JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.430
Τα ξέρει κανείς ? πχ md-50 , md-70 , hd-3, κλπ.
Έχω τα τουίτερς Η-104, εξαιρετικά,συναγωνίζονται με ALE,GOTO, πολύ πιό ακριβά.Δεν κατασκευάζονται πιά.Famous τα Β10 Foul Range.Τα ξέρεις ? τα έχεις ακούσει - δει? Εχεις υπόψην σου ευαισθησίες - αποκρίσεις ?
Οχι τίποτα άλλο , εχω εναν άπιστο θωμά που μου λέει οτι και καλά αυτά ήταν τότε και τώρα υπάρχουν καλύτερα.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, θα διαφωνήσω μαζί σου.Για να απομαγνητιστούν σε σημαντικό βαθμό πρέπει να συντρέξουν πολλοί λόγοι που συνήθως δεν..Αν μπορείς να βρεις έναν μετρητή μαγνητικού πεδίου και μετρήσεις την ισχύ των μαγνητών σε παλαιά μεγάφωνα και τη συγκρίνεις με την αρχική τους τιμή θα δεις μεγάλη διαφορά.
Θα καταλάβεις τότε γιατί τα μεγάφωνα μετά από μερικές δεκαετίες πάνε περίπατο.
αμφισβητισε ανθρωπος τον αλαθητο?Τα ξέρεις ? τα έχεις ακούσει - δει? Εχεις υπόψην σου ευαισθησίες - αποκρίσεις ?
Οχι τίποτα άλλο , εχω εναν άπιστο θωμά που μου λέει οτι και καλά αυτά ήταν τότε και τώρα υπάρχουν καλύτερα.
Καταφέρατε να μετρήσετε ευαισθησία με το αυτί και μάλιστα με τα χρόνια αυξήθηκε?Eπειδή εχω τα hd-3 , μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος , οτι τα 98db ευαισθησίας που έδινε η Ψωράλ TO 1986 , ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΟΥ HD-3.Μάλλον δεν εχουν χάσει ιχνος του μαγνητικού τους πεδίου.Στα MD-50 το ίδιο. Σε κάτι 10F60 που εχει ενας γνωστός , δεν είδαμε καμία πτώση , όταν τα συγκρίναμε με αντίστοιχης ευαισθησίας σημερινά.Ανάλογα πάντα το υλικό που χρησιμοποιεί κάθε κατασκευαστής. Η Ψωράλ πάντως δε χρησιμοποιούσε υλικό της πλάκας , αυτό πρέπει να το ξέρεις.
Πως μετράς το μαγνητικό πεδίο στο διάκενο μεταξύ πηνίου φωνής και μαγνήτη με το όργανο που αναφέρεις δεδομένου οτι το διάκενο στα τουίτερς είναι < 1χιλ.?? Έχεις μετρήσει ποτέ??Αν μπορείς να βρεις έναν μετρητή μαγνητικού πεδίου και μετρήσεις την ισχύ των μαγνητών σε παλαιά μεγάφωνα και τη συγκρίνεις με την αρχική τους τιμή θα δεις μεγάλη διαφορά.
Θα καταλάβεις τότε γιατί τα μεγάφωνα μετά από μερικές δεκαετίες πάνε περίπατο.
αλήθεια;Kαι για να επανέλθω , δεν υπάρχουν στην αγορά σήμερα μεγάφωνα με την ταχύτητα και την ποιότητα των Ψωράλ.Απλώς ο κόσμος δεν τα ξέρει .
Με τα fillers μετράμε το διάκενο,το μαγνητικό πεδίο στο διάκενο πώς το μετράμε ?Αυτό εννοούσα.Υπάρχει και άλλος τρόπος μέτρησης του διάκενου με fillers.