ερωτηση περι ηχειων logitech

Reaction score
20
καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες!
λοιπον εχω μια ερωτηση στους γνωστες των ηχειων και συγκεκριμενα των logitech.θα αγορασω συντομα ενα συνολο 2.1 για τον υπολογιστη μου.ενας κυριος μου προσφερει το subwoofer απο το z2300 http://www.pixmania.gr/gr/gr/56933/art/logitech/c-asa-2-1-z-2300.html (χωρις τα ηχεια του) και θα προσθεσουμε 2 ηχεια απο το z5500 http://www.pixmania.gr/gr/gr/641261/art/logitech/c-asa-5-1-z-5500.html .. με λιγα λογια θα ειναι 2.1 με 2 ηχεια απο z5500 και το sub απο 2300.. ειναι συμβατα αυτα τα 2 μεταξυ τους?ρωτω γιατι ειναι απο διαφορετικο μοντελο.υπαρχει καμια περιπτωση να καουν?απο οτι βλεπω ειναι μεγαλυτερα σε watt τα ηχεια(και οχι μικροτερα) που μου δινει οποτε ειμαστε οκ.. (?) ευχαριστω!

Reaction score
448
Απάντηση: ερωτηση περι ηχειων logitech

Λογικα εισαι μια χαρα! δε νομιζω να χεις καποιο προβλημα!

Reaction score
2

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχω δει και ένα παλικάρι που είχε βάλει δορυφόρους 2-δρόμων της koda στα z-2300.

Reaction score
20

ευχαριστω για τς απαντησεις σας!γιατι και εγω ειδα οτι τα μεν 2300 ειναι 40 watt και τα δε 5500 62 watt.οποτε απο τη στιγμη που ειναι παραπανω watt και οχι λιγοτερα απο 40 που εχει τα ηδη δικα του,αποκλειεται να καουν..

Reaction score
384

Καλημέρα φίλε Αντρέα.Από ότι κατάλαβα θες ήχο στον υπολογιστή.Θες ποιοτικό ήχο,θες surround,o χώρος σου πόσο και πως είναι?Το budget πού φτάνει?Πάντως για μένα ποιοτικός ήχος για ακρόαση μουσικής από υπολογιστή και logitech ή παρομοίου είδους υλοποιήσεις δεν συμβαδίζουν.

Reaction score
448

καλη λυση για ποιοτητα ειναι καποιο ενεργο μονιτορ ηχειο..ευκολη χρηση, compact, και αρκετα καλος ηχος..καμια σχεση με τα logitech!

Reaction score
2

Καλημερα.Εγω αντιθετως πιστευω οτι μαλλον θα υπαρξει προβλημα,διοτι απ'οτι
ειδα το subwoofer δεν εχει ριθμισεις και ετσι με διαφορετικους δορυφορους δεν θα ειναι
απολυτα σεταρισμενο το αποτελεσμα η αν θες χρονικα η φασικα ισορροπημενο.
Συμφωνω με την επιλογη mini monitors αλλα δεν ξερω αν μπορεις να ανεβεις εκει!
Φιλικα Yiannis.

Reaction score
20

για καμια ταινια και κανενα παιχνιδι τα θελω.
τα μονιτορ που τα εχω ακουσει δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος οποτε ας τα αφησουμε
στην ακρη αυτα.

Reaction score
20

σε αυτο μπορω να συμφωνησω φιλε Αντωνη.

Reaction score
384

για καμια ταινια και κανενα παιχνιδι τα θελω.
τα μονιτορ που τα εχω ακουσει δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος οποτε ας τα αφησουμε
στην ακρη αυτα.
Κοίτα αν θες να ακούς μουσική τότε ενεργά μόνιτορς είναι μονόδρομος.Τώρα για ταινίες και παιχνίδια μάλλον τα logitech θα σε καλύψουνε.

Reaction score
20

και εγω πιστευω πως θα με καλυψουνε καθως απο οτι εχω ακουσει για τετοιου ειδους αναγκες τα logitech ειναι απο τα καλυτερα του ειδους τους..
να δουμε λοιπον..

Reaction score
0

χερεται τι καλοδιο θα χριαστο για να συνδεσω με coax τον ΗΥ μου με τα ζ5500?ευχαριστω εκ τον προτερων

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508