- Reaction score
- 4.250
Πωλουνται τα παρακατω μηχανηματα
2. Προενισχυτης AUDIO VALVE, EKLIPSE. Τιμη καινουριου 3.400 ευρω, τιμη πωλησης με 2,5 χρονια επισης λειτουργιας τους 2.100 ευρω.
Για τους ενισχυτες και τον προενισχυτη ειχε αφιερωμα στο περιοδικο High Fidelity (τευχος 10) από τον Δ. Σταματακο. Κλεινοντας την παρουσιαση στα κατά εγραψε: Ψαχνουμε αλλα ακομη δεν βρισκουμε τιποτα!!. Στα υπερ ολο το αρθρο ηταν εγκωμιαστικο. Για οποιον αγορασει πακετο τους ενισχυτες και προ η τιμη τους θα είναι 4.900 ευρω (από 6.000 που τους δινω ξεχωριστα).
3. CD player ACCUSTIC ARTS MKll. Τιμη καινουριου 5.900 ευρω. Μετα από 1,5 χρονο λειτουργιας 2.500 ευρω.
4. Ηχεια δαπεδου B&W 704, τιμη καινουριων αν δεν κανω λαθος 2.200 ευρω. Τιμη πωλησης 1.100 ευρω
5. Σαμπγουφερ Sunfire D8, τιμη αγορας 790 ευρω, τιμη πωλησης 450 ευρω.
Όλα τα μηχανηματα είναι μαχιμα σε αριστη κατασταση και φυσικα η ακροαση θεωρειται απαραιτητη.
Επισης εχω μια δισκοθηκη αποτελουμενη από περιπου 1.300 σιντι. Από αυτά τα 500 είναι κλασικης μουσικης. Μαλιστα 60 είναι διπλα, τριπλα, τετραπλα. Τα υπολοιπα είναι ροκ, ποπ, τζαζ κατά κυριο λογο. Εχω γραψει πριν κανα χρονο ολους τους τιτλους, οποτε αν καποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες μπορω να τους στειλω με e-mail. Σ αυτόν τον τεέυταιο χρονο η δισκοθηκη εμπλουτιστηκε μεν αλλα δεν εχω γραψει τους καινουριους τιτλους πλεον γιατι απλα βαριομουνα!
Η σκεψη μου είναι να τους πουλαω με αλφβητικη σειρα, εκτος αν καποιος βιαζεται! Για παραδειγμα στην κλασικη μουσικη τα πρωτα γραμματα Α-Β. Μου είναι ετσι πιο ευκολο να δωσω πληροφοριες. Εδώ δεσποζει για παραδειγμα ο Bach και ο Beetoven (από περιπου 60 σιντι για τον καθενα) + Berlioz, Brahms, Boceli, BRIGHTMAN, BIZET, ALBINONI κ.λ.π. Από τα υπολοιπα εχω χωριστα τις γυναικες και χωριστα όλα τα υπολοιπα. Στο γραμμα Α-Β υπαρχουν περιπου 70 σιντι.
Τιμη ανα δεκαδες 4 ευρω το ένα, και πενηνταδες 3 ευρω το ένα.