Mία βόλτα στους χώρους της Nagra..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Mία βόλτα στους χώρους της Nagra..

και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι ειναι κλασεις φτηνοτερος

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mία βόλτα στους χώρους της Nagra..

δεν ειναι θεμα μυστικοτητας ή μυσικοπαθειας θα ελεγα.Αλλα αν γραψω οτι καποιος κατασκευαζει ενισχυτη με λιγα βατ σε σχεση με ενα bryston και τον περνα παντου θα ακουγα :
1 οτι του κανω διαφημηση
2 οτι λεω οτι θελω
και λεω και εγω οποιος γυριζει μυριζει, ή αλλιως ψαχνοντας πας εκει που θες.
Αν προσωπικα θες ινφο ευχαριστως με pm
Τώρα αυτά που λες είναι επιπέδου ρεπορτάζ του Star Channel.
Αιμίλιος Λιάτσος: Γνωστός επιχειρηματίας εθεάθη συνοδεία γνωστού top model σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής.
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ δηλαδή! :137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

νομιζω οτι ειναι γραφικο να ξαναλεω τα ιδια, οποιος ενδιαφερεται στελνω pm .
Αλλιως να αρχισω να λεω τι μηχανακια επωνυμα τα εχει ξεσκισει.
Ειλικρινα οποιος θελει πληροφοριες ας το πει, δεν μιλαω γενικα. Το τηλεφωνο το θεωρω χαζο να το ανεβαζω στον αερα.Την διευθυνση, το ιδιο , οποτε τι θελετε να κανω ? να εξυμνω αυτον που φτιαχνει μηχαναρες και τις πουλα τσαμπα, δεν το κανω.
Και δεν θα ξανα απαντησω σε ιδιου τυπου μηνυματα.

Reaction score
1.187

Τότε δεν έχει νόημα να το γράφεις και να το αναφέρεις στο forum. Το forum είναι "καφενείο" ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων. Τα μυστικά τα συζητάμε κατ' ιδίαν με τους φίλους μας ή δεν τα συζητάμε καθόλου.

Reaction score
1

ρωτα και τον γιωργο εκει στα μελισια τι παιζει.Ποσο τρελλος ειναι ο καθηγητης ? ,
πως το μονομπλοκ του ξεφτυλισε το μονομπλοκ της bryston allover
και αυτο το ειπε ο ιδιοκτητης της bryston. Ρωτα και για καποιον γνωστο του που ειχε ναγκρα τωρα τι εχει.........
βασικά νόμιζα πως μιλάμε για τη nagra σε αυτό το θέμα και όχι για το συγκριτικό που έκανες ανάμεσα στο άγνωστο χ ελληνικό μηχάνημα και το bryston. κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα πως η αοριστία ως μέσο επιχειρηματολογίας είναι εσφαλμένη. Τι θα πει pm και διαφήμιση ή δυσφήμηση? Τη γνώμη μας λέμε όλοι και νομίζω πως όλως η άποψη και το γούστο είναι σεβαστά.
Και γω ας πούμε άκουσα στην αντιπροσωπεία διάφορα σεταρίσματα
nagra-verity. Κάποιος πριν σχολιάσε τη φωνή του coverdale.
Λυπάμαι μα προσωπικά άλλα πραγματάκια άκουσα με τα αυτιά μου.
Και έχω ακούσει πάνω απο 10 ώρες μουσική εκεί.
Αυτό τι σημαίνει? Ότι τα παίρνω απο τον Κεκεμένη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τότε δεν έχει νόημα να το γράφεις και να το αναφέρεις στο forum. Το forum είναι "καφενείο" ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων. Τα μυστικά τα συζητάμε κατ' ιδίαν με τους φίλους μας ή δεν τα συζητάμε καθόλου.
καφενειο ναι , αλλα καλο ειναι να κουναμε κανα ποδι και να ψαχνουμε λιγο πιο περα τι υπαρχει.

βασικά νόμιζα πως μιλάμε για τη nagra σε αυτό το θέμα
ναι αλλο στο ιδιο θεμα βαλανε καποιοι ολους στο ιδιο κουβα, νομιζω δν ειναι ωραιο.Πανε σε αυτο απαντησα

και όχι για το συγκριτικό που έκανες ανάμεσα στο άγνωστο χ ελληνικό μηχάνημα και το bryston. κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα πως η αοριστία ως μέσο επιχειρηματολογίας είναι εσφαλμένη. Τι θα πει pm και διαφήμιση ή δυσφήμηση?
Το να δινω τηλεφωνο και διευθυνση στον αερα ειναι απο πολλους τροπους τουλαχιστον ακομψο
Τη γνώμη μας λέμε όλοι και νομίζω πως όλως η άποψη και το γούστο είναι σεβαστά.
Σωστο αλλα δεν εχουν ολοι την ιδια ευαισθησια οτι αφορα τον σεβασμο, και δεν αναφερομαι σε εσενα
Και γω ας πούμε άκουσα στην αντιπροσωπεία διάφορα σεταρίσματα
nagra-verity. Κάποιος πριν σχολιάσε τη φωνή του coverdale.
Λυπάμαι μα προσωπικά άλλα πραγματάκια άκουσα με τα αυτιά μου.
Και έχω ακούσει πάνω απο 10 ώρες μουσική εκεί.
Αυτό τι σημαίνει? Ότι τα παίρνω απο τον Κεκεμένη?
το τι ακουσες ειναι καθαρα προσωπικο, κατι που δεν σηκωνει αμφισβητηση, οσο αφορα το ανα τα παιρνεις ή οχι αυτο το κρινει ο καθενας αναλογα με την καχυποψια και πολλα αλλα.
Δυστυχως τα μηχανηματα του φιλου δεν περιγραφονται με λογια, ουτε η αποδοση τους.Αν καποιος γνωριζει καποια πραματα απο τετοιου επιπεδου συσκευες , και αν τα ακουσει , μετα τι να πει ?Οτι παιζουν σουπερ ? ε και υπαρχουν πολλα μηχανηματα που το κανουν.
Το θεμα ειναι ποσο κανουν , και ποσο καλα κανουν αυτο για το οποιο ειναι σχεδιασμενα.
Αλλα μην ξεφευγουμε αλλο απο το θεμα μας (nagra)

Reaction score
1

καφενειο ναι , αλλα καλο ειναι να κουναμε κανα ποδι και να ψαχνουμε λιγο πιο περα τι υπαρχει.

το τι ακουσες ειναι καθαρα προσωπικο, κατι που δεν σηκωνει αμφισβητηση, οσο αφορα το ανα τα παιρνεις ή οχι αυτο το κρινει ο καθενας αναλογα με την καχυποψια και πολλα αλλα.
Δυστυχως τα μηχανηματα του φιλου δεν περιγραφονται με λογια, ουτε η αποδοση τους.Αν καποιος γνωριζει καποια πραματα απο τετοιου επιπεδου συσκευες , και αν τα ακουσει , μετα τι να πει ?Οτι παιζουν σουπερ ? ε και υπαρχουν πολλα μηχανηματα που το κανουν.
Το θεμα ειναι ποσο κανουν , και ποσο καλα κανουν αυτο για το οποιο ειναι σχεδιασμενα.
Αλλα μην ξεφευγουμε αλλο απο το θεμα μας (nagra)
Συμφωνώ απολύτως σε όλες σου τις θέσεις.
Απλά, θεωρώ πως όλες οι απόψεις , ειδικά οι διαφορετικές απο τις δικές μας, οφείλουν να είναι σεβαστές σε ένα φόρουμ.
Καλόπιστα και ευγενικά.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Πρώτη φορά ακούσατε ιδιοκατασκευή να κάνει ρόμπα ακριβότερα εμπορικά μηχανάκια;
Ή μήπως έχουν καμία σχέση οι υποκειμενικές σας εκτιμήσεις με τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία της Nagra;

Reaction score
4

Πάλι τα ίδια.... "ξέρω αυτό που δεν ξέρεις" :137:
...και τα "δικά μου" ή του φίλου μου του "ψηλού"... "Γamane" τα δικά σου" και έτσι....

Να ξέρατε όμως και πόση από την μουσική που ακούτε και κάνετε συγκρίσεις στα "κορυφαία" μηχανήματα σας, έχει ηχογραφηθεί με Nagra...:102:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Mία βόλτα στους χώρους της Nagra..

κοιταξτε καλη χρυση η Nagra αλλα οι δυο λαμπατοι μονομπλοκ που εβγαλε αυτη η εταιρια ειναι τρελη απατη. Τα ακουσα καποτε μαζι με τον diabolical να οδηγουν ενα σετ Verity Sarastro και ομολογω οτι ειναι η πρωτη φορα που συνειδητοποιησα οτι ο David Coverdale ειναι τραβελι ολκης!!!!!!
Στη τελευταία έκθεση εννοείς?

Αν ναι, εγώ έφυγα τρέχοντας..

Αυτό όμως δεν καταδεικνύει τις δυνατότητες των μηχανημάτων (Nagra, Verity), αλλά κυρίως τις δυνατότητες του χώρου και του στησίματος IMHO.

Reaction score
663

Στη τελευταία έκθεση εννοείς?

Αν ναι, εγώ έφυγα τρέχοντας..

Αυτό όμως δεν καταδεικνύει τις δυνατότητες των μηχανημάτων (Nagra, Verity), αλλά κυρίως τις δυνατότητες του χώρου και του στησίματος IMHO.
δυστυχως δεν ηταν στην εκθεση. Ηταν στο μαγαζι του αντιπροσωπου....

Για να μην παρεξηγηθω δεν σχολιαζω τα υπολοιπα μηχανηματα της Nagra παρα μονο τους λαμπατους ενισχυτες.
Ισα ισα που το σετακι με της πυραμιδες και το Verity Rienzi που ακουσα στην εκθεση ηταν παρα πολυ καλο...

Reaction score
1.187

Για να μην παρεξηγηθω δεν σχολιαζω τα υπολοιπα μηχανηματα της Nagra παρα μονο τους λαμπατους ενισχυτες.
Λαμπάτοι Nagra = μόδα είναι θα περάσει...
Από πότε μια εταιρία που ασχολείτο με τα μαγνητόφωνα και κυρίως τα επαγγελματικά φορητά, το γύρισε στις λάμπες; Από πού κι ως πού; Δεν κολλάει... Απλώς επειδή είναι της μόδας τώρα τελευταία. Θα τους περάσει...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa