ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Καλά, λάμπα-ξελάμπα, δύο ζευγαράκια Lamm ML3 εγώ θα τα έβαζα αβίαστα/αβάδιστα κλπ στον χώρο μου.
Παρακολουθώ το thread από την αρχή του και έχω προβληματιστεί αρκετά. Οπότε θα ρωτήσω, πόσο κάνουν τα δύο ζευγαράκια Lamm ML3? Κατόπιν τα ηχεία? Γιατί δεν θα έβαζες τα ρημάδια τα klein&hummel? Πραγματικά ρωτάω και όντως με ενδιαφέρει γιατί δυστυχώς δεν είμαι από τα άτομα που έχουν την χρηματική ευχέρια να πειραματιστούν ή εν πάση περιπτώση, δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν διαπίστωνα ότι έχω ξοδέψει απίστευατα ποσά σε συνεχείς αλλαγές.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Γιατί δεν θα έβαζες τα ρημάδια τα klein&hummel?
Εννοείται θα τα έβαζα.

Άλλα άμα κερδίσεις το Joker, να μην πάρεις και μία κορυφαία λάμπα να υπάρχει; Office, bedroom, computer room, playroom, home-cinema κλπ.. Ξενέρα να βάλεις σε όλα K+H.. :136:

Reaction score
150
Και τι σημασία έχει πόσα κομμάτια πούλησε σε σχέση με τα άλλα δύο που βρίσκονται παραπάνω χρόνια στην αγορά και σε τιμή αρκετά χαμηλότερη? Μην ξεχνάτε ότι καμμία από τις άλλες δύο κονσόλες δεν έχει οδηγό Blu Ray ή HD-DVD, οπότε δεν μπορούσε να επηρεάσει τη μάχη άμεσα. Ενδιαφέρον επίσης θα είχε από την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS3 πόσα PS3 και πόσα XBOX, καθώς και πόσα HD DVD drive για το XBOX πουλήθηκαν, αυτά θα είχαν σημασία για το αποτέλεσμα.
\

Aυτό που δεν έχει καταλάβει πολύς κόσμος είναι ότι η Microsoft έχει χεσμένο το Blu-Ray κι άλλο τοσο και το HD-DVD και ο λόγος που το υποστήριξέ ήταν περισσότερο η καθυστέρηση του πολέμου.

ΕΝΑ πράγμα ενδιαφέρει τη Microsoft μακροχρόνια και λέγεται Digital Distribution και online entertainment platform on a subscription basis.

Επίσης όσον αγορά τον πόλεμο των φορμά ένας από τους λόγους που επισπεύθηκε η λήξη ήταν ο φόβος της απαξίωσης γενικότερα του φορμά το οποίο ακόμα και σήμερα τις μάζες δεν τις συγκινεί.

Το μέλλον πάντως δεν είναι οι οπτικοί δίσκοι αλλά το digital distribution το οποιο ακόμα και τώρα θριαμβεύει απλά είναι "δωρεάν".

Reaction score
2.237
\

Aυτό που δεν έχει καταλάβει πολύς κόσμος είναι ότι η Microsoft έχει χεσμένο το Blu-Ray κι άλλο τοσο και το HD-DVD και ο λόγος που το υποστήριξέ ήταν περισσότερο η καθυστέρηση του πολέμου.

ΕΝΑ πράγμα ενδιαφέρει τη Microsoft μακροχρόνια και λέγεται Digital Distribution και online entertainment platform on a subscription basis.

Επίσης όσον αγορά τον πόλεμο των φορμά ένας από τους λόγους που επισπεύθηκε η λήξη ήταν ο φόβος της απαξίωσης γενικότερα του φορμά το οποίο ακόμα και σήμερα τις μάζες δεν τις συγκινεί.

Το μέλλον πάντως δεν είναι οι οπτικοί δίσκοι αλλά το digital distribution το οποιο ακόμα και τώρα θριαμβεύει απλά είναι "δωρεάν".
Βρε εγώ μαζί σου, ανέφερα άλλωστε παραπάνω τη χλιαρή συμμετοχή της Microsoft. Αλλά πάλι θεωρώ ότι δεν αλλάζει το ότι το PS3 ήταν βασικός καταλύτης της νίκης του Blu Ray

Reaction score
150
Πάντως ένα είναι σίγουρο! Ως Blu-Ray player πέτυχε πολύ περισσότερα απ'ότι ως κονσόλα.

Reaction score
4
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Κάτι για την SONY.
Έχω αγοράσει αρκετά μηχανήματα, έχουν γαmato κατάλογο, ωραίο ήχο-εικόνα-τεχνολογία για τα λεφτά τους, όμορφα, κτλ...

Είπα ότι δεν θα ξαναπάρω τίποτα όμως της εταιρείας αυτής και ο λόγος είναι ότι χαλάνε...+ το service παλαιότερα απαράδεκτο....

....και κυρίως γιατί είναι η εταιρεία αυτή που έκανε τις συσκευές, -μιας χρήσης-

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028

Είπα ότι δεν θα ξαναπάρω τίποτα όμως της εταιρείας αυτής και ο λόγος είναι ότι χαλάνε...+ το service παλαιότερα απαράδεκτο....
θα διαφωνήσω μαζί σου.

έχω πάρει 2 TV Sony, που εδώ και πολλά χρόνια δε λένε να χαλάσουν με τίποτα.

ένα ψηφιακό ραδιόφωνο Sony, που δε θυμάμαι καν πότε το πήρα και λειτουργεί παραδειγματικά καλά, με απίστευτη λήψη.

και το τελειωτικό χτύπημα είναι η compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Sony που πήρα πριν από 10 χρόνια, για την οποία πλέον υπάρχει ασυμβατότητα με όλα τα λειτουργικά συστήματα (δεν αναγνωρίζεται ούτε καν σε ΧΡ) και η οποία δε λέει με τίποτα να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, κι ας έχει βγάλει πολλές πολλές χιλιάδες φωτό (με το ίδιο memory stick που είχα αγοράσει τότε)! Ακόμα και η μπαταρία της λειτουργεί άψογα 10 χρόνια!

Όσο για το service, δε ξέρω τι γινόταν παλιότερα, αλλά μια φορά που χρειάστηκα κάτι (νόμιζα πως είχε χαλάσει το hdmi βύσμα του Sony προβολέα μου) η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και αποτελεσματική. Φυσικά ο προβολέας δε είχε κανένα πρόβλημα (έφταιγε το καλώδιο που είχα εντοιχισμένο μέσα σε κανάλι, το άλλαξα και όλα οκ).

Κι άλλες sony συσκευές που έχω δε μου έχουν εμφανίσει κανένα πρόβλημα (και ο νέος Sony 10-ρης προβολέας, κι η βιντεοκάμερα, και το βίντεο - το οποίο για να παίξει πρέπει πρώτα να βγάλω ότι παιχνίδια έχουν χώσει τα παιδιά μέσα στην υποδοχή της κασέτας...)

Ακόμα και τα κινητά της Sony-Ericsson που έχουν περάσει από τα χέρια μου, δουλεύουν όλα, κι έχω μια συλλογή πραγματικά μεγάλη με αρχαίες πλέον συσκευές. Παίρνω καινούριες συσκευές μόνο και μόνο για αλλαγή, χωρίς να έχει πρόβλημα η προηγούμενη.

Η δική μου μικρή εμπειρία λοιπόν, λέει άλλα.

Reaction score
968
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

....

έχω πάρει 2 TV Sony, που εδώ και πολλά χρόνια δε λένε να χαλάσουν με τίποτα....
Tι σύμπτωση!

Έχω πετάξει δύο TV Sony στα σκουπίδια, μετά από αλλεπάλληλες επισκευές, στο εδώ service.

Reaction score
968
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

θα διαφωνήσω μαζί σου.

Κι άλλες sony συσκευές που έχω δε μου έχουν εμφανίσει κανένα πρόβλημα (...., κι η βιντεοκάμερα, ....
Η δική μου μικρή εμπειρία λοιπόν, λέει άλλα.
Τι σύμπτωση!

Έχω πετάξει και μία βιντεοκάμερα Sony στα σκουπίδια, καθόσον από το service μου είχαν είπαν μία τιμή επισκευής .......

Reaction score
968
Για να μην είμαι όμως εντελώς άδικος, εκτός ουσιαστικά από τις τηλεοράσεις που δεν τις θεωρώ υποδείγματα ποιότητας και αξιοπιστίας, μου έχει τύχει να έχω από το 1992, το ακόλουθο player (εξαιρετικά robust και overengineered, σε μαύρο χρώμα):

http://pcbunn.cithep.caltech.edu/jjb/Sony/CDP-X555ES.htm

Αυτό, το έχω πλέον αποθηκεύσει και δεν το χρησιμοποιώ, όμως για άλλους λόγους.

Reaction score
2.237
Για να μαθαίνουμε κιόλας: Τι είναι η fixed είσοδος και τι η variable? (Από τις φωτογραφίες του player της Sony)

Reaction score
968
Για να μαθαίνουμε κιόλας: Τι είναι η fixed είσοδος και τι η variable? (Από τις φωτογραφίες του player της Sony)

Μπορείς να συνδέσεις κατευθείαν τη variable έξοδο στον τελικό σου ενισχυτή και να παίζεις το volume από το τηλεκοντρολ του player. Δεν χρειάζεται καθόλου προενισχυτής.

Reaction score
2.248

Σιγά να μην κατασκεύαζε η SONY CDP με ενσωματωμένο προενισχυτή και οπτική ίνα το 1991.....

Reaction score
968
Στη φωτο φαίνεται η ανεξάρτητη τροφοδοσία για τα ψηφιακά και αναλογικά κυκλώματα, φαίνεται επίσης η επιχάλκωση παντού, αλλά δεν φαίνεται όμως το μασίφ χυτό συρτάρι (πραγματικά overengineered).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut