FAX

Reaction score
1.953
Βρε ΄σείς παλικάρια να σας ρωτήξω....:

Αν βάλω ένα fax σε μία απ'τις πρίζες του σπιτιού (με φιλτράκι πάντα) , θα δουλέψει κανονικά? Ή χρειάζεται κάτι διαφορετικό λόγω adsl?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.074
Απάντηση: FAX

Fax, που το θυμήθηκες;

Γιατί να μην δουλέψει; Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Ρώτα και για σιγουριά και την εταιρία σου.

:138:

Reaction score
2.485

Fax, που το θυμήθηκες;
Είμαστε μακρυά ακόμη από την εποχή που φαντάζεσαι , δυστυχώς .
Αυτή την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκα αρκετά να ρυθμίσω την κονσόλα fax των windows (μέχρι που άλλαξα το εσωτερικό μόντεμ)ώστε να μπορώ να δέχομαι fax .

Οκτώ μήνες χωρίς fax (έφυγα από ΟΤΕ για cyta) και μου έσπασαν τα νεύρα οι κοπελίτσες διάφορων εταιριών που συνεργάζομαι .

<<Κύριε Κώστα , το fax δεν λειτουργεί ?
Κύριε Κώστα , έναν αριθμό fax να σας στείλουμε κάποιες προσφορές ? >>

Και το άσχημο είναι πως για κάθε 5 φορές που έδωσα το e-mail μόνο στις 2 έλαβα έγγραφο .
Μου έτυχε περίπτωση μέχρι και υπάλληλος γραφείου να μην μπορεί να σκανάρει έγγραφο και να επιμένει να της δώσω ένα νούμερο fax . Ειλικρινά το τι άκουσε δεν λέγεται .

Στο θέμα τώρα , φίλε gbeg το μόντεμ του pc microcom an1683 δεν λειτουργούσε στην voip πλέον γραμμή της cyta και έβαλα ένα motorola fax modem όπου λειτουργεί κανονικά .

Σε απλή συσκευή fax , ένα παλιό sharp που δανείστηκα από γείτονα και αυτό δεν δούλευε . Δούλεψε όμως ένα δύο χρονών samsung . Οπότε πιστεύω πως θα βρεις συσκευή που θα δουλέψει στην γραμμή σου . Αν αγοράσεις από κάπου , φρόντισε σε περίπτωση που δεν λειτουργεί , να μπορούν να στην αλλάξουν με άλλης μάρκας .

Reaction score
1.953

Δεν ενδιαφέρομαι για εχω στο ΠιΣι γιατί δεν το αφήνω ανοιχτώ 24/7.
Μια απλή συσκευή να μπορώ να λαμβάνω κατα κύριο λόγω, μιας και θα αναλάβω τα εισερχομενα-εξερχώμενα του αθλητικού σωματείου που είμαι προπονητής.
Όπως καταλαβαίνετε ομοσπονδια, Γ.Γ.Αθλητισμου, δήμος και λοιπά δουλεύουν πολύ με φαξ.....αναγκαστικά θα ακολουθήσουμε και εμείς!!!!

Όποτε αγοράζω συσκευή και κάνω τον σταυρό μου....!!!
ΟΚ! Ευχαριστώ!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.074

Όποτε αγοράζω συσκευή και κάνω τον σταυρό μου....!!!
ΟΚ! Ευχαριστώ!

Κάνε αυτό που σου είπα πρώτα:

Ρώτα για σιγουριά και την εταιρία σου.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: FAX

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΑΞ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ.
Έχεις δίκιο.
Εγώ με vivodi έχω δυο γραμμές τηλεφωνίας μέσω adsl. (Η μια ειναι μονο fax)
Το fax σε ορισμένα νούμερα που στέλνω η δέχομαι, λειτουργεί και σε άλλα όχι. Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατι. Τι δημιουργεί αυτη την ασυμβατότητα? Είναι τα νούμερα, ειναι ο provider, ειναι το εκει μηχάνημα fax ? :121:

Reaction score
4

Αν έχεις ΟΤΕ δεν έχεις κανένα πρόβλημα (εκτός του ότι σου πάει ο κούκος αηδόνι το ιντερνετ....)
Με άλλες εταιρείες, ως επι το πλήστον, η Τελλάς δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα σε φαξ. Θα δούμε όταν με το καλό μετά απο 2μιση μήνες που θα μου φέρουν το τηλέφωνο στο νέο σπίτι, αν λειτουργεί ο συναγερμός...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: FAX

Έχεις δίκιο.
Εγώ με vivodi έχω δυο γραμμές τηλεφωνίας μέσω adsl. (Η μια ειναι μονο fax)
Το fax σε ορισμένα νούμερα που στέλνω η δέχομαι, λειτουργεί και σε άλλα όχι. Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατι. Τι δημιουργεί αυτη την ασυμβατότητα? Είναι τα νούμερα, ειναι ο provider, ειναι το εκει μηχάνημα fax ? :121:

Εσύ , τι το θές το fax?
Περιμένεις κατι απο Ομπραντοβιτς , αν φύγει ο Σπανούλης?:107:

Reaction score
1.953

Ένα απλό Philips που έχς βάλει πάνω σε γραμμή της HOL, μου δουλεύει κανονικά εδώ κ αρκετούς μήνες....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent