technics SL-1200MK2

Reaction score
0
Καλημέρα, Είπα να κάνω μια καλή πράξη σήμερα. Μετά από σκέψη λέω να το χαρίσω το πικάπ, γιατί δεν πρόκειται να το φτιάξω από ότι βλέπω, είναι μεταχειρισμένο technics SL-1200MK2 ασημένιο, και το απόγευμα θα βάλω και μια φωτογραφία για να το δείτε, τώρα ο τρόπος αποστολής εξαρτάται από αυτόν που θα το πάρει, τα έξοδα είναι του αγοραστή. Αν είναι και το πάρει κάποιος από βόρεια Ελλάδα μπορεί να γίνει και συνάντηση. Ας το πάρει κάποιος που το χρειάζεται πραγματικά, και όχι για να το πουλήσει και να βγάλει χρήματα.

το πικάπ δουλεύει κανονικά, αλλά κοσκινίζει το πλατό, για όσους γνωρίζουν, είναι ένα ολοκληρωμένο, το όποιο στοιχίζει 50 ευρώ το πολύ, από ότι έψαξα στην technics, μαζί με την εργασία, τώρα όποιος θέλει το φτιάχνει, όποιος θέλει το παίρνει για ανταλλακτικά, όλα τα υπόλοιπα Πάνο στο πικάπ είναι οκ, ποτενσιόμετρο, βραχίονας, πλατό, κουμπιά, start stop, αντίβαρο κλπ. Δίνετε μαζί με κεφαλή Stanton 680 AL [δεν υπάρχει το καπάκι του έχει χαθεί.]

επίσης χαρίζω και ένα cd player teac cd-p1800, το όποιο είχε πρόβλημα ανάγνωσης, του ανέβασα λίγο την κεφαλή και παίζει καλύτερα, όχι όλα τα cd, σε μερικά σταματά προς το τέλος, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ, ευχαριστώ Κοσμάς.

Reaction score
3
Απάντηση: technics SL-1200MK2

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ!!!!

ΕΚΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΑΠ

Reaction score
5.891

Mεσα και εγω,και εγω για το πικαπ.
Θα το φτιαξω για την αδερφη μου!
Μπραβο για την κινηση αυτη που κανεις!!!!

Reaction score
0

επισης δηλωνω ενδιαφερον
μεγαλη χαιρατη !!
απο ηρακλειο κρητη

Reaction score
0

Ζητώ συγγνώμη για την αργοπορία μου, λόγο εργασίας οι ώρες μου είναι λίγο μυστήριες, Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, έχω στείλει κάποια πμ σε μερικούς φίλους με τηλ και περιμένω.

Reaction score
0

Αν είναι και το πάρει κάποιος από βόρεια Ελλάδα μπορεί να γίνει και συνάντηση
Προτεραιότητα έχουν οι φίλοι από βόρεια Ελλάδα όπως λέω και πιο Πάνο, λόγο του όγκου, συσκευασίας , και αποστολής του μηχανήματος, και πάω κατά σειρά, υπάρχει ένας φίλος από Κατερίνη που ενδιαφέρεται, ένας από Θεσσαλονίκη, ένας από βόλο, και οι υπόλοιποι είναι από Αθήνα, Καλαμάτα, κρήτη, κλπ, ευχαριστώ.

Reaction score
0

μιας και θα το στιλεις , μιας και θα πας ταχυδρομιο, στιλτο αντικαταβολη, η αλλιως να σου στιλω εναν κουριερ στην πορτα σου, δεν ειναι ωραιο για τα παιδια απο το καστελοριζο να τους λες οτι επειδη ειστε κατω απο τον 17ο παραλληλο δεν μετρατε !!!
με το συμπαθειο κιολας
βαγγελης ηρακλειο κρητη

Reaction score
36

βαγγελη βαλθηκες να φτιαξεις σετ και ξεκινας απο τα δυσκολα τα αναλογικα?
οτι συμβουλες για μκ2 ευχαριστως να συνεισφερω (αν το παρεις ):407:
μπαμπης μοιρες

Reaction score
0

Φίλε βαγγελη, το μηχάνημα θα το δώσω σε ένα φίλο να το πάει που δουλεύει σε courier Θεσσαλονίκης, και μπορώ να καλύψω την απόσταση από Ξάνθη, καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, μου έστειλαν πμ 9 άτομα, δεν γίνεται να το δώσω και στους 9, αν το δώσω στην Κρήτη, ο Άλος από Θεσσαλονίκη θα πει, καλά ρεσι εγώ δίπλα και το στέλνεις Κρήτη, αν το δώσω Θεσσαλονίκη γκρινιάζει η Αθήνα κλπ, δεν είναι έτσι όμως κάπου πρέπει να το δώσω, και κάποιος θα είναι παραπονεμένος πάντα, δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτο, ζητώ συγγνώμη, ειλικρινά με στεναχωρείται μερικοί, ναστε καλά.

Reaction score
2

Στα κλασσικά μαγαζιά δεν το έχουν ...ναι μεν υπάρχει στις σελίδες τους αλλά είναι εξαντλημένο..δεν το έχει ο εκδοτικός ήχος κλπ..δεν θα το ζητούσα εδω μέσα αν ήταν τόσο εύκολο. ευχαριστώ

Reaction score
5.891

Φίλε βαγγελη, το μηχάνημα θα το δώσω σε ένα φίλο να το πάει που δουλεύει σε courier Θεσσαλονίκης, και μπορώ να καλύψω την απόσταση από Ξάνθη, καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, μου έστειλαν πμ 9 άτομα, δεν γίνεται να το δώσω και στους 9, αν το δώσω στην Κρήτη, ο Άλος από Θεσσαλονίκη θα πει, καλά ρεσι εγώ δίπλα και το στέλνεις Κρήτη, αν το δώσω Θεσσαλονίκη γκρινιάζει η Αθήνα κλπ, δεν είναι έτσι όμως κάπου πρέπει να το δώσω, και κάποιος θα είναι παραπονεμένος πάντα, δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτο, ζητώ συγγνώμη, ειλικρινά με στεναχωρείται μερικοί, ναστε καλά.
Κανε μια κληρωση,και καθαρισες!:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494