Διαγραφή λογαριασμού

Reaction score
2.248
Απάντηση: Διαγραφή λογαριασμού

Μάλλον δεν έχετε μπει σε τραίνο με Γαύρους που πάει Φάληρο.... :410:

Reaction score
264

Αν εχω βαλει βισμα για να με βαλουνε μονιμο στο δημοσιο,απο το πλα'ι' φυσικα,λογικο ειναι να θελω να αποκτησω λευκο πηνικο μητροο.Τωρα,αν εχω καπου γραφτει (σε μια πολιτικη ομαδα π.χ)η' αν υπαρχουνε γραπτα μου ντοκουμεντα τα οποια αποτελουνε αποδηκτικα στηχεια για την ενοχη μου(οτι δεν ειμαι του κοματος) θα κανω τον κοσμο ανω κατω προκειμενου να τα εξαφανησω.

Ντιν-νταν οι καμπανες βρονταν.:116:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Διαγραφή λογαριασμού

...Και ακομα η μασκοτ του σαιτ με πληθος απαραδεκτων εθνικιστικων μηνυματων ειναι γνωστος διπλοτριπλομπαναρισμενος τυπος υιος βασανιστη της Μακρονησσου...
Θα σου λυθούν πολλές απορίες την Τετάρτη 21 Απριλίου, 12 τα μεσάνυκτα στην ΕΤ1.

Reaction score
2

μανα γιατι με γεννησες και δεν με εκανες ιδιοκτητη του πλει- μποι. ζητω απο τον ΠΑΝΣΟΦΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ να με επαναφερει σε εμβρυακη μορφη .αν δεν με κανει ιδιοκτητη της ανω αυτοκρατοριας ζηταω την απολυτη διαγραφη μου απο το ανθρωπινο ειδος επιπλεον να μου διαγραψουν το αφμ και να μου διαγραψουν το ονοματεπωνυμο.δεν θελω ΟΝΟΜΑ.
τελικα η ζωη δεν ειναι δικαιη.μα δεν ειναι δημοκρατικο και δικαιο αυτο πουζηταω .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ>>> (εχει και αποτελεσμα)δεν γουσταρουμε -δεν παμε.
πηγαμε μασ χαλασε- δεν ξαναπαμε .αν ξαναπαμε τοτε φταιει η μλκια μας.(εχεις δει πολους να πανε σε μπορντελο να εχουν ασχημη εμπειρια και να ζηταν τα λεφτα του πισω? μπορει,αλλα να διαγραψεις την εμπειρια απο το μυαλο σου δεν μπορεις.
φιλε μου δεν γινεται να διαγραψεις απο το μυαλο σου τις ασχημες εμπειριες και να σκεφτεσε μονο τα θετικα οσο και να θες ο εγκεφαλος σου θα τις εχει στα δεδομενα.ετσι και αυτο το forum λειτουργει σαν εγκεφαλος με δεδομενα .εχει και τα καλα του και τα κακα του .
Σας κουρασα σορρυ ....ουφ.

Reaction score
27.842
.(εχεις δει πολους να πανε σε μπορντελο να εχουν ασχημη εμπειρια και να ζηταν τα λεφτα του πισω? μπορει,αλλα να διαγραψεις την εμπειρια απο το μυαλο σου δεν μπορεις.

ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ.....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Διαγραφή λογαριασμού

ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ.....
Nαι, κι εγώ δεν καταλαβαίνω το πνεύμα της συγκεκριμένης παρομοίωσης, και θα ήθελα να παρακαλέσω για λίγη κοσμιότητα...

Reaction score
2

ζητω συγχωρεση σε οσους πληγωσα η δεν καταλαβαν.ο σκοπος μου δεν ηταν να προσβαλω αλλα το εθεσα σαν μια ακροτητα στην οποια σχεδον ποτε δεν γινεται δεκτη στο εν λογο "οικο".ετσι θεωρησα το αιτημα του αρχικου συμφορουμιτη.Φυσικα και πρεπει να εχουμε κοσμιοτατη διαγωγη..

Reaction score
3.085

Nαι, κι εγώ δεν καταλαβαίνω το πνεύμα της συγκεκριμένης παρομοίωσης, και θα ήθελα να παρακαλέσω για λίγη κοσμιότητα...
Όντως, λίγη κοσμιότητα δεν βλάπτει.

Θα σου λυθούν πολλές απορίες την Τετάρτη 21 Απριλίου, 12 τα μεσάνυκτα στην ΝΕΤ.
Το πρόγραμμα της ΝΕΤ Τετάρτη 21/4/2010 την ώρα αυτή έχει Champions Net. Θα έχει προηγηθεί η μετάδοση του αγώνα Μπάγερν-Λυών. Μετά, στις 1 μετά τα μεσάνυχτα, έχει την εκπομπή Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ σε συνεργασία με το History Channel, εντελώς άσχετη με το θέμα.

link

Μόνο στις 7.00 το απόγευμα έχει την εκπομπή Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με αφιέρωμα στη Γυάρο και με "καλεσμένους" (τρόπος του λέγειν) διάφορες προσωπικότητες, που κάποιες δεν ζουν πια.

link

Δεν ξέρω αν η εκπομπή αυτή θα μας δείξει κάτι που δεν ξέρουμε. Καλή είναι για τους πολύ νεότερους, που δεν γνώρισαν και δεν μπορούν να φανταστούν την εποχή της Χούντας, αλλά για τους παλαιότερους είναι απλά μια αναθέρμανση των αναμνήσεων.

Τώρα, εμένα προσωπικά, δεν αναμένω να μου λυθούν κάποιες απορίες. Έτσι κι αλλιώς, για την συγκεκριμένη περίοδο δεν έχω καμία απορία.

Για τους άλλους δεν ξέρω.
-

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo