. "Μα ειναι τόσο εύκολο και το λειτουργικό για αυτούς που δεν τα πάνε καλά με τους υπολογιστές" pele μάυρα που λένε στο άλλο νήμα.Μπα, εμένα μου αρέσει, συνήθως στραβώνω τον πρώτο καιρό όταν πρέπει να μάθω κάτι αλλιώς από αυτό που έχω συνηθίσει, αλλά προσαρμόζομαι γρήγορα και εύκολα. Στο θέμα τώρα, αν έχεις τόσα προγράμματα, και πολλά πληρωμένα (πέρα από τον Θείο που φέρνει κάποια άλλα) στα windows (ή στο MacOS, αν το πάμε ανάποδα), που τα δουλεύεις χρόνια, τα έχεις συνηθίσει, ξέρεις τα χούγια τους και όσα προβλήματα παρουσιάζουν, δύσκολα πας σε αλλο λειτουργικό, απλά για να πας! Να υπάρχει σοβαρός λόγος, ΟΚ! Να μην πούμε τώρα ότι κάποια προγράμματα ίσως να μην υπάρχουν κάν στο MacOS (ή και το ανάποδο, για να μην κακοκαρδίσουμε τους φίλους του), και πρέπει να βρεις εναλλακτικά... αν υπάρχουν!
υπάρχουν πολλοί λόγοι να έχεις windowsΓιατί να έχεις software σε windows ?
Lol! Φινλανδοί με χιούμορ; κοίτα που υπάρχουν και τέτοιοι!
Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει χειρότερος εκτυπωτής απο τους HPΠαίρνεις ΗΡ σαν άνθρωπος
πχ μου έχουν τύχει
- να δουλεύω εξ αποστάσεως στη δουλειά και να μου λέει το IT της εταιρείας ότι δεν μπορεί να με υποστηρίξει για να συνδέομαι μέσω του Palo Alto agent με άλλο λειτουργικό πλην win
Παραιτείσαι και βρίσκεις κανονική δουλειά.
- από το να θέλω να κάνω reset τον EPSON (επειδή ήθελε να αλλάξω σφοουγγαράκια) και το πρόγραμμα service της εταιρείας να υπάρχει μόνο για win
Παίρνεις ΗΡ σαν άνθρωπος
- να πρέπει να κάνω ψιλοδιορθώσεις στην παρουσίαση που είχα κάνει με το powerpoint σε mac γιατί κάποιες εικόνες χάνανε το φορμάτ
Παραιτείσαι και βρίσκεις κανονική δουλειά.
- βάση δεδομένων σε mac τι υπάρχει; δε μιλάμε για γνώστες αλλά για απλούς χρήστες, είχα κάποτε επιστημονικές καταχωρήσεις στο Bento (για mac, το οποίο είχα αγοράσει) το οποίο σταμάτησε να υπάρχει, από τότε και μετά μόνο Access που θα υπάρχει περισσότερο από μένα
Access ? Στο μεσαίωνα είσαι; MySQL.
- όταν είχα ακόμη Mac είχα ήδη NAS αλλά πολλές φορές έπρεπε να ανταλλάξω αρχεία με άλλους, μερικές φορές έπρεπε να πάνε μέσω NAS ή μέσω Windows
Αλλάζεις φίλους και κάνεις νέους που έχουν Mac.
Απ'ότι βλέπετε όλοι, όποιος θέλει βρίσκει αφορμές. Όποιος δεν θέλει βρίσκει δικαιολογίες.
Οι περισσότεροι χρήστες Mac χρησιμοποιούν το sleep mode αντί να κλείνουν τον υπολογιστή. Αφού λοιπόν βόλευε κατσκευαστικά το έβαλαν από κάτω.