- Reaction score
- 2.248
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
Αντε penelopie, να τα κατοστήσεις τα post σου :204:
Αντε penelopie, να τα κατοστήσεις τα post σου :204:
Κατι μου λεει οτι καποιος θελει να γλιτωσει το δωρο...:138:Αντε penelopie, να τα κατοστήσεις τα post σου :204:
Αντε Πηνελοπιτσα και μολις φτασεις και τα χιλια...προβιβαζεσαι......πας πισω !!!!!!!ααα!!!!!!
Δεν έχει αααα!! Και ξέχασα να σου πω ότι ανά 100 posts το μέλος υποχρεούται να δίνει ένα δωράκι στον διαχειριστή.ααα!!!!!!
Πως φαίνεται ότι είσαι σε λάθος πολιτικό χώρο!Δεν έχει αααα!! Και ξέχασα να σου πω ότι ανά 100 posts το μέλος υποχρεούται να δίνει ένα δωράκι στον διαχειριστή.
...
όχι βρε........:138:μουά?
όλοι ένα τέτοιο σκυλί θέλουν.....:136:Τα καλυτερα σκυλια ειναι τα ξανθα.-
Παρε μια προκαταβολη δωρου!!!:138:Δεν έχει αααα!! Και ξέχασα να σου πω ότι ανά 100 posts το μέλος υποχρεούται να δίνει ένα δωράκι στον διαχειριστή.
...
αστα να πανε Βλαση μου....:138:Αντε Πηνελοπιτσα και μολις φτασεις και τα χιλια...προβιβαζεσαι......πας πισω !!!!!!!
...Oπότε και το γνωστό ανεκδοτολογικό ερώτημα ΄΄Με ποιούς είσαι,μαζί μας ή με τους άλλους;΄΄ λαμβάνει τη μεταφυσική διάσταση που πάντα εδικαιούτο.Είναι καλό να θυμόμαστε ότι το σύμπαν - με μια μικρή και εντελώς ασήμαντη εξαίρεση - αποτελείται από τους άλλους...
μην ανησυχεις!!! Θα στο στειλω εγω!!!:136::142:Καλά το πας. Βλέπω τα μηνύματά σου να επανέρχονται σιγά σιγά...
p.s. Για το υπόλοιπο από που περνάω; :144:
...
Ουφ! είπα και εγώ...όχι βρε........:138:
..ξύλο ποτέ...:138:Ουφ! είπα και εγώ...
τι έκανα ο έρμος...και εδώ μπορεί να φάω και ξύλο! :142: