- Reaction score
- 4.243
Απάντηση: 800 Di........μην λες τιποτα
Τελος παντων δεν θα συμφωνησουμε ποτε, οποτε.....
Τελος παντων δεν θα συμφωνησουμε ποτε, οποτε.....
Μα σκοπός δέν είναι να συμφωνήσουμε.Σκέψεις προς προβληματισμό λέμε...:137:Τελος παντων δεν θα συμφωνησουμε ποτε, οποτε.....
H εταιρεία μόνο κρός δέ δίνει?Δίνει και ενισχυτικά?Πάντως, αν υπολογίσουμε και το κόστος των ενισχυτών, και των καλωδίων ηχείων, το κόστος του 800 δεν είναι και πολύ μικρότερο από το κόστος των ναυτίλων... Υποθέτω πως σε αυτό το αρρωστημένο χόμπι, αυτός που έχει να ξηλωθεί 35000 για τελικό και ηχεία, θα έχει και 45000, κάνω λάθος; (πολύ πιθανόν να κάνω αφού εγώ δεν έχω να ξηλωθώ ούτε ...500!)
Μα δές το και λογικά...Α ναι? δεν κατανόησα καλά τότε, νόμισα τα πουλούσε ενεργά έτοιμα! Γράφτε λάθος!!
Σκέψου κόστη.Σκέψου τη χαρά του χαιεντά!!!!Πολλοί ενισχυτές!!!!Πολλά καλώδια!!!!!!!!!!Πολλές πρίζες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!45000 + 8 x 4000 (τουλάχιστον) + 8 x καλώδια, + 8 x της παναγιάς τα μάτια, άσε... Η φώτο τους μου αρκεί...
Γιατί δέν έχει λάμπες,καλώδια,ακίδες,πουριφάιερς,βύσματα ροδίου ακόμα και πολύπριζο.Μα γιατί το ενεργό είναι εξ ορισμού μη χαι εντ?
Tελικά είναι κολλητική η μαλακία ε? :136:Γιατί δέν έχει λάμπες,καλώδια,ακίδες,πουριφάιερς,βύσματα ροδίου ακόμα και πολύπριζο.
Αφού βρε μπαγάσα το ξέρεις οτι μου αρέσει το πικάπ και η λάμπα...Tελικά είναι κολλητική η μαλακία ε? :136:
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Tελικά είναι κολλητική η μαλακία ε? :136:
Καλές οι λάμπες αλλά δεν είναι δια πάσαν νόσον...Χρωστάς να ακούσεις το καινούργιο λαμπάτο phono.Μήν νομίζεις οτι θα γλιτώσεις έτσι απλά..:142:
Μάλλον μπερδεύεσαι διότι στατιστικά τα άτομα που αγοράζουν λάμπες...είναι αυτά που περιορίζονται ΜΟΝΟΝ σε ακροάσεις.Ακόμα και εγώ που τις θεωρώ καλύτερες σε ήχο...δέν θα αγόραζα.Δές το καθαρά σαν τιμή/απόδοση.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Μάλιστα κάποιοι λένε πως αν η ενασχόληση με το HighFidelity ήταν όντως μοναχικό sport - αν περιοριστούμε στις ακροάσεις δηλαδή που υποτίθεται ότι είναι ο σκοπός μας - τα φαινόμενα που αναφέρει ο teacher θα ήταν εξαιρετικά περιορισμένα. :136:
Τί να σου πώ βρε Κωστάκη.Απο το σπίτι πέρασαν 500 phono και αυτό τα άφησε όλα χιλιόμετρα πίσω.Το προηγούμενο ήταν ένα krell.Τώρα δέν είμαι έμπορας να σε πείσω αν είναι καλό ή να σου προτείνω να το αγοράσεις.Ότι γουστάρει κάνει ο καθείς.Πραγματικά ο ήχος του μόνο λάμπα δεν θυμίζει:142:.Καλές οι λάμπες αλλά δεν είναι δια πάσαν νόσον...
Ο Μιχάλης ο Σπέρτος [που αγαπούσε και γνώριζε τις λυχνίες περισσότερο από όλους σας μαζί] στο phono stage του δεν έβαζε λάμπες. Δεν ήταν τυχαίο.
Θα διαφωνήσω σε αυτό το κομματάκι.Βέβαια το οτι διαφωνώ σε αυτό δέν σημαίνει οτι διαφωνώ και στα άλλα...Εφόσον ένα ηχείο είναι προϊόν τεχνολογίας (και όχι τέχνης)
Μπαγάσα.Χρωστάς να ακούσεις το καινούργιο λαμπάτο phono.Μήν νομίζεις οτι θα γλιτώσεις έτσι απλά..:142:
Xρονια πολλα αγαπητε κυριε Παππα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!Χρονια πολλα Βλασ..ουκο. Τι εγινε με την εγχειρηση?