HDMI και σκάσιμο?!?

Reaction score
10
Διάβασα σε κάποιο post του κ.Ιδρυτή, ότι του έχουν σκάσει πολλά καλώδια HDMI, καθώς και εισόδοι στα μηχανήματα!! Δλδ?? Τι συμβαίνει?? Από που το καταλαβαίνουμε?? Γιατί ίσως έχω μια τέτοια περίπτωση...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.874
Απάντηση: HDMI και σκάσιμο?!?

Από που το καταλαβαίνουμε?

Δεν θα έχεις καθόλου εικόνα, ή θα κουνάς το καλώδιο και θα επανέρχεται.

Reaction score
10
Αν μου βγάζει δλδ συνεχώς "δεν υπάρχει σήμα εικόνας", και μετά παίζει, σταματάει, ξαναξεκινάει, έχει μόνο ήχο, ή έχει μόνο εικόνα, μάλλον την πάτησα, έτσι??

Reaction score
10
Πωωωωω... Άλλαξα και καλώδιο, και εισόδους, οπότε τώρα θα ξεκινήσω τις αλλαγές για να δω αν είναι καλώδιο, ή είσοδος!! ΦΤΟΥ!!! Μια ερωτησούλα, είναι εύκολο η αλλαγή εισόδου ή όχι??

Reaction score
10
Πωωωωω... Άλλαξα και καλώδιο, και εισόδους, οπότε τώρα θα ξεκινήσω τις αλλαγές για να δω αν είναι καλώδιο, ή είσοδος!! ΦΤΟΥ!!! Μια ερωτησούλα, είναι εύκολο η αλλαγή εισόδου ή όχι??
Τι χαλασες παλι ατακτο μεταλλικο-αγορι ? :137:

Αλλαγη εισοδου HDMI σε μηχανημα....ουτε συναγριδα στον ωκεανο....
Αμα λασκαρισε, που αυτο συμβαινει απο το βαλε βγαλε, το μονο που σε σωζει ειναι ενα locking-HDMI , να βιδωθει και να μη το ξαναπειραξεις. Αυτοι που πουλανε switcher / spitter κλεφτες θα γινουν...? :142:

Δυο ειναι οι αιτιες θανατου του HDMI : το λασκαρισμα απο βαλε-βγαλε και δευτερο το τσακισμα.

JL_

Reaction score
19
Αργήσαμε λίγο, αλλά τώρα μπορούμε να είμαστε πλέον σίγουροι για ποιόν ακριβώς λόγο παρομοίαζαν το HDMI με το SCART... :143::142::143:

Reaction score
10
Μου κανες την καρδιά περιβόλι:625:, και φεύγεις κιόλας... Τι να σου πω τώρα!!!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ βρε!!!:605:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.874
Απάντηση: Re: HDMI και σκάσιμο?!?

Αργήσαμε λίγο, αλλά τώρα μπορούμε να είμαστε πλέον σίγουροι για ποιόν ακριβώς λόγο παρομοίαζαν το HDMI με το SCART... :143::142::143:
Νομίζω ότι το HDMI είναι χειρότερο κι από το SCART.

Reaction score
10
Σύνδεση μεταξύ oppo και tv, όλα άψογα...
Σύνδεση μεταξύ oppo και ssp-800, άλλαξα εισόδους και τώρα πλέον μια χαρά...

Reaction score
1
Απάντηση: HDMI και σκάσιμο?!?

Περιβόλι δεν λές τίποτα. Μου φαίνεται θα πάω να δώσω και άλλο άερα στα HDMI. Καλύτερα να απλωθούν σαν τα σκουλήκια, παρά να έχω το άγχος......

Reaction score
10
Σύνδεση μεταξύ oppo και tv, όλα άψογα...
Σύνδεση μεταξύ oppo και ssp-800, άλλαξα εισόδους και τώρα πλέον μια χαρά...
Εγω ξερω πως διορθωνεται το λασκαρισμα αλλα χερι σε ξενα μηχανακια δε βαζω....

tip of the day : αν εχουμε καμια γκουμουτσα HDMI, βαρυ κι ασυκωτο, που σιγουρα θα λασκαρει τις επαφες με το βαρος του :
-αν ειναι συνδεδεμενο σε player, βαζουμε ενα μικρο κομματι απο τα σκληρα αφρολεξ που εχουν μεσα τα κουτια των μηχανηματων , κατι σαν μαξιλαρι.
-αν ειναι σε προβολεα και κρεμεται, το δενουμε με κατι ( μη αντιαισθητικο ) ωστε να να μη πεφτει προς τα κατω.

Περισσοτερα κολπα θα ξερει το cable-boy...

Locking η γωνιακοι adapters και καλωδια ειναι η καλυτερη λυση φυσικα........να παρουμε και μεις γαλα στα μωρα μας...:143:

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.296
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924