KRELL FPB 400 CX

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

βρε παλληκαρια και αγαπητοι συμφορουμητες επειδη καπου κουραστηκα και εχασα την σειρα μηπως μπορειτε να με πληροφορησετε απο πιο ποστ και πανω μπορω να μπω για να μαθω την λυση του προβληματος ? γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!!

ολοι τρελλοι γαρ ειμαστε σε αυτο το site!!!
Kαλημερουδια Χαραλουλι μου....οπως ειχα πει ο προ που εχω δεν μπορει να οδηγησει σωστα τον Κρελλι.....εδω ξεκινησαν οι κουβεντες για υπαρχουσες λυσεις σωτηριας της καταστασης.

Ο αγαπητος Ζαπαντης μου εδωσε ενα DI box με ρυθμιζομενο gain που ουσιαστικα αυτο χρειαζοταν και εχθες που εγινε το τεσταρισμα μα παροντες τον Μανο 58 και εναν αλλο φιλο....το ακουσμα και το παιξιμο μετα την προσθηκη του DI box ηταν ειλικρινα συγκλονιστικο!!!!!

Δεν υπερβαλλω φιλε μου.....μας εφυγε το κλαπετο ακουγοντας πολλες εγγραφες με τυμπανα,πνευστα ,φωνες,μπλουζιες και πολλα τσιγαρα απο την συγκινηση!!!!:143::143:

Απλα τωρα μπηκα στην πριζα για το ποιος τυπος DI Box ειναι καλλιτερος ,δηλαδη passive η active με μπαταρια.....ειδωμεν !!!

Εχει ψωμι ακομα το thread.....δεν θα με αφησετε ετσι???ε παλιοπαιδα????:135:

Reaction score
10
Για δώσε τα φώτα σου σε ένα θρεντ για 802 και γκρυφόν...
Όχι τίποτ' άλλο, μη σε αφήσουμε!!!

Reaction score
6
ΒΛΑΣΗΗΗΗ.....

Βγαλτο απο πανω απο τον Κρελλ. Και θα παιξει καλυτερα ....(πολλα ΕΜF:126: ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ...) ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ απο τις υψηλες θερμοκρασιες του ΚΡΕΛΛ.

Αυξησε επισης την αποσταση απο το πανω ραφι γιατι Ο Κρελλ θελει να αναπνευσει , η βαλε κανενα αθορυβο βεντιτερακι. Τα εσωτερικα του θα αναψουν και θα μειωθει η ζωη τους...

Ξερω που σου λεω. Μην εχουμε τιποτα τσαφ ...καλοκαιριατικα.

φιλια

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Kαλημερουδια Χαραλουλι μου....οπως ειχα πει ο προ που εχω δεν μπορει να οδηγησει σωστα τον Κρελλι.....εδω ξεκινησαν οι κουβεντες για υπαρχουσες λυσεις σωτηριας της καταστασης.

Ο αγαπητος Ζαπαντης μου εδωσε ενα DI box με ρυθμιζομενο gain που ουσιαστικα αυτο χρειαζοταν και εχθες που εγινε το τεσταρισμα μα παροντες τον Μανο 58 και εναν αλλο φιλο....το ακουσμα και το παιξιμο μετα την προσθηκη του DI box ηταν ειλικρινα συγκλονιστικο!!!!!

Δεν υπερβαλλω φιλε μου.....μας εφυγε το κλαπετο ακουγοντας πολλες εγγραφες με τυμπανα,πνευστα ,φωνες,μπλουζιες και πολλα τσιγαρα απο την συγκινηση!!!!

Απλα τωρα μπηκα στην πριζα για το ποιος τυπος DI Box ειναι καλλιτερος ,δηλαδη passive η active με μπαταρια.....ειδωμεν !!!

Εχει ψωμι ακομα το thread.....δεν θα με αφησετε ετσι???ε παλιοπαιδα????
χαιρομαι ειλικρινα ! αντε γιατι εσκασα και εγω σα να ητανε δικο μου το προβλημα !βλεπεις η αλληλεγγυη της τρελλας μας ειναι κοινη σ'αυτο τι site!!

Reaction score
6

χαιρομαι ειλικρινα ! αντε γιατι εσκασα και εγω σα να ητανε δικο μου το προβλημα !βλεπεις η αλληλεγγυη της τρελλας μας ειναι κοινη σ'αυτο τι site!!

εδω χαθηκαμε απο τις παραλιες ,γιατι λογω προβληματος με τον κρελλ:142: ειμαστε ..καρφωμενοι στις οθονες μας...και ετσι εμειναν μονες και ...ερημες οι ....λουομενες... μοντελες :137:

Reaction score
28

εδω χαθηκαμε απο τις παραλιες ,γιατι λογω προβληματος με τον κρελλ:142: ειμαστε ..καρφωμενοι στις οθονες μας...και ετσι εμειναν μονες και ...ερημες οι ....λουομενες... μοντελες :137:
τι κριμας !!ειδικα εμεις οι γεννια των ηντα και κατι !!!επρεπε ν'αταν εκει!!!!!!

Reaction score
10
Άντε λοιπόν, μιας και λύθηκε το πρόβλημα, τρεχάτε στις παραλίες!!!

Την αποζημίωση Κορίνθιε... για ψυχική οδύνη!!!! Άντε γιατί πλησιάζει και η έκθεση...

Reaction score
6
ναι ναι ναι!!!:107:

την αποζημιωση:114::137:

Κρελλ εχει , οπότε εχει λεφτα ο Βλασαρας!!! χε χε

Reaction score
1.766
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Απλα τωρα μπηκα στην πριζα για το ποιος τυπος DI Box ειναι καλλιτερος ,δηλαδη passive η active με μπαταρια.....ειδωμεν

passive ψηφιζω εγω.

Reaction score
6
ωραιοι μεζεδες:136:

αυτα τρωγανε στη Θσσαλονικη και δε μας εστειλαν ουτε μια φωτο....:141::142:

Reaction score
6
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ,

αλλά.....θα την κοψω.....

φτου ρε γαμ@ το μου ανοιξε η ορεξη παλι:136:

Reaction score
6
ημαρτον που αμαρτησα.

παω να ψησω κανα μεζε....με σας εδω μεσα.....:137::136::142:

ενα σωρο..... θερμιδες θα βαλω παλι.....

Reaction score
19
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Που είσαι niklaus... Χάνεις τον γύρο...

:137:
καλά ρε δεν σε πιστεύω!!!!!
λέω τελευταίο ποστ κοιτάω και πάω να πάρω γύροπιτες στα κάρβουνα!!!!
μέντιουμ είσαι???

:111::142:

α, τώρα το είδα...!!!!
με το ΑΝΑΤΑΣΗ δεν θα πληρώνεις και πνευματικά δικαιώματα ρε!!!!

Reaction score
6
τα ελεγα εγω....

ενα γυρο σαν τον παραπανω να βαλει , θα τον ψησει μαζι με τα ..τραντζιστορ.....

Παλι μου ανοιξε η..ορεξη:137:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Andreassat