Ολοκληρωμένος Tsakiridis Οδυσσέας

Reaction score
0
Πωλείται ο εν λόγω ενισχυτής, ο οποίος είναι σε άριστη κατασταση. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για υβριδικό ενισχυτή, 2Χ60W με πολύ καλές ικανότητες οδήγησης. Έχει υποστεί κάποιες μικρές επεμβάσεις από τους αδερφούς Τσακιρίδη (τοποθέτηση καλλίτερων πικνωτών από τους αρχικούς) όπως και κάποιες μικρές αισθητικές απο μένα (πρόσθεσα καθρέφτη πίσω από τις λάμπες καθώς και άλλαξα τους επιλογείς έντασης και εισόδου). Αν θυμάμαι καλά τον είχα πάρει το 2004 και ήταν από τους τελευταίους που είχαν βγάλει από όσο μου είχαν πει τότε. Δεκτή κάθε δοκιμή στον χώρο μου. Τιμή 260€

Reaction score
0
Απάντηση: Ολοκληρωμένος Tsakiridis Οδυσσέας

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω την ερώτηση...το μοντέλο του ενισχυτή είναι όπως το αναφέρω στον τίτλο του θέματος...Οδυσσέας.

Reaction score
0

Θα τραβίξω ορισμένες φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω μέσα στο ΣουΚου. Εως τότε να αναφέρω ότι ο ενισχυτής είναι σε χρώμα μαύρης λάκας, με ξύλινο σασί, ενώ στην πρόσοψη δεσπόζουν οι 4 λάμπες της προενίσχυσης και οι δύο επιλογείς τις έντασης και της επιλογής εισόδου. Αν και δεν μου αρέσει να "παινεύω το σπίτι μου", θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει δύο σημαντικότατα ατού Α) Την πολύ καλή ικανότητα οδήγησης, στο σύστημά μου παίζει με Quad 11L και δεν έχει κανένα πρόβλημα Β) Τους αδερφούς Τσακιρίδη, οι οποίοι αποτελούν εγγύηση για τα μηχανήματά τους, ανεξάρτητα τα όσα χρόνια περάσουν από την αγορά τους. Για το θέμα του πως παίζει ο εν λόγω ενισχυτής δεν θα ήθελα να αναφερθώ καθόλου...όποιος ενδιαφέρεται θα χαρώ να πιούμε καφέ και να βγάλουμε μαζί συμπεράσματα.

Reaction score
0

γεια χαρα
οι ερωτησεις 2,,μου κανει για ολοκληρωμενος γενικης χρησης -ιποδ, υπολογιστης και δβδ? για ηχεια εως 150βατ 8 ωμ
αραγε οι τσακιριδιδες βγαζουν κομψοτεχνηματα με τηλεκοντρολ?,μην σηκωνομαστε συνεχεια βρε παιδι μου απο τον καναπε
ευχαριστω

Reaction score
0

φιλε μου τα ενισχυτικα του τσακιριδη θεωρω οτι ειναι καθαρα για χρηση audiophile....

Reaction score
0

αγαπητε γερακι αργυρο, τα ενισχυτικα της καθε εταιριας εναι για μουσικη,,το ιποδ τωρα παιζει, οπως σου γραφω σε ενα τερας μακιντος, δε λουμπαγκο μεικερ, και σαν audiophile απαντηση απλα λεω οτι αμα δεν εχεις προνοησει προ κατασκευης της οικιας του ο καθενας μας για ενα χωρο ακροασης στο σπιτι τοτε σου λεω οτι τα 1000ε ακουγοντε σαν 30000ε,απλα για να μην ξεφευγουμε στο οτι η ρακετα κανει τον τεννιστα

Reaction score
7.114

μεχρι να ανεβασει φωτο ο φιλος,ειπα να βαλω μια φωτο απο μια παλια εκθεση hi-fi.

Reaction score
0

Φίλοι μου καλημέρα, λυπάμαι που δεν το διευκρίνησα νωρίτερα. Ο ενισχυτής φοράει τέσσερεις 12AT7. Δεν είναι τηλεχειριζώμενος, παρόλα αυτά είχα βρεί λύση στο κομμάτι του τηλεχειρισμού της έντασης αγοράζοντας έναν ρυθμιστή έντασης (diy). Αν κάποιος ενδιαφέρετε και του κάνει ηχητικά, μπορώ να διαθέσω και αυτό το κομμάτι μαζί με τον Οδυσσέα. Z_arg, με ipod δεν έχω δουλέψει ποτέ ούτε καν ξέρω τι έξοδο βγάζει. Ο ενισχυτής έχει 4 εισόδους RCA (cd, aux, radio, tape) και είχε συνδεθεί κανονικά με υπολογιστή και dvd. Τώρα αν κάνει για το ηχείο σου, νομίζω είναι καθαρά θέμα εντάσεων που θες να παίξει. Τα Quad δέχονται έως 150W με ευαισθησία 86dB στα 6 Ohm και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αν και ελάχιστες φορές έχει παίξει σε εντάσεις μεγαλύτερες του 1/3.

Reaction score
0

Ετοιμαζόμουν να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά βλέπω στα "Δικαιώματα - Επιλογές" ότι δεν εχω δικαίωμα να επισυνάψω αρχεία. :122: Ευχαριστώ πολύ τον tango για την φώτο. Οπτικά ο δικός μου είναι ίδιος με την διαφορά ότι έχει καθρέφτη πίσω από τις λάμπες.

Reaction score
0

Σε κάθε περίπτωση η τιμή για τον ενισχυτή είναι συζητήσιμη. Και σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να τον δοκιμάσει θα προσπαθήσω να τον φέρω στον χώρο του. Πιστεύω ότι είναι κρίμα το εν λόγω μηχανημα να κάθεται για αυτό και το δείνω.

Reaction score
1.380

Ετοιμαζόμουν να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά βλέπω στα "Δικαιώματα - Επιλογές" ότι δεν εχω δικαίωμα να επισυνάψω αρχεία...
Μπορεις να ανεβασεις φωτογραφιες σε ενα free site οπως http://imageshack.us/ και να βαλεις τα links εδω.

Reaction score
0

Ο ενισχυτής πουλήθηκε. Λευτέρη, καλές ακροάσεις και περιμένω εντυπώσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος