Αγορά ηχείων...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951
Απάντηση: Αγορά ηχείων...

ναι δε ξέρεις τι θες.

αν ήξερες τι ήθελες, δε θα ρωτούσες.

αυταπόδεικτο. ρωτάς αυτούς που ξέρουν. ρωτώντας πας στην πόλη κλπ.

νεξτ.

εσύ τώρα γιατί επιμένεις να λες ασυναρτησίες, πως δήθεν κάνουν 1 χιλιάρικο? λες κι όλα είναι σε αυτή την τιμή?

υποθέτω καν δε μπήκες στον κόπο να δεις τα κοστολόγια για τις προτάσεις που έκανα, που όλες αφορούν στουντιακά ηχεία, κι όχι ΡΑ για "πάρτι".

και για να ξέρεις, δεν υποθέτω, ξέρω.

βλέπεις τη διαφορά?

Reaction score
4

Ωραία ρε Κώστα,δεν διαφωνώ ότι δεν ξέρεις από ηχεία αλλα από την στιγμή που δεν θέλω ενεργά γιατί επιμένεις ; :140: Ασε τα studio και τα πάρτι και αν θέλεις απάντησε μου στο θέμα μου...
Σε ευχαριστώ !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951

δεν επιμένω εγώ, εσύ επιμένεις να μη θέλεις ενεργά.

χωρίς να ξέρεις το "γιατί" δήθεν δε θες ενεργά...

είναι ένα λάθος σου, και δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις.

σε αυτά τα κοστολόγια που κυμαίνεσαι, η βέλτιστη λύση είναι η προφανής, τα ενεργά.

σε άλλα κοστολόγια, όπου μπορεί να "ερωτευτεις" τον ήχο ενός ηχείου των 7 ή 10 χιλιάδων ευρώ, ψάχνεις για ενισχυτές, διότι ο κατασκευαστής τους έχει μόνο παθητική λύση, διότι δεν έχει την τεχνογνωσία να κατασκευάζει ενισχυτές, ή διότι δεν τον συμφέρει οικονομοτεχνικά. άλλη δικαιολογία δεν υφίσταται.

εγώ εδώ σταματώ να ασχολούμαι με το θέμα σου. ότι είχα να πω, το είπα. αν θες να κατανοήσεις κάποια πράγματα οφείλεις να αφιερώσεις χρόνο για διάβασμα, για να μάθεις. αλλά είναι σημείο των καιρών μας όλοι να ΄χουν άποψη χωρίς να έχουν γνώση. νόου πρόμπλεμ, νάθινγκ νιου.

καλές αγορές και καλές ακροάσεις.

Reaction score
4

Ευχαριστώ !
Και τον λόγο τον ξέρω ότι δεν θέλω ενεργά !
Και δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι μικρός δεν ξέρω τίποτα και εσείς οι μεγάλοι ξέρετε περισσότερα,και είναι αποδεδειγμένο αυτό !
Φιλικά πάντα όλα αυτά και χωρίς πρόθεση να μαλώσουμε !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951

εννοείται, αυτό έλλειπε, να μαλώνουμε για αηδίες. (άσε το τι είναι αποδεδειγμένο, το αντιπαρέρχομαι, είμαι βλέπεις στις "καλές μου").

3 λέξεις θα σου πω: καλοκαιράκι, πιπίνια, μπύρα.

όλε.

Reaction score
4

3 λέξεις θα σου πω: καλοκαιράκι, πιπίνια, μπύρα.
όλε.
Χάχα,εδώ θα συμφωνήσουμε όμως ! :132:

Ας αφήσουμε όμως τώρα τα ενεργά γιατί μας βλέπω να γινόμαστε μπάχαλο...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Χάχα,εδώ θα συμφωνήσουμε όμως ! :132:

Ας αφήσουμε όμως τώρα τα ενεργά γιατί μας βλέπω να γινόμαστε μπάχαλο...
Σου έγινε μια καλή πρόταση και σίγουρα δεν είναι για το κακό σου, αντιθέτως θα έλεγα. Τουλάχιστον αφού τα απορίπτεις τα ενεργά κοίτα να έχουν το reflex στην πρόσοψη του ηχείου επειδή οτι θα τοποθετηθούν σε βιβλιοθήκη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.995

Σε τόσο μικρό χώρο, τα ηχεία θα είναι αναγκαστικά (;) πολύ κοντά στον τοίχο, και επομένως είναι καλό να έχουν την οπή μπροστά, ή να είναι κλειστού τύπου. Πάρε τα Tannoy.

Reaction score
4

Ναι,είναι μικρός ο χορός και αυτό με προβλημάτιζε και εμενα στο reflex,τα ηχεία θα έχουν το πολύ 10 πόντους από την μισό μεριά τους με τον τοίχο και γύρος στους 5-10-15,όσους χρειαστεί από τα αριστερά τους.Τα ηχεία επίσης θα απέχουν 1,50-2 μετρα μεταξύ τους

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951
Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

χαχαχαχ, τρελό θέμα!
χεχεχε, ναι, για 400 ευρω! ρε συ, έχεις κανα καλώδιο τόσο φτηνό? έστω ρεύματος! :136:

μπα, με τίποτα δε περιμένω από σένα να ξεπέσεις τόσο....:137::138:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

χεχεχε, ναι, για 400 ευρω! ρε συ, έχεις κανα καλώδιο τόσο φτηνό? έστω ρεύματος! :136:

μπα, με τίποτα δε περιμένω από σένα να ξεπέσεις τόσο....:137::138:
Μπα, δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ ρε φιλαράκ... Δεν απαιτώ, ούτε περιμένω από άλλους να δείξουν συγκαταβατικότητα στο γολγοθά που ανεβαίνω...:143:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

Μπα, δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ ρε φιλαράκ... Δεν απαιτώ, ούτε περιμένω από άλλους να δείξουν συγκαταβατικότητα στο γολγοθά που ανεβαίνω...:143:
ναι γολγοθας.... σε λιγο θα εχεις τα καλυτερα ηχεια που εχει ακουσει ανθρωπινο αυτι και κλαιγεσαι...

ρε ουστ απο δω...

Reaction score
4

Pfff,καλύτερα να κλειδώσει το θέμα.Ευχαριστώ παρα πολύ,πήρα με την καλύτερη ματια το πρώτο μου tread στο avsite.gr.Δεν περίμενα από ένα τέτοιο site-foroum,τέτοια συμπεριφορά,παρακαλώ να κλειδώσει το thread !

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Θα πάρεις ενεργά,ακούς;
Τιιιιιιιιιιιιιιιι;Είπες όχιιιιιιιιιιιιι;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

Pfff,καλύτερα να κλειδώσει το θέμα.Ευχαριστώ παρα πολύ,πήρα με την καλύτερη ματια το πρώτο μου tread στο avsite.gr.Δεν περίμενα από ένα τέτοιο site-foroum,τέτοια συμπεριφορά,παρακαλώ να κλειδώσει το thread !
Κάτσε βρε Αντώνη μην αρπάζεσαι τόσο ευκολά..
Έχει κάποια δίκια ο Κώστας όταν σου λέει για ενεργά.:126:
Τωρά το να μη θές να αγοράσεις τέτοιου είδους ηχεία θεμιτό,αλλά όντως κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι πάσχουν απο πλευρά ποιότητας.
Σου είπαν ήδη ότι πρέπει να προσέξεις το bass reflex να είναι μπροστά.Οπότε το tannoy που σου έδειξε ο Κόγιας κάνει για την περίπτωση σου.
Πάντως εμένα μ αρέσουν και αυτά στην οικονομική κατηγορία ηχείων.
Όμως επουδενί μην αγοράσεις ηχείο πριν το ακούσεις!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Φίλε μου, σε βεβαιώ ότι ειδικά ο Costas EAR, όσα γράφει τα γράφει με τις καλύτερες των προθέσεων.
Επιπλέον, τα όσα γράφει δεν είναι είναι μόνο καρπός εμπειρίας (την οποία πίστεψέ με, την έχει συντριπτικά... μεγαλύτερη από όλους εδώ μέσα) αλλά κυρίως γνώσης.
Έχε σε παρακαλώ ανοιχτό μυαλό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7