- Reaction score
- 6
Re: Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX
σκεφτεσαι κατι?:126:ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ!
:126:
σκεφτεσαι κατι?:126:ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ!
:126:
ναι, συνονόματέ μου, κάτι "σκληρό" θα σου στείλω...σκεφτεσαι κατι?:126:
Μεσανατολικό το κάναμε...:136::121:Συνονοματε τι εχεις αφησει καλο:126:και σκληρο που σκουριαζει?,και που μπορει να με ενδιαφερει?
0,09 ευρώ και τα ταχυδρομικά δικά σου!:138:σε ευχαριστω!
με ενδιαφερει αν δεν τον χρειαζεσαι.
Ποσο τον δινεις ?
Και τωρα να σταματησει η φιλολογια και ας αρχισουν οι εντυπωσεις
Μολις γυρισα απο τον Βλασση.
τοσες φορες που ακουσαμε τα 802 παντα με εξεπληταν με τις δυνατοτητες τους.Ενας ηχος να τον αγαπησεις.Τωρα πια ειναι "ενας ηχος να τον λατρεψεις"
Πραγματικα η διαφορα με τον Krellουκο ειναι συγκλονιστικη
Το θεριο ξυπναει το σωψυχο του ηχειου,το δηγει κυριολεκτικα
Ακουσαμε τα ιδια κομματια και ηταν αλλιως
Δεν εχω την γλαφυροτητα του Βλασσιου στις περιγραφες.Αλλα σιγουρα το συναισθημα που σου προκαλει ειναι δεος.Δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως
Φιλαρακο κτυπησες φλεβα ηχητικου χρυσου.Σου ευχομαι απο καρδιας καλα ακουσματα
Κρελλαθηκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μάλλον του Αγίου...Τα λεφτά που πρέπει να δώσεις σε όσους συνέπασχαν όλο το καλοκαίρι με τα καμώματα του κρελλ σου, πότε είπαμε τα παίρνουμε????:136::136:
εγω ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ αυτου του νηματος και της αγωνιας ..:107:ανεβασα πιεση και ζαχαρο...και ειμαι χαλια...:Θελω σαν αποζημιωση ενα συμβολικο ποσο π.χ καθαρα 3.400 ευρω το μηνα σα συνταξη ας πουμε ωστε να ξεπερασω αυτα τα προβληματα υγειας που η κατασταση αυτη μου δημιουργησε.:137:Τα λεφτά που πρέπει να δώσεις σε όσους συνέπασχαν όλο το καλοκαίρι με τα καμώματα του κρελλ σου, πότε είπαμε τα παίρνουμε????
εγω φιλε συμφωνησα με 3.400 το μηνα!!:107: και λεω χαλαλι :410:ο πονος η αγωνια και το αγχος.Τα λεφτά που πρέπει να δώσεις σε όσους συνέπασχαν όλο το καλοκαίρι με τα καμώματα του κρελλ σου, πότε είπαμε τα παίρνουμε????:136::136:
βρε παλληκαρια και αγαπητοι συμφορουμητες επειδη καπου κουραστηκα και εχασα την σειρα μηπως μπορειτε να με πληροφορησετε απο πιο ποστ και πανω μπορω να μπω για να μαθω την λυση του προβληματος ? γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!!
ολοι τρελλοι γαρ ειμαστε σε αυτο το site!!!