SENNHEISER HD 650

Reaction score
0
Αχρησιμοποίητα, στο πολυτελές κουτί τους....

250 ευρώ, έξοδα αποστολής δικά σας....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SENNHEISER HD 650

Δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ το site και δυστυχώς σήμερα είδα τα μυνήματα...

- εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαίνω την ανωτέρω τοποθέτηση του φίλτατου ssim, αφού ο καθείς μπορεί να αγοράσει από όπου γουστάρει.. ( περί ορέξεως καρυδόπιτα...)

- Τα ακουστικά εξακολουθούν να παραμένουν "ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ" αφού χρησιμοποιώ (ελαχιστότατα) εδώ και χρόνια κορυφαία ακουστικά άλλης εταιρίας... απλά έτυχε να κατέχω και τα HD-650 λόγω "καλής διάθεσης" συγγενικού προσώπου...

..Υπάρχει (έχω την εντύπωση...) και απόδειξη από μαγαζί εξωτερικού (θα μπω στο κόπο να ψάξω για μία σοβαρή πρόταση, μόνο με πμ... και με κάποια επιφύλαξη λόγω χρόνου..)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ......

Reaction score
1.973
« - εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαίνω την ανωτέρω τοποθέτηση του φίλτατου ssim, αφού ο καθείς μπορεί να αγοράσει από όπου γουστάρει.. ( περί ορέξεως καρυδόπιτα...) »

Όταν γράφτηκε το post - 27/09/2009 – στο κατάστημα του link κόστιζαν 250 ευρώ. Από το συγκεκριμένο κατάστημα τα αγόρασα και εγώ πριν λίγους μήνες 250 ευρώ + περίπου 10 ευρώ έξοδα αποστολής. Πιστεύω ότι όταν ανοίγεται η συσκευασία ενός προϊόντος, θεωρείται μεταχειρισμένο και πρέπει να δίνεται σε τιμή χαμηλότερη από αυτήν του καινούριου.

Το post γράφτηκε για ενημέρωση και όχι από κακή πρόθεση, εύχομαι να τα δόσεις σε όποια τιμή επιθυμείς. :126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SENNHEISER HD 650

Όταν γράφτηκε το post - 27/09/2009 – στο κατάστημα του link κόστιζαν 250 ευρώ. Από το συγκεκριμένο κατάστημα τα αγόρασα και εγώ πριν λίγους μήνες 250 ευρώ + περίπου 10 ευρώ έξοδα αποστολής.
Στο link που παραθέτεις η τιμή είναι 270 ευρώ (+ έξοδα αποστολής…)
Επίσης συνυπολογίζεται και η σχετική (ψυχοφθόρα ενίοτε) διαδικασία έως ότου το προϊόν φτάσει στα χέρια σου (χρέωση πιστωτικής, ασφαλής παράδοση από…. Λουξεμβούργο, εάν είναι ελαττωματικό το προϊόν τι γίνεται; κλπ)

Εγώ απλά ξεκίνησα από τα 250 ευρώ και σαφέστατα είχα καλή διάθεση μείωσης της τιμής, αφού πρόκειται για συσκευή που δεν χρησιμοποιώ (που βρίσκεται στην αποθήκη του σπιτιού συγκεκριμένα)….

Πιστεύω ότι όταν ανοίγεται η συσκευασία ενός προϊόντος, θεωρείται μεταχειρισμένο και πρέπει να δίνεται σε τιμή χαμηλότερη από αυτήν του καινούριου.
Αυτό είναι ένα δικό σου, απόλυτα αυθαίρετο συμπέρασμα….

.. Γράφω «εντελώς αχρησιμοποίητα» και το ΕΝΝΟΩ γιατί ο λόγος μου είναι συμβόλαιο και αυτό είναι γενικώς παραδεκτό στο ευρύτερο κοινωνικό και εργασιακό μου περιβάλλον…

Το post γράφτηκε για ενημέρωση και όχι από κακή πρόθεση, εύχομαι να τα δόσεις σε όποια τιμή επιθυμείς. :126:
Για ενημέρωση ποιων;;

Των συμμετεχόντων στο forum προφανώς, ώστε να τους προστατέψεις ως σύγχρονος «Ρομπέν Των Δασών» από εμένα τον …λωποδύτη … που προσπαθεί να τους εξαπατήσει…

..ήμαρτον κύριε ssim…

Εν πάση περιπτώσει.. παρακαλώ τους moderators για το κλείσιμο της αγγελίας…

.. δεν έχω χρόνο και όρεξη να ασχοληθώ περαιτέρω….

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.935
Απάντηση: SENNHEISER HD 650

abcd σ' έσκισα! :138:

:204:

Τι μ' έσκισες βρε!

Την είχα αφήσει επίτηδες γιατί υπήρχε κάποιο θέμα!:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ