KRELL FPB 400 CX

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.467
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Ναι ρε εχουμε ξεφύγει τα σκασμένα με το να σε προμοτάρουμε για τον ρημαδιασμένο τον κρελλάκια, τον τελικό σου τρομάρα σου.
Ρε πειραγμένε πιο πολύ άγχος είχαμε όλοι εμείς για πάρτη σου παρά εσυ.
Και έρχεσαι τώρα και μας τσαμπουνάς 3 πιπίνια ultra pussylips out , και μας μουρλαίνεις , πειραγμένε !!!! ε πειραγμένε!!!!!

Reaction score
6
αφου μας εσκασες πρωτα:137: σκαμε και εμεις τωρα με τις φωτο και τα τριο:128::120:

Μας εκανες να χασουμε τον υπνο μας .............με αυτα τα ...καμωματα σου!!!!!!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Ναι ρε εχουμε ξεφύγει τα σκασμένα με το να σε προμοτάρουμε για τον ρημαδιασμένο τον κρελλάκια, τον τελικό σου τρομάρα σου.
Ρε πειραγμένε πιο πολύ άγχος είχαμε όλοι εμείς για πάρτη σου παρά εσυ.
Και έρχεσαι τώρα και μας τσαμπουνάς 3 πιπίνια ultra pussylips out , και μας μουρλαίνεις , πειραγμένε !!!! ε πειραγμένε!!!!!
εγω συμφωνω αλλά ο φιλος μας ο Κορινθιος περναει στη πισινα :131:καλα , ενω εμεις εδω αγρον αγοραζουμε....μου φαινεται...

Βλαση κανε παιχνιδι , αλλά στειλε και κανενα ντοκουμεντο σε μας εδω που...συμπασχουμε!....και ειμαστε ..''στεγνοι''...:142:

Ριξε κανα δροσιστικο:137:, που λεει ο λογος..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714
Απάντηση: Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

εγω συμφωνω αλλά ο φιλος μας ο Κορινθιος περναει στη πισινα καλα , ενω εμεις εδω αγρον αγοραζουμε....μου φαινεται...

Βλαση κανε παιχνιδι , αλλά στειλε και κανενα ντοκουμεντο σε μας εδω που...συμπασχουμε!....και ειμαστε ..''στεγνοι''...

Ριξε κανα δροσιστικο, που λεει ο λογος..
Bre Νικολη εναν παλιοτελικουλι πηρα και γω και εκανα κατι ψωρομπανια σε μια παλιοπισινα στην βρωμοΣκιαθο μετα το 4ημερο χοντροτσιμπουσι με τους απιστευτα φιλοξενους αφους Τσαρουχα παρεα με κατι 7κιλους χοντροροφους στα καρβουνα,κατι λεπιασμενες συναγριδες ενα σκατολαυρακι.κατι απαισια χτηνοειδη χοιρινα σουβλακια 700 γραμμαρια το καθενα,6 τσιπουρες ξεκωλα,106 κουτια μπυρες που παχαινουν,1 μαλλι της γριας ,7 ωρες την ημερα στην θαλασσα με φρεντους και ματι απιστευτο που θα ελεγα οτι ξεχειλωσε κατα 3 ποντους!!!!!!

Παιδι ειμαι και γω......και μαλιστα πανω στην αναπτυξη!!!!!!!!

Reaction score
10
Τα μαχαιροπήρουνα κίτρινα, το χαβιάρι μαύρο, ο αστακός ψόφιος, το τυρί μουχλιασμένο, το κρασί παλιό...
ΦΤΩΧΙΑ... ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ρε σεις ο φωτοκουβας με μπαναρισε.
Αντε να χαθουν οι σεμνοτυφοι

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Η φωτο της πισινας του Βλασση (η αλλη μερια) εξαφανιστηκε.
Βεβαια το πληρες σετ της πισινας εχει σταλει σε μερικους μερικους............
Μου αρεσει που παραπονιεται ο κος JohnMarkou.....τρομαρα του

Reaction score
10
Καλά βρε, δεν σε λογόκρινε το avsite και σε λογόκρινε το φωτομπουκέτο???
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλιωσααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Bre Νικολη εναν παλιοτελικουλι πηρα και γω και εκανα κατι ψωρομπανια σε μια παλιοπισινα στην βρωμοΣκιαθο μετα το 4ημερο χοντροτσιμπουσι με τους απιστευτα φιλοξενους αφους Τσαρουχα παρεα με κατι 7κιλους χοντροροφους στα καρβουνα,κατι λεπιασμενες συναγριδες ενα σκατολαυρακι.κατι απαισια χτηνοειδη χοιρινα σουβλακια 700 γραμμαρια το καθενα,6 τσιπουρες ξεκωλα,106 κουτια μπυρες που παχαινουν,1 μαλλι της γριας ,7 ωρες την ημερα στην θαλασσα με φρεντους και ματι απιστευτο που θα ελεγα οτι ξεχειλωσε κατα 3 ποντους!!!!!!

Παιδι ειμαι και γω......και μαλιστα πανω στην αναπτυξη!!!!!!!!
καημενο παιντι.

ο χειροτερος αυγουστος της ζωης σου πρεπει να ειναι:142:

Reaction score
6
αυτες οι στερησεις ...που ανεφερε ο Βλασης και η.... κακοπεραση ..:611:των τελευταιων ημερων με τα φαγητα πεινας και την πισινα με τα 3 πτωχα και απορα κοριτσια ...:404:που δεν ειχαν να αγορασουν μαγιω (ας πουμε) πρεπει να τον εκαναν να ..υποφερει και να βασανιζεται:411:

Παιδες , πρεπει να μοιραστουμε τα βασανα , σα καλοι φιλοι!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

Aστα Νικο μας..........

πολλα τα βασανα.....και τα λιπη :143::143::143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.995

Aστα Νικο μας..........

πολλα τα βασανα.....και τα λιπη :143::143::143:
μωρρρρρρρρρρρρρρρρρρρό μου εσύ!

που δε σου φτάναν τα φαγητά, κι έβλεπες τα γλυκά στο τέλος:

και τα χτυπούσες, αλλά στα κρυφά, κάτω απ'το τραπέζι, για να μη σε πιάσει ο φακός μου:

σε αντίθεση με τις γυναίκες που παίρναν και πόζα:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.995

που κόντεψες να σκάσεις απ'το φαγητό:

και δεν έφαγες όλα τα καλαμπόκια:

μόνο στο τσιγάρο σταματούσες βρε αχόρταγε...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.995

Αυτός ρε παιδιά σταματούσε να τρώει μόνο όταν η γυναίκα του του έπαιρνε το πιάτο από μπροστά....

πέραν της πλάκας πάντως, να πω πως ήρθε με ένα σωρό δώρα ο μπαγάσας, και καθόταν να τα φτιάξει για τα παιδιά μας:

και ειλικρινά, είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που τον είχαμε μαζί μας, έστω και για λίγες μόνο μέρες....

Βλάσση μου, σε πεθυμήσαμε ήδη!

Το επόμενο καλοκαίρι, δε τη γλυτώνουμε....

έτσι θέλω να σε βλέπω, χαρούμενο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

Ρομπαι γιναμε....ξεκουμπωται θα ελεγα βεβαιως-βεβαιως !!!!!!

Νασαι καλα βρε Κωτσο ,οπως επισης και ο τρελλιαρης ο αδερφος σου {κουφαλιτσες φωτο ερχοντε το απογευμα) !!!!
Η διαθεση και το καλαμπουρι δεν σας ελλειψαν ουτε λεπτο,η φιλοξενια σας....τι να πω ...υποδειγματικη !!!!!

Και αμα παρετε και σεις εναν KRELL ε τοτε....θα ερθει η ολκοκληρωση !!!

Χιλια ειλικρινεστατα ευχαριστω απο καρδιας με μεγαλη εκτιμηση και ΣΙΓΟΥΡΑ με αμετρητα αισθηματα πραγματικης φιλιας!!!!!

ΝΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ICE FRIENDS !!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

Οι ευχαριστιες βεβαια γραφτηκαν την ωρα που επεφτε ραβε ξηλωνε στο ρακ μου ωστε ο τελικουλης να παιρνει ποιο πολυ αερα ο χρυσος μου μιας και ΜΕ ειπατε οτι την θελει την δροσουλα του...

κοιτατε χαλι μεσημεριατκα....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

φυσικα θα πεσουν και τα αναλογα υγρα εις τας μπορνας,τα βυσματας και ολας τας επαφας λεγω....βλεπε ισοπροπυλικη αλκοολη και Deoxit gold....αμ πως....ετσι βρωμιαρικες τις αφηνω τις επαφες μου??????

Του χομπ θελει ιδρωτα και επαφες....βρεμμενες λεμε !!!!!!:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

Βεβαια εχω και νεο θεμα ....εγιναν καποιες μετρησεις του χωρου και ξεκινησα την βελτιωση του με μπασοπαγιδες της Αμερικανικης Auralex και εποντε και καποια Diffusers,δεξια και αριστερα απο τα ηχεια και πισω απο το ρακ ..

Εντυπωσεις θα σας πω συντομα....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.379
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa