KEF iq7

Reaction score
1
Καλησπερα, τι γνωμη εχεται για τα KEF IQ7 , και με ποιον ενισχυτη ταιριαζουν καλυτερα YAMAHA RX-797 or NAD C352.
Δεν εχω τιποτα απο τα παραπανω, απλα λογω συγκυριων αυτες ειναι οι επιλογες μου. Ευχαριστω....

Reaction score
1.190
Απάντηση: KEF iq7

Καλημέρα,

Τα έχω ακούσει μαζί με τα IQ9 και δεν μου άρεσαν. Τα Monitor Audio RX6 και ΡΧ8 που άκουσα στην ίδια ακρόαση παίζαν καλύτερα.

Για ενισχυτή είχα πολλα χρόνια Yamaha ξεκίνησα να πάρω τον A-S 1000 και κατέληξα στον Audiolab 8000Q με τα δύο μονομπλόκ 8000Μκαι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για ενισχυτή θα σου πρότεινα να ακούσεις τον Audiolab 8000S (ιδιαίτερα αν υπάρχει ακόμη η προσφορά) τον οποίο τον άκουσα και είναι πολύ καλός, ή κάποιον της Arcam. Για τον Nad δεν έχω γνώμη αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.

Γιώργος

Reaction score
14

Φιλε γεια σου!
Εχω τα ηχεια που λες σε 5Χ1 Q7 και Q3 τα πισω και ομολογω βγαζουν πολυ ομορφο κρυσταλινο ηχο και τα έχω συνδεσει με τον denon 3806 ! Το θεμα έιναι να συντονίσεις οσο γινεται καλητερα τα ηχεια με το setap του ενησχητή σου....
Δεν ξερω γιατι δεν του άερσαν του προηγουνου φίλου μας....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ πρέπει να δωσεις μεγαλη σημασία στην ρυθμηση μεσω του ενισχυτή. Εκει είναι ολη η ουσια.
Σε γενικές γραμμες, τα ηχεια ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε μενα μου αρεσουν πολυ και πιστευω (αν και δεν έχω γνωμη για τον YAMAHA) να έχεις πολύ ομορφα αποτελέσματα....

Reaction score
1

Σας ευχαριστω και τους δυο,μολις απεκτησα τον NAD C352, τι σημαινει setup, τα ηχεια με ενδιαφερουν γιατι τα βρηκα 450.00 ευρω(καινουρια). Ο χωρος μου ειναι 18τμ.
Οσο και να φανω αιρετικος η ασχετος ο Audiolab ς δεν μου αρεσε. Τον NAD τον βρηκα προσφορα στον Νακα 312.00 ευρω (τελετταιο κομματι) καινουριος.

Reaction score
1.187

Σας ευχαριστω και τους δυο,μολις απεκτησα τον NAD C352, τι σημαινει setup,
Πολύ καλή επιλογή έκανες!
To setup άστο, ξέχνα το. Ο φίλος αναφερόταν σε home cinema AV ενισχυτή. Δεν πρόσεξε ότι ο Yamaha RX-797 που ανέφερες είναι δικάναλος στερεοφωνικός, όπως και ο NAD φυσικά.

τα ηχεια με ενδιαφερουν γιατι τα βρηκα 450.00 ευρω(καινουρια). Ο χωρος μου ειναι 18τμ.
Αν τα άκουσες και σού αρέσουν γιατί όχι;

Οσο και να φανω αιρετικος η ασχετος ο Audiolab ς δεν μου αρεσε. Τον NAD τον βρηκα προσφορα στον Νακα 312.00 ευρω (τελετταιο κομματι) καινουριος.
Κι εγώ πρέπει να είμαι αιρετικός γιατί ποτέ δεν μού άρεσε ο Audiolab όσες φορές και αν το άκουσα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσα διθυραμβικά σχόλια γι αυτόν...

Reaction score
1

Πολύ καλή επιλογή έκανες!
To setup άστο, ξέχνα το. Ο φίλος αναφερόταν σε home cinema AV ενισχυτή. Δεν πρόσεξε ότι ο Yamaha RX-797 που ανέφερες είναι δικάναλος στερεοφωνικός, όπως και ο NAD φυσικά.

Αν τα άκουσες και σού αρέσουν γιατί όχι;

Κι εγώ πρέπει να είμαι αιρετικός γιατί ποτέ δεν μού άρεσε ο Audiolab όσες φορές και αν το άκουσα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσα διθυραμβικά σχόλια γι αυτόν...
Η δεν εχουμε καλο <<αυτι>> η δεν ειναι <<καλος>> θου κυριε ο audiolab

Reaction score
1.190

Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Εγώ έιχα για χρόνια τον Yamaha AX 490 και άκουσα με τιο ίδιο σύστημα (Arcam A90 και Arcam 192) διαδοχικά τα ηχεία που προανέφερα συν τα Yamaha Soavo.

Τον Yamaha A-S 1000 μαζί με το CD του που άκουσα δεν μ' άρεσε.

Όταν άκουσα τους Audiolab η διαφορά στο αυτί μου ήταν τεράστια.

Τους Nad δεν τους έχω ακούσει.

Παίζει φυσικά ρόλο και που θα τα ακούσεις όλα αυτά, με τι πηγή, ηχεία, καλώδια.

Reaction score
1

Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Εγώ έιχα για χρόνια τον Yamaha AX 490 και άκουσα με τιο ίδιο σύστημα (Arcam A90 και Arcam 192) διαδοχικά τα ηχεία που προανέφερα συν τα Yamaha Soavo.

Τον Yamaha A-S 1000 μαζί με το CD του που άκουσα δεν μ' άρεσε.

Όταν άκουσα τους Audiolab η διαφορά στο αυτί μου ήταν τεράστια.

Τους Nad δεν τους έχω ακούσει.

Παίζει φυσικά ρόλο και που θα τα ακούσεις όλα αυτά, με τι πηγή, ηχεία, καλώδια.
Τα KEF IQ7 τα εχω βρει καινουρια 450.00 ευρω. Τι λετε?

Reaction score
1

450 είναι τσάμπα. Πάρτα.
Το ξερω το θεμα ειναι θα κατσουν στον χωρο μου, τωρα εχω τα Tannoy Mercury Mx3. Εκει που ειναι δεν μπορω να τα ακουσω σωστα(αποστασεις κλπ), πρεπει να βασιστω σε εμπειρειες αλλων σε γενικες γραμμες βεβαια, και σε status του στυλ ειναι αλλη κατηγορια τιμης (διπλασια++).

Reaction score
674

Τα KEF IQ7 τα εχω βρει καινουρια 450.00 ευρω. Τι λετε?
που τα βρηκες 450 και σε τι χρωμα με ενδιαφερουν και εμενα για να τα βαλω με τον denon 1910...:126:
αρκει να τα εχει σε stock (μην σου παρω τα δικα σου!!!!):126:

Reaction score
1

που τα βρηκες 450 και σε τι χρωμα με ενδιαφερουν και εμενα για να τα βαλω με τον denon 1910...:126:
αρκει να τα εχει σε stock (μην σου παρω τα δικα σου!!!!):126:
Δεν υπαρχει στοκ, παντως ειναι σε καποιο Κωτσοβολο, ειναι Demo και τα κανω ακροαση συνεχεια (εχω υποψια οτι δεν ειναι τοσο σοι)
Εαν δεν τα παρω θα σου πω.

Reaction score
0

Τα Demo σε τέτοια μαγαζιά να τα φοβάσαι γιατί συνήθως δεν υπάρχει μόνιμα υπάλληλος στο πόστο και πάει ο κάθε κάγκουρας και τα βάζει τέρμα γαι να δεί πόσο δυνατά παίζουν!!
Τουλάχιστον έτσι γίνεται στα MediaMarkt.

Reaction score
674

τελικα τα βρηκα καινουρια με 600€ τα εχω πανω στον denon 1910 και η πρωτη ρυθμιση απο το audessy μου εχει αφησει καποια ερωτηματικα....ειναι σαφως καλυτερα απο τα αρχαια που ειχα πριν αλλα πιστευω οτι θα στρωσουν με τον καιρο......
καθε συμβουλη δεκτη....

α....και καλη Ανασταση........:140:

Reaction score
1

Καλοακουστα, περιμενω να στρωσουν να μου πεις, <<τα δικα μου>> περιμενουν ακομα. Τι περιεργο ακουσες,
Επισεις καλη Ανασταση.

Reaction score
674

Καλοακουστα, περιμενω να στρωσουν να μου πεις, <<τα δικα μου>> περιμενουν ακομα. Τι περιεργο ακουσες,
Επισεις καλη Ανασταση.
δεν τα εχω τσιτωσει γιατι φοβαμαι ακομη...
κατα τα αλλα εχουν πολυ καθαρο ηχο, εξαιρετικα πριμα και γενικα πολυ λεπτομερεια.

Reaction score
1

δεν τα εχω τσιτωσει γιατι φοβαμαι ακομη...
κατα τα αλλα εχουν πολυ καθαρο ηχο, εξαιρετικα πριμα και γενικα πολυ λεπτομερεια.
Το κακο με τον χωρο μου ειναι 18τμ και φοβαμαι να μην σταθουν σωστα λογω του χαμηλου, απο διαφορα ενισχητη (δικαναλος) υπαρχει περιπτωση να ακουσω καλυτερα,τεσπα...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508