vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.714
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX
Ο αγαπητος Ζαπαντης μου εδωσε ενα DI box με ρυθμιζομενο gain που ουσιαστικα αυτο χρειαζοταν και εχθες που εγινε το τεσταρισμα μα παροντες τον Μανο 58 και εναν αλλο φιλο....το ακουσμα και το παιξιμο μετα την προσθηκη του DI box ηταν ειλικρινα συγκλονιστικο!!!!!
Δεν υπερβαλλω φιλε μου.....μας εφυγε το κλαπετο ακουγοντας πολλες εγγραφες με τυμπανα,πνευστα ,φωνες,μπλουζιες και πολλα τσιγαρα απο την συγκινηση!!!!:143::143:
Απλα τωρα μπηκα στην πριζα για το ποιος τυπος DI Box ειναι καλλιτερος ,δηλαδη passive η active με μπαταρια.....ειδωμεν !!!
Εχει ψωμι ακομα το thread.....δεν θα με αφησετε ετσι???ε παλιοπαιδα????:135:
Kαλημερουδια Χαραλουλι μου....οπως ειχα πει ο προ που εχω δεν μπορει να οδηγησει σωστα τον Κρελλι.....εδω ξεκινησαν οι κουβεντες για υπαρχουσες λυσεις σωτηριας της καταστασης.βρε παλληκαρια και αγαπητοι συμφορουμητες επειδη καπου κουραστηκα και εχασα την σειρα μηπως μπορειτε να με πληροφορησετε απο πιο ποστ και πανω μπορω να μπω για να μαθω την λυση του προβληματος ? γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!!
ολοι τρελλοι γαρ ειμαστε σε αυτο το site!!!
Ο αγαπητος Ζαπαντης μου εδωσε ενα DI box με ρυθμιζομενο gain που ουσιαστικα αυτο χρειαζοταν και εχθες που εγινε το τεσταρισμα μα παροντες τον Μανο 58 και εναν αλλο φιλο....το ακουσμα και το παιξιμο μετα την προσθηκη του DI box ηταν ειλικρινα συγκλονιστικο!!!!!
Δεν υπερβαλλω φιλε μου.....μας εφυγε το κλαπετο ακουγοντας πολλες εγγραφες με τυμπανα,πνευστα ,φωνες,μπλουζιες και πολλα τσιγαρα απο την συγκινηση!!!!:143::143:
Απλα τωρα μπηκα στην πριζα για το ποιος τυπος DI Box ειναι καλλιτερος ,δηλαδη passive η active με μπαταρια.....ειδωμεν !!!
Εχει ψωμι ακομα το thread.....δεν θα με αφησετε ετσι???ε παλιοπαιδα????:135: