Περί Skype…

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Περί Skype…

...και απομνημόνευση ταυτότητας και κωδικού για να

μπαίνει κατευθείαν όταν ανοίγει το Asus η πεθερούλα σου:126:

Ακριβώς έτσι, Ζορζ! :107:

Αν μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα μακροεντολής, δηλαδή να πατάει ένα πλήκτρο, και να τα κάνει αυτόματα όλα αυτά το Skype, ακόμα καλύτερα. :126:

Το μόνο που με ανησυχεί τώρα, είναι μήπως ο Ουκρανός τεχνικός που θα κάνει την σύνδεση της γραμμής ADSL στην Ουκρανία, αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ελληνικά Windows XP που είναι εγκατεστημένα στο Asus. :121:

Reaction score
1
Απάντηση: Περί Skype…

Σήμερα μου ήρθαν επιτέλους το headset της Everyman, καθώς και η καμερούλα από το κατάστημα του Skype.

Κάνω το Echo/Sound Test με το headset της Everyman και μου έφυγε η μαγκιά παιδιά, δεν υπάρχει αυτός ο ήχος, μου φαινόταν ότι άκουγα την τηλεφωνήτρια να μιλάει απευθείας στον εγκέφαλό μου! :111:

Το headset της Everyman είναι στη κυριολεξία όλα τα λεφτά, κι αν δεν τσιγκουνεύεστε τα 20 ευρώ που κοστίζει κομπλέ με τα μεταφορικά η USB έκδοση, χτυπήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη!

Στη φωτό βλέπετε τα δύο headset, από πάνω είναι αυτό της Verbatim και από κάτω αυτό της Everyman.

Έγραψα τα καλύτερα για το headset της Verbatim, αλλά μπροστά σε αυτό της Everyman είναι τουλάχιστον δύο κλάσεις κάτω. Ακόμα και στη φωτό είναι εμφανέστατα τα σημεία υπεροχής στην κατασκευή του Everyman.

Πρώτον, στηρίζεται καλύτερα στο κεφάλι από το πάνω μέρος του, επιτρέποντάς του να μένει ακλόνητο στη θέση του, ενώ αντίθετα αυτό της Verbatim που στηρίζεται από το πίσω μέρος του κεφαλιού, έχει την τάση να γλιστράει προς τα κάτω σιγά σιγά.

Δεύτερον, το Everyman έχει ρυθμιζόμενους τους βραχίονες των ακουστικών στο σημείο που σας έχω κυκλώσει, επιτρέποντας στα ακουστικά να προσαρμοστούν με απόλυτη ακρίβεια σε όλα τα μεγέθη και σχήματα κεφαλιών, ακόμα και στην σούπερ κεφάλα του Κεφάλα! :137:

Τρίτον, ο βραχίονας του μικροφώνου στο Everyman είναι εντελώς λαστιχένιος και εύκαμπτος, επιτρέποντάς σας να βάλετε το μικρόφωνο όπου γουστάρετε, σε αντίθεση ο βραχίονας στα Verbatim είναι άκαμπτος και ρυθμίζεται μόνο κατά το ύψος του.

Τέλος, το μαξιλαράκι στο Everyman είναι πιο πλούσιο και αφράτο, δεν καταλαβαίνετε καν ότι τα φοράτε στο κεφάλι, ενώ τα Verbatim μου έφερναν μια ελαφρά κόπωση στα αυτιά μετά από πολύωρη χρήση με μουσική... :121:

Μόλις συνειδητοποίησα γιατί υπάρχουν φανατικά πιστοί χαιεντάδες οπαδοί των σούπερ ντούπερ ακουστικών παγκοσμίως! Ούτε καν μπορώ να φανταστώ τι ήχο θα ακούς με κάποια ακουστικά της Koss ή της AKG που κοστίζουν κάποιες χιλιάδες ευρώ! :111:

Reaction score
11.439
Ααα, στην αρχή είπα να το προσπεράσω, αλλά η τελευταία σου πρόταση με έκανε να σηκωθώ από καρέκλες-καναπέδες-ντιβάνια!

Θες hi-end headset; Ορίστε!

Μικροφωνάκι Nakamitchi με ακουστικάκια Sennheiser HD-600

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Περί Skype…

Ααα, στην αρχή είπα να το προσπεράσω, αλλά η τελευταία σου πρόταση με έκανε να σηκωθώ από καρέκλες-καναπέδες-ντιβάνια!

Θες hi-end headset; Ορίστε!

Μικροφωνάκι Nakamitchi με ακουστικάκια Sennheiser HD-600

Χιχιχί, έχεις δίκιο Πέτρο, είχα ξεχάσει φυσικά τα Sennheiser! :120:

Ωραιότατα δείχνουν, φαντάζομαι κιόλας πως θα ακούγονται! :111:

Το μικρόφωνο Nakamichi φαντάζομαι όμως ότι θα το έχεις σε βασούλα;! Ή το κρατάς στο χέρι όταν μιλάς; :118:

Reaction score
11.439
Ωπ, με τσάκωσες....

Δεν μιλάω με το Nakamichi, με ένα φτηνό headset μιλάω για να έχω ελεύθερα τα χέρια. Αλλά ακούω από τα Sennheiser.

Το Nakamichi κάθεται ήσυχο στο κουτάκι του.

Reaction score
1

Είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά... :107:

Από χτες το απόγευμα, όλο το πακέτο (netbook, ποντίκι, headset) είναι στην Ουκρανία. Ήδη από χτες πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύνδεση μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και χαράς.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, την προ-προηγούμενη Δευτέρα κάναμε την αίτηση για ADSL στο 1Mbps ταχύτητα στην Τερνόπολη, και την επόμενη Παρασκευή, μέσα σε τέσσερις εργάσιμες μέρες δηλαδή, είχαν κάνει ήδη τη σύνδεση και είχαν κιόλας εγκαταστήσει το μόντεμ με όλες τις δοκιμές κτλ.! :111:

Κόστος μόλις 75 γρίβνια σε προσφορά για έναν ολόκληρο χρόνο, δηλαδή περίπου έξι ευρώ το μήνα.

Η σύνδεση είναι απλά άψογη με φανταστικό ήχο και αποδεκτή εικόνα. Χτες το έτερον ήμισυ μιλούσε τρεις ώρες με τη μητέρα της και άλλη μία ώρα μίλησε σήμερα. Εντελώς τζάμπα φυσικά.

Και για να κάνετε τις συγκρίσεις: εάν είχε καλέσει κατευθείαν από τον ΟΤΕ για αυτές τις τέσσερις ώρες θα είχε πληρώσει, κρατηθείτε... 96 ευρώ!

Με τις κάρτες προπληρωμένου χρόνου, ακόμα και με την καλύτερη προσφορά, θα είχε πληρώσει 15 ευρώ περίπου.

Όσο σκέφτομαι πόσα χρήματα έχουμε πληρώσει τα πέντε τελευταία χρόνια στις κάρτες προπληρωμένου χρόνου, μου έρχεται να πάρω φόρα... :623:

Ενώ τώρα θα πληρώνουμε μονάχα τα έξι ευρώ το μήνα της ADSL σύνδεσης στην Ουκρανία, καθώς και τα 25 ευρώ το μήνα για τις δόσεις του netbook που θα μας μείνει κιόλας!

Skype και ξερό ψωμί!!!! :626:

Reaction score
464

Επιτελους επικοινωνια οπως πρεπει και με ενα ελευθερο τριωρο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.298
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924