Audio Spectrum Artemis

Reaction score
70
Γνωρίζει μήπως κάποιος τα χαρακτηριστικά του crossover του artemis v2.Δηλαδή σημείο cros , είδος φίλτρου και κλίσεις!!

Σκέφτομαι να βγάλω το παθητικό του crossover και να το κάνω ενεργό:111:

Reaction score
0
Απάντηση: Audio Spectrum Artemis

παιδια επειδη με ενδιαφερομαι για το AS το artemis μηπως μπορει καποιος να μου πει π μπορω να τα βρω σε μεταχειρσμενα???????........εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα....

Reaction score
1.379

Τα Xanadu είχαν custom woοfers που δεν ανήκαν σε καμμία σειρά της SEAS. Ηταν κατασκευασμένα αποκλειστικά για την Audio Spectrum...

Μην τα επισκευάσεις τότε!
Καταλαβαίνεις πως κάτι που δεν υπάρχει κοστολογείται στον Θεό...
Περιμενω απο μια εταιρεια που σεβεται οποιον την τιμησε με την επιλογη του να προσφερει after sales support. Θα αναφερω το παραδειγμα της Musical Fidelity που οταν κυκλοφορησε τη NuVista σειρα με τις λαμπες οι οποιες δε βρισκονταν ευκολα, τοποθετησε τις μισες λαμπες στο μηχανημα και τις αλλες μισες τις κρατησε για service και στον καθε αγοραστη αναλογουσε καποιος αριθμος λυχνιων.

Το οτι κατι δεν υπαρχει στην αγορα δεν νομιμοποιει καποιον να το κοστολογει οσο θελει και μαλιστα απο θεση ισχυος. Το σωστο για μενα θα ηταν να προσφερει τα woofer σε τιμη κοστους + την εργασια. Το να κερδιζει μια εταιρεια απο το service ειναι εκμεταλευση. Αυτος ειναι και ο λογος που ενω το Xanadu μου αρεσει πολυ δε το εχω αγορασει δυο φορες που ειχα την ευκαιρια γιατι δε θελω να το πληρωσω διπλο.

Τα γραφω ολα αυτα χωρις να γνωριζω ποσο ακριβως κοστισαν τα woofer του Xanadu οταν εγινε η παραγγελια. Θεωρω τη τιμη υπερβολικη, αν ομως ηταν τοσο ακριβα τοτε δεν εχω κατι εναντιον της εταιρειας.

Reaction score
3.967

παιδια επειδη με ενδιαφερομαι για το AS το artemis μηπως μπορει καποιος να μου πει π μπορω να τα βρω σε μεταχειρσμενα???????........εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα....
Άν θες να αποκτήσεις κάτι πολύ καλό απο την ΑS, σου προτείνω μτχ Αίολο ή Ηλέκτρα.
Ξεκίνα απ αυτά κ στήσε σιγά-σιγά το υπόλοιπο σύστημά σου.

Reaction score
0

απλα τα Artemis ειναι πιο ευκολα στην οδηγηση απο αυτα π μ προτεινεις τα οποια εχω επισης κοιτάξει...

Reaction score
3.967

απλα τα Artemis ειναι πιο ευκολα στην οδηγηση απο αυτα π μ προτεινεις τα οποια εχω επισης κοιτάξει...
Λαγός, κουκουβάγια, υπομονή, μάτια, άλλα, πχιότητα, μετριότατα, περι ορέξεως, καλημέρα.:138:

Reaction score
1.187

Τα Artemis είναι τα κορυφαία ηχεία που μπορείς να πάρεις, δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία τιμής μέχρι 3000€
Αν θες να δώσεις παραπάνω το συζητάμε.... Αν όχι τότε δεν έχεις άλλη επιλογή!

Reaction score
249

Δεν ειμαι φανατικος υπερμαχος κανενος ηχειου αλλα τωρα το αρτεμις το καλυτερο μεχρι τις 3000 ειναι υπερβολικο να λεγεται-στα 2500 αγοραζεις καλα ηλεκτροστατικα που εχουν και ενισχυση, κατα τη γνωμη μου σαν κατοχος απο παλια απο s-37 ΙΙ της as και αλλων ηχειων της εταιρειας ποτε δε ενθουσιαστηκα με τον ηχο τους οχι οτι ηταν κακος αλλα το πανελ δεν το φτανει με τιποτε

Reaction score
684

Τα Artemis είναι τα κορυφαία ηχεία που μπορείς να πάρεις, δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία τιμής μέχρι 3000€
Αν θες να δώσεις παραπάνω το συζητάμε.... Αν όχι τότε δεν έχεις άλλη επιλογή!
δηλαδη το Artemis ειναι καλυτερο απο ενα οποιοδηποτε Audio Physic η Vinenna Acoustics?

Χλωμο...

Reaction score
3.967

Είχα μια συμμαθήτρια Άρτεμις.
Αυτή, όντως... ήταν καλή!!

Η...άλλη, τι να πώ, φαίνεται ότι έγραπσε μεγάλη ιστορία.

Πώς?

Δεν γιγνώσκω, αλλά ήτο τίμια!
Οι..άλλες, αφήστε καλύτερα.

Άτιμες, ακούρδιστες, άλουστες, άπλυτες κ να μη συνεχίσω.
:111:
Μπρέ, συνέλθετε με 40 βαθιμούς όξω κ 50 να καραδοκούν.:125:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ποσες σειρες του Αρτεμις υπαρχουν;η "1η"τι λεει σε τιμη 600€;

Reaction score
1.187

Ναι τα Artemis Transmission Line έχω κι εγώ και δεν τα αλλάζω με τίποτα!

Reaction score
0

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Σκέφτομαι να αγοράσω τα Artemis και να τα συνδυάσω με Harman Kardon 990 που είναι και δυνατός, υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά σαν ενισχυτής?

Τα θέλω για το σαλόνι γύρω στα 40τμ (4,8μ*8μ).
Διαβάζω, διαβάζω,... δεν μπορώ να καταλήξω όμως.
Ευχαριστώ,

Reaction score
47
Δες και αυτό το τεστ

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον 990, σ'αυτά τα λευτά δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι με τόση πολλή ισχύ (επιβεβαιωμένη και από τις μετρήσεις του Σταματάκου). Οδηγεί τα BW683 και δεν μένουν καθόλου παραπονεμένα. Επιπλέον χρήσιμα τα ψηφιακά του (4 ψηφιακές είσοδοι, DSP, room correction). Προσωπικά συστήνω την αγορά του ανεπιφύλακτα!

Reaction score
1.187

Και μόνο από την διπλή τροφοδοσία που βλέπω ότι έχει, ακόμα και χωρίς να τον έχω ακούσει, με αυτά που διάβασα πιστεύω ότι αξίζει να τον πάρεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef