Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μπουαχαχαχα, αχαχαχαχαχαχαα!! Ρουφιάνες ροζούλες!! :114::114:M@λ@κί@ τελικά.Επρεπε να περιμένω τις μεγαλύτερες.
:105:Μπουαχαχαχα, αχαχαχαχαχαχαα!! Ρουφιάνες ροζούλες!! :114::114:
...
Ο φίλος είναι αιχμηρό δόρυ που κεντρίζει και ξυπνάει, δεν είναι απαλό μαξιλάρι που σε βάζει για ύπνο (Nietzsche)....ο φίλος δεν πνίγει τον φίλο...ούτε προσπαθεί να του κόψει τα φτερά...ενδιαφέρεται και θέλει την ευτυχία του φίλου του ακόμη και όταν αυτή δεν ταυτίζεται με τα προσωπικά του θέλω...
Πολύ συγκινητικό το ΄΄δείγμα αγάπης΄΄ που μας παρουσιάζεις...:117:Είπαμε, να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής. δεν τό 'χεις, άστο. τράβα για καμιά βουτιά.... ή τράβα τίποτε άλλο....
Καλή η αυτοβιογραφία σου γι αυτό και σέβομαι τις απόψεις σου.Μήπως όμως πρέπει να μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου;:126:Η λύση του quiz....
"I'm what the world considers to be a phenomenally successful man. And I've failed much more than I've succeeded.
And each time I fail, I get my people together, and I say, "Where are we going?" And it starts to get better."
- Calvin Trager
Aς κατέβει απο το καλάμι κι ας παει για ψαρεμα
μην το σκέφτεται πολυ... .μια ιδέα είναι!
Προσωπικά δεν έχω την πρόθεση να μαλώσω.Άλλωστε εάν δεν ξέρεις έναν άνθρωπο είναι ανόητο να παίρνεις στα σοβαρά ό,τι καταλογίζεται σ'ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας...:612:...καλέ μη μαλώνετε καλοκαιριάτικα...από σεπτέμβριο ξανά....
..άλλο κεντρίζω και ξυπνάω και άλλο πνίγω...:126:Ο φίλος είναι αιχμηρό δόρυ που κεντρίζει και ξυπνάει, δεν είναι απαλό μαξιλάρι που σε βάζει για ύπνο (Nietzsche).
...θα μιλάμε σιγά....:138:Λίγο πιο σιγά παρακαλώ.
Κοιμάμαι......
..και για εμένα δύσκολη μέρα...δυστυχώς...:133:Τελευταία μέρα της εβδομάδας σήμερα.
Αλλά θα είναι δύσκολη μέρα γμτ.
Λίγο πιο σιγά παρακαλώ.
Κοιμάμαι......