ecobox μειωση καταναλωσης ρευματος

Reaction score
0
Με πηρανε σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν για την παραπανω συσκευη, οτι κανει μειωση στην καταναλωση του ρευματος απο 20-40%.Μηπως την εχει δοκιμασει κανεις?Η ειναι αλλη μια απατη.Μου ειπαν επισης οτι για αυτη την εβδομαδα εχουν την συσκευη σε προσφορα 49 ευρω απο 79 ευρω.

Reaction score
899
Απάντηση: ecobox μειωση καταναλωσης ρευματος

Με πηρανε σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν για την παραπανω συσκευη, οτι κανει μειωση στην καταναλωση του ρευματος απο 20-40%.Μηπως την εχει δοκιμασει κανεις?Η ειναι αλλη μια απατη.Μου ειπαν επισης οτι για αυτη την εβδομαδα εχουν την συσκευη σε προσφορα 49 ευρω απο 79 ευρω.
είναι πράσινα άλογα:138:

Reaction score
14

Παλιότερα από μια έκθεση ήχου είχα δει κάτι παρόμοιο και μάλιστα έκαναν τότε παρουσίαση…..
Έψαξα μεσα στο ιντερντ και από ότι είδα έιναι απλά μια ψευδαίσθηση. κάτι σαν απάτη αλλά πολύ διακριτική…..
Όπως είπε και ο φίλος μας πάρα πάνω. Πράσινα άλογα είναι και γενικώς βλακείες στο τετράγωνο να μην πω στον κύβο (μαθηματικοί όροι….)
Αγνόησε τα φίλε μου όπως το έκανα και εγώ……

Reaction score
0

Ευχαριστω πολυ παιδια για την ενημερωση.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.874

:114:

Reaction score
3

Αυτές οι συσκευές λένε ότι κάνουν τη δουλειά των πυκνωτών αντιστάθμισης και μειώνουν την άεργο ισχύ (διόρθωση του συνημιτόνου όπως το λένε οι ηλεκτροτεχνίτες).
Δες εδώ για λίγη θεωρία, αλλά και εδώ και εδώ για κάποιες εμπορικές εφαρμογές
Ακόμα και εάν κάνουν ότι υπόσχονται, το θέμα είναι ότι δεν μειώνουν τελικά το πόσο πληρώνεις στη ΔΕΗ, καθότι στις οικιακές καταναλώσεις η ΔΕΗ δεν μετράει την άεργο ισχύ όπως κάνει στους μεγάλους καταναλωτές...

Reaction score
1.187

Είναι σαν τα μαγικά μαγνητάκια που βάζουν στα σωληνάκια τροφοδοσίας καυσίμου στα αυτοκίνητα και βελτιώνουν την κατανάλωση 30% ???
ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! :111:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στην τελικη ειναι κατι σαν την κολυμπηθρα του σιλοαμ ?:143:
ή στην επιταχυνση ειναι κατι σαν το νερο του καματερου ?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.382

Ακόμα και να κάνουν διόρθωση συνημιτόνου η διαφορά είναι κάπου στο 3-5%.

Reaction score
11

Είναι σαν τα μαγικά μαγνητάκια που βάζουν στα σωληνάκια τροφοδοσίας καυσίμου στα αυτοκίνητα και βελτιώνουν την κατανάλωση 30% ???
ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! :111:
1) Μία παρόμοια, (άλλης μάρκας), συσκευή δοκίμασα φορτώνοντας στην μονοφασική μου γραμμή τέσσερις συμπιεστές ψυκτικών σε συνεχή λειτουργία ενώ μετρούσα τις στροφές του μετρητή της Δ.Ε.Η.. Αποτέλεσμα: αύξηση του ρυθμού περιστροφής όταν στην γραμμή έμπαινε η συσκευή εξοικονόμησης, δηλαδή αύξηση της κατανάλωσης. Ο αντιπρόσωπος, σε "off the record" συνομιλία, παραδέχτηκε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο!

2) Στα μαγνητάκια για τα αυτοκίνητα υπάρχει μία εξαίρεση που λειτουργεί επίσημα, αποδεδειγμένα και υπεράνω πάσης προσδοκίας αλλά και αμφιβολίας με θετικά αποτελέσματα σε μετρήσεις από όλο τον κόσμο αλλά και από τα εργαστήρια στρατού και αεροπορίας στην Ελλάδα, δίνοντας μία οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου από 5% - 30%, (ανάλογα με τις συνθήκες), και μείωση σε καυσαέρια έως ... 70%, (καταργεί τον καταλύτη), και στην φθορά του κινητήρα! Είναι Αμερικανικής κατασκευής και είναι το "the real thing", το μόνο που δεν έχει απορριφθεί από την αυστηρότατη Αμερικάνικη EPA ως απάτη! Και με θετικά αποτελέσματα όχι μόνο σε βενζίνη-πετρέλαιο, αλλά και στο νερό όπου προστατεύει τις σωληνώσεις του αυτοκινήτου αλλά και κτιρίων, αρδεύσεων κτλπ. από τα άλατα!

:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.298
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924