800 Di........μην λες τιποτα

Reaction score
4.243
Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

Τελος παντων δεν θα συμφωνησουμε ποτε, οποτε.....

Reaction score
777
Re: Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

Τελος παντων δεν θα συμφωνησουμε ποτε, οποτε.....
Μα σκοπός δέν είναι να συμφωνήσουμε.Σκέψεις προς προβληματισμό λέμε...:137:

Reaction score
1.724
Πάντως, αν υπολογίσουμε και το κόστος των ενισχυτών, και των καλωδίων ηχείων, το κόστος του 800 δεν είναι και πολύ μικρότερο από το κόστος των ναυτίλων... Υποθέτω πως σε αυτό το αρρωστημένο χόμπι, αυτός που έχει να ξηλωθεί 35000 για τελικό και ηχεία, θα έχει και 45000, κάνω λάθος; (πολύ πιθανόν να κάνω αφού εγώ δεν έχω να ξηλωθώ ούτε ...500!)

Reaction score
10
45000 + 8 x 4000 (τουλάχιστον) + 8 x καλώδια, + 8 x της παναγιάς τα μάτια, άσε... Η φώτο τους μου αρκεί...

Reaction score
777
Πάντως, αν υπολογίσουμε και το κόστος των ενισχυτών, και των καλωδίων ηχείων, το κόστος του 800 δεν είναι και πολύ μικρότερο από το κόστος των ναυτίλων... Υποθέτω πως σε αυτό το αρρωστημένο χόμπι, αυτός που έχει να ξηλωθεί 35000 για τελικό και ηχεία, θα έχει και 45000, κάνω λάθος; (πολύ πιθανόν να κάνω αφού εγώ δεν έχω να ξηλωθώ ούτε ...500!)
H εταιρεία μόνο κρός δέ δίνει?Δίνει και ενισχυτικά?

Reaction score
1.724
Α ναι? δεν κατανόησα καλά τότε, νόμισα τα πουλούσε ενεργά έτοιμα! Γράφτε λάθος!!

Reaction score
777
Α ναι? δεν κατανόησα καλά τότε, νόμισα τα πουλούσε ενεργά έτοιμα! Γράφτε λάθος!!
Μα δές το και λογικά...

45000 + 8 x 4000 (τουλάχιστον) + 8 x καλώδια, + 8 x της παναγιάς τα μάτια, άσε... Η φώτο τους μου αρκεί...
Σκέψου κόστη.Σκέψου τη χαρά του χαιεντά!!!!Πολλοί ενισχυτές!!!!Πολλά καλώδια!!!!!!!!!!Πολλές πρίζες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτό λέω...Αν γουστάρει η εταιρεία το κάνει!!!!Βρίσκει τρόπους να μας αδειάσει τα πορτοφόλια και να είναι και...χάι εντ...:142:Ακόμα και ενεργό να το πούλαγε θα έβρισκε τρόπους να το κάνει χάι έντ.:136:

Reaction score
777
Μα γιατί το ενεργό είναι εξ ορισμού μη χαι εντ?
Γιατί δέν έχει λάμπες,καλώδια,ακίδες,πουριφάιερς,βύσματα ροδίου ακόμα και πολύπριζο.

p.s.τον ορισμό του χάι εντ το αναφέρω με την παραπάνω έννοια και όχι με αυτή που θα έπρεπε...

Reaction score
2.437

Ωραίο πάντως το ερώτημα του Teachertza αν είναι καλύτερο ηχείο ο σαλίγκαρος ή το 800_v3 .
Δεν νομίζω να σηκώνει γέλιο.
Μου αρέσουν πάντα οι ανατρεπτικές απόψεις εκ θεμελίων.

Κατά τη γνώμη μου , δεν υπάρχει εύκολη απάντηση . Εφόσον ένα ηχείο είναι προϊόν τεχνολογίας (και όχι τέχνης) το γεγονός να μην εξελίσσεται εδώ και 10 χρόνια κάτι μάλλον στο «προς κατάργηση» μου πάει παρά στο ότι είναι το τέλειο και δεν το αγγίζουμε.

Από την άλλη ένα ηχείο δεν είναι και τεχνολογία αιχμής (…νανοτεχνολογία) ώστε να εξελίσσεται στο διηνεκές.

Ωραίο θα ήταν να υπάρχει μία πλήρης άποψη / εμπειρία αν Ο (κεφαλαίο) Ναυτίλος είναι καλύτερος εμφανώς από το 800_v3. Και εννοώ με κριτήρια ακρόασης όχι με τη λογική ότι κάνει 45000 και αποκλείεται η B&W να παράγει καλύτερο ηχείο πιο φτηνό. Τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτή την κατηγορία προϊόντων και τιμής.

Reaction score
777
Tελικά είναι κολλητική η μαλακία ε? :136:
Αφού βρε μπαγάσα το ξέρεις οτι μου αρέσει το πικάπ και η λάμπα...

Και ρε μαμώτο τό ξερα οτι κάποιος θα το σχολίαζε το πόστ...

Μπαγάσα.Χρωστάς να ακούσεις το καινούργιο λαμπάτο phono.Μήν νομίζεις οτι θα γλιτώσεις έτσι απλά..:142:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Tελικά είναι κολλητική η μαλακία ε? :136:
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Μάλιστα κάποιοι λένε πως αν η ενασχόληση με το HighFidelity ήταν όντως μοναχικό sport - αν περιοριστούμε στις ακροάσεις δηλαδή που υποτίθεται ότι είναι ο σκοπός μας - τα φαινόμενα που αναφέρει ο teacher θα ήταν εξαιρετικά περιορισμένα. :136:

Χρωστάς να ακούσεις το καινούργιο λαμπάτο phono.Μήν νομίζεις οτι θα γλιτώσεις έτσι απλά..:142:
Καλές οι λάμπες αλλά δεν είναι δια πάσαν νόσον...
Ο Μιχάλης ο Σπέρτος [που αγαπούσε και γνώριζε τις λυχνίες περισσότερο από όλους σας μαζί] στο phono stage του δεν έβαζε λάμπες. Δεν ήταν τυχαίο.

Reaction score
777
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Μάλιστα κάποιοι λένε πως αν η ενασχόληση με το HighFidelity ήταν όντως μοναχικό sport - αν περιοριστούμε στις ακροάσεις δηλαδή που υποτίθεται ότι είναι ο σκοπός μας - τα φαινόμενα που αναφέρει ο teacher θα ήταν εξαιρετικά περιορισμένα. :136:
Μάλλον μπερδεύεσαι διότι στατιστικά τα άτομα που αγοράζουν λάμπες...είναι αυτά που περιορίζονται ΜΟΝΟΝ σε ακροάσεις.Ακόμα και εγώ που τις θεωρώ καλύτερες σε ήχο...δέν θα αγόραζα.Δές το καθαρά σαν τιμή/απόδοση.

Καλές οι λάμπες αλλά δεν είναι δια πάσαν νόσον...
Ο Μιχάλης ο Σπέρτος [που αγαπούσε και γνώριζε τις λυχνίες περισσότερο από όλους σας μαζί] στο phono stage του δεν έβαζε λάμπες. Δεν ήταν τυχαίο.
Τί να σου πώ βρε Κωστάκη.Απο το σπίτι πέρασαν 500 phono και αυτό τα άφησε όλα χιλιόμετρα πίσω.Το προηγούμενο ήταν ένα krell.Τώρα δέν είμαι έμπορας να σε πείσω αν είναι καλό ή να σου προτείνω να το αγοράσεις.Ότι γουστάρει κάνει ο καθείς.Πραγματικά ο ήχος του μόνο λάμπα δεν θυμίζει:142:.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα

Εφόσον ένα ηχείο είναι προϊόν τεχνολογίας (και όχι τέχνης)
Θα διαφωνήσω σε αυτό το κομματάκι.Βέβαια το οτι διαφωνώ σε αυτό δέν σημαίνει οτι διαφωνώ και στα άλλα...

Το ηχείο τοποθετείται στο σαλόνι ή αλλιώς living room.Το σαλόνο λοιπόν είναι το μέρος οπου ένας άνθρωπος περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ώρας του όταν βρίσκεται στο σπίτι.Σίγουρα λοιπόν θα ήθελε το περιβάλλον του να είναι όμορφο.Αν λοιπόν θεωρήσουμε οτι το ηχοσύστημα βρίσκεται στο σαλόνι αυτομάτως καταλαβαίνουμε τη σημασία της τέχνης στο ηχείο.Εδώ λοιπόν έρχεται η εταιρεία να καλύψει το χάσμα.Άλλες εταιρείες επενδύουν μόνο σε τεχνολογία(π.χ. τα monitor ηχεία) φτιάγνοντας ξύλινα κουτιά τα οποία μοιάζουν με νεκροκασέλες και άλλες όμορφα δημιουργήματα.Ειδικά στο χώρο του χαιεντ αυτές είναι πολλές.Μάλιστα εις βάρος της τέχνης αμελούν την τεχνολογία και την ποιότητα.Το ζήτημα είναι η χρυσή τομή αυτών των δύο.
Άρα σου σχολίασα το παραπάνω όχι για να διαφωνήσω τόσο όσο το να σου αναφέρω οτι δέν εχουν όλες οι εταιρείες τους ίδιους δείκτες ποιότητας.Και ξέρεις η άτιμη η τέχνη χρεώνεται ακριβά...Παραδείγματα μπόλικα και όχι μόνο απο το χώρο του χαιφαι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: 800 Di........μην λες τιποτα

Μπαγάσα.Χρωστάς να ακούσεις το καινούργιο λαμπάτο phono.Μήν νομίζεις οτι θα γλιτώσεις έτσι απλά..:142:

Ριξε γιατρε μου και αυτες επανω http://thetubestore.com/russian6h30pdr.html και ελα να δεις τι εχει να γινει................
Με αυτες παιζω στην προενισχυση....ξερω ειναι ακριβες αλλα......

Reaction score
1.685

Χρονια πολλα Βλασ..ουκο. Τι εγινε με την εγχειρηση?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Χρονια πολλα Βλασ..ουκο. Τι εγινε με την εγχειρηση?
Xρονια πολλα αγαπητε κυριε Παππα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρωτο ηχειο τελειωσε (αλλαξα τους πυκνωτες μονο στο tweeter -οι αλλοι ερχοντε_) θα σου πω νεοτερα μαστορα μου!!!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.321

Αντε ρε βλάσση τόσος καιρός πέρασε και μόνο tweeter ?ΠΟλύ αργός είσαι μωρε αδερφάκι μου....πωπωπωπω.......δλδ και που να το ξεκινήσεις να το κάνεις ενεργό , με ενεργό κρος και 3 τελικούς ανα κανάλι....... θα σου πάρει καμιά 10ετία μιλάμε.......

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.321

Φώναξε τον ΣΚΑΦΑΤΟ να σου πει την γνώμη του για τα ηχεία .Αν μετά πας για χαρακίρι δεν θα φταίω εγω..!!!!!!!
Ασχετο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ