KRELL FPB 400 CX

Reaction score
19
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

σκεφτεσαι κατι?:126:
ναι, συνονόματέ μου, κάτι "σκληρό" θα σου στείλω...
αλλά όχι αυτό που... σκεφτηκες!:138:
και πού'σαι: ούτε και το άλλο που σκέφτηκες... δεύτερο!:142:

θα είναι, το... τρίτο το σκληρότερο... που μου περισσεύει καιρό τώρα και σκουριάζει μέσα σε μια κούτα...:144:

Reaction score
6
Συνονοματε τι εχεις αφησει καλο:126:και σκληρο που σκουριαζει?,και που μπορει να με ενδιαφερει?

Reaction score
19
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Συνονοματε τι εχεις αφησει καλο:126:και σκληρο που σκουριαζει?,και που μπορει να με ενδιαφερει?
Μεσανατολικό το κάναμε...:136::121:
ένα σκληρό δίσκο με γύρω 100 γκίγκα από τα είδη μουσικής που ζήτησες!

Reaction score
6
σε ευχαριστω!

με ενδιαφερει αν δεν τον χρειαζεσαι.
Ποσο τον δινεις ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Και τωρα να σταματησει η φιλολογια και ας αρχισουν οι εντυπωσεις
Μολις γυρισα απο τον Βλασση.
τοσες φορες που ακουσαμε τα 802 παντα με εξεπληταν με τις δυνατοτητες τους.Ενας ηχος να τον αγαπησεις.Τωρα πια ειναι "ενας ηχος να τον λατρεψεις"
Πραγματικα η διαφορα με τον Krellουκο ειναι συγκλονιστικη
Το θεριο ξυπναει το σωψυχο του ηχειου,το δηγει κυριολεκτικα
Ακουσαμε τα ιδια κομματια και ηταν αλλιως
Δεν εχω την γλαφυροτητα του Βλασσιου στις περιγραφες.Αλλα σιγουρα το συναισθημα που σου προκαλει ειναι δεος.Δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως
Φιλαρακο κτυπησες φλεβα ηχητικου χρυσου.Σου ευχομαι απο καρδιας καλα ακουσματα

Κρελλαθηκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Reaction score
1.766

τελικα ο αγωνας δικαιωθηκε.

βλαση ελπιζω το di box ναι ειναι με μετασχηματιστες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.714

Και τωρα να σταματησει η φιλολογια και ας αρχισουν οι εντυπωσεις
Μολις γυρισα απο τον Βλασση.
τοσες φορες που ακουσαμε τα 802 παντα με εξεπληταν με τις δυνατοτητες τους.Ενας ηχος να τον αγαπησεις.Τωρα πια ειναι "ενας ηχος να τον λατρεψεις"
Πραγματικα η διαφορα με τον Krellουκο ειναι συγκλονιστικη
Το θεριο ξυπναει το σωψυχο του ηχειου,το δηγει κυριολεκτικα
Ακουσαμε τα ιδια κομματια και ηταν αλλιως
Δεν εχω την γλαφυροτητα του Βλασσιου στις περιγραφες.Αλλα σιγουρα το συναισθημα που σου προκαλει ειναι δεος.Δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως
Φιλαρακο κτυπησες φλεβα ηχητικου χρυσου.Σου ευχομαι απο καρδιας καλα ακουσματα

Κρελλαθηκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Nασαι καλα βρε Μανωλακο....μα την Παναγια μιας και για μενα ηταν η πρωτη ουσιαστικη φορα που ακουσα το συστημα μου μετα τις διακοπες θα ελεγα με πασα ειλικρινια σε ολους οτι επιτελους ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΑ...ΠΑΙΖΩ......ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ.....τιποτις αλλο !!!!!!

Μανωλη γραψε μου και το λόγαριασμο της τραπεζας να σου βαλλω τα χρηματα που υποσχεθηκα αμα εγραφες καλα σχολια!!!Καλοφαγωτα φιλε!!!!:143::143:

Reaction score
6
μπραβο Βλαση.

τα καταφερες και τωρα πια ακους! Ετσι ειναι αυτα φιλε σε αυτο το χομπυ των μεγαλων συστηματων.

Εκει που ολα δεν πανε και θες να τα σπασεις...βαζεις ενα προιον και το μαυρο γινεται ασπρο.

Reaction score
10
Τα λεφτά που πρέπει να δώσεις σε όσους συνέπασχαν όλο το καλοκαίρι με τα καμώματα του κρελλ σου, πότε είπαμε τα παίρνουμε????:136::136:

Reaction score
19

Τα λεφτά που πρέπει να δώσεις σε όσους συνέπασχαν όλο το καλοκαίρι με τα καμώματα του κρελλ σου, πότε είπαμε τα παίρνουμε????:136::136:
Μάλλον του Αγίου...

:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το αναλογικο συστημα του Βλασση(λαμπατα προ και cd,ΑΒ τελικος,ακομα και Krell) χρειαστηκαν παρεμβαση απο Αλεχ Ζαπαντις & Εαρ ,γνωστων ψηφιοφρικουλων,για να αποδωσουν τα μεγιστα
Τυχαιο,δεν νομιζω

ΥΓ Παει η μιζα ............αλλα το σωστο να λεγεται

Reaction score
28
βρε παλληκαρια και αγαπητοι συμφορουμητες επειδη καπου κουραστηκα και εχασα την σειρα μηπως μπορειτε να με πληροφορησετε απο πιο ποστ και πανω μπορω να μπω για να μαθω την λυση του προβληματος ? γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!!

ολοι τρελλοι γαρ ειμαστε σε αυτο το site!!!

Reaction score
4.246

Βλασση θερμα συγχαρητηρια. Ανακουφιση και δικη μας για το ευτυχες τελος.

Σκεφτομαι ποσο περηφανοι θα αισθανοταν και οι ανθρωποι της B&W αν ακουγαν τα ηχεια τους να παιζουν οπως παιζουν σε σενα. Καπως ετσι στο παρελθον, εχουν γραψει εξαιρετικα κολακευτικα λογια και για τον Γιαννη Μιχαηλο για τις επεμβασεις που εκανε πανω στα δικα του ηχεια.

Για μενα ολα αυτα πριν λιγα χρονια ηταν ονειρα θερινος νυκτος. Τωρα βλεπω οτι με πολυτιμη βοηθεια καποιων ανθρωπων και το προσωπικο μερακι μπορεις να κανεις απιστευτα πραγματα.

Reaction score
6
Τα λεφτά που πρέπει να δώσεις σε όσους συνέπασχαν όλο το καλοκαίρι με τα καμώματα του κρελλ σου, πότε είπαμε τα παίρνουμε????
εγω ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ αυτου του νηματος και της αγωνιας ..:107:ανεβασα πιεση και ζαχαρο...και ειμαι χαλια...:Θελω σαν αποζημιωση ενα συμβολικο ποσο π.χ καθαρα 3.400 ευρω το μηνα σα συνταξη ας πουμε ωστε να ξεπερασω αυτα τα προβληματα υγειας που η κατασταση αυτη μου δημιουργησε.:137:

Βλαααση... θελω ακομα .:142:.. να μου γραψεις ενα κανα δυο 3-4 σκληρους (γιατι μου ανοιξατε την ορεξη για τους σκληρους τελευταια... ) ωστε να ακουω 16 ωρες το εικοσιτεραωρο ως συνταξιουχος με το (συμβολικο αυτο ) ποσο που θα μου δινεις.

Reaction score
6
εγω φιλε συμφωνησα με 3.400 το μηνα!!:107: και λεω χαλαλι :410:ο πονος η αγωνια και το αγχος.

Reaction score
6
περα απο την πλακα που γουσταρει και ο ΒΛΑΣΗΣ σιγουρα, χαιρομαι που καταφερε να κανει πολυ καλο ματσαρισμα που ειναι και το πιο σημαντικο κομματι αυτου του χομπυ.

Καλα μηχανηματα υπαρχουν και πολλα πια και αξιολογα. Οι συνδυασμοι τις περισσοτερες φορες δεν ''καθονται'' και απογοητευουν τους ιδιοκτητες τους. Για να λυθει ,αν μπορει να λυθει το προβλημα ,χρειαζεται μεγαλη υπομονη,επιμονη, ψυχραιμια, κοπο,κουβαληματα, γνωσεις, εμπειρια και σιγουρα βοηθεια απο καλους φιλους που πιθανον να εχουν λυσεις και τελικα το συστημα να μεταμορφωθει και να ικανοποιει, αποζημιωνοντας μας για ολα τα παραπανω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

".........Οι συνδυασμοι τις περισσοτερες φορες δεν ''καθονται'' και απογοητευουν τους ιδιοκτητες τους. Για να λυθει ,αν μπορει να λυθει το προβλημα ,χρειαζεται μεγαλη υπομονη,επιμονη, ψυχραιμια, κοπο,κουβαληματα, γνωσεις, εμπειρια και σιγουρα βοηθεια απο καλους φιλους .........."

Απο το νταβαντουρι εμενα μου εμεινε μονο αυτο..γνωσεις...

Ολα τα αλλα καλα ειναι αλλα για να κουβεντιαζουμε μονο.
Οπως και στο διπλανο ποστ του Σπυρου "Υψηλη πιστοτητα"
Γνωσεις,γνωσεις,γνωσεις,γνωσεις

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

βρε παλληκαρια και αγαπητοι συμφορουμητες επειδη καπου κουραστηκα και εχασα την σειρα μηπως μπορειτε να με πληροφορησετε απο πιο ποστ και πανω μπορω να μπω για να μαθω την λυση του προβληματος ? γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!!

ολοι τρελλοι γαρ ειμαστε σε αυτο το site!!!

Βρες τα ποσταρισματα του Alex Zapantis.Απο εκει αρχιζει η λυση του προβληματος
Απο 337 και μερικα ακομα.Μετα εχει πολυ κ@λ@ .Ωραια μεν αχρηστα για το προβλημα δε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.372
Members
38.306
Νεότερο μέλος
Vasilis67