Το αναλογικό άνδρο

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.019
Απάντηση: Το αναλογικό άνδρο

Αλεξ , ολα καλά και ολα ωραία, και μαγκιά του father και εσού.
Ομως εχω δυπ απορίες: τι δουλειά εχει η τραπεζαρία ανάμεσα στα δυο ηχεία, και
2 , το τζάκι πίσω απο το δεξί ηχείο κάνει ενα αντηχείο ταμάμ. Θα βάζει κάτι μπάσσα η καμινάδα γαμάτα ε?
Δεν ειρωνεύομαι , όμως ξέρω πως συμπεριφέρονται τα τζάκια και οι καμινάδες απο σχεδόν ιδίαν πείρα γιάυτό και το λέω.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Το αναλογικό άνδρο

2 , το τζάκι πίσω απο το δεξί ηχείο κάνει ενα αντηχείο ταμάμ. Θα βάζει κάτι μπάσσα η καμινάδα γαμάτα ε?
Δεν ειρωνεύομαι , όμως ξέρω πως συμπεριφέρονται τα τζάκια και οι καμινάδες απο σχεδόν ιδίαν πείρα γιάυτό και το λέω.
πράγματι, δέν έχεις καθόλου άδικο.ο χώρος είναι αρκετά μέτριος.ξύλινο πάτωμα, τζάκι και γυάλινο ενυδρείο δίπλα απο το τζάκι.

και βέβαια στη μέση η τραπεζαρία.

απλά εντάξει σπίτι είναι.το σύστημα ακουμπάει στον χώρο όσο πιο διακριτικά γίνεται.απο την άλλη και ο πατήρ δέν ασχολείται τόσο με την πχιότητα παρα με το να ξοδεύει κανα 6άωρο τη μέρα να ακούει μουσική.γι αυτό τα ηχείο είναι σε λάθος γωνίες, ο χώρος μέτριος, η θέση ακρόασης ψιλολάθος κ.τ.λ.

καταλαβαίνω οτι με απλές παρεμβάσεις το σύστημα θα εκτιναχθεί αλλα απο την άλλη πρέπει να παρακάμψουμε τα παραπάνω...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το αιωνιο προβλημα του οικιακου χωρου.
Ελαχιστοι εχουν την πολυτελεια του dedicated χωρου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.019

Μανο δεν είναι απαραίτητος ο dedicated χώρος , εαν μπορεί να είναι λίγο φροντισμένος ο απλός καθημερινός.
Εγω δεν θα γούσταρα με τίποτα να είμαι σε άλλον χώρο σα μπουντρούμι , για να ακούω δυνατά , μόνο και μόνο για αυτό.Τα εχουμε πει .
Σαν μερικούς γνωστούς που δεν ακούν μουσική , αλλά κάνουν μόνο δοκιμές στο home cinema, και είναι μέσα σε ενα μπουντρούμι χωρίς φως και αποκομμένοι απο τον εξω κόσμο.No thanks.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το αναλογικό άνδρο

νομίζω οτι μου είναι "όρθιο".:142:για δές...το γύρισα...

ε βάλε και εσύ το δικό σου να φτιάξουμε μία ωραία συλλογή!!!!:137:
Θα το βαλει ο Βλασσης.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Bρε σαν δεν ντρεπεστε .....:204::405:

Φτου σου Μανο:137::137:

Reaction score
1.815

συφωνάω.

Έχω το στέρεο στο σαλόνι με τις ασσυμετρίες και τις τζαμαρίες. Αλλά εκεί γουστάρω.

Έχω ένα σπίτι ακόμα ακατοίκητο στο οποίο μπορώ να πάω και να του αλλάξω τα φώτα, να στήσω ότι θέλω και όπως θέλω, αλλά δε πάω.
Ξυπνάω Κυριακή πρωϊ, ανάβω τα στέρεα, κάνω και καφέ και ακούω σερφάροντας.
Άλλη φάση.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μια απο τα ιδια.
Η ακροαση μουσικης ειναι κοινωνικη εκδηλωση

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Παντως βρε Αλεξ η αληθεια ειναι οτι τετοια δισκοθηκη ο οποιοσδηποτε θα την ζηλευε....μπραβο στον πατερα.....!!!!:137::137:
Και φυσικα σε σενα ...κωλοφαρδε!!!!!:142::142:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Το αναλογικό άνδρο

Μανο δεν είναι απαραίτητος ο dedicated χώρος , εαν μπορεί να είναι λίγο φροντισμένος ο απλός καθημερινός.
Εγω δεν θα γούσταρα με τίποτα να είμαι σε άλλον χώρο σα μπουντρούμι , για να ακούω δυνατά , μόνο και μόνο για αυτό.Τα εχουμε πει .
Σαν μερικούς γνωστούς που δεν ακούν μουσική , αλλά κάνουν μόνο δοκιμές στο home cinema, και είναι μέσα σε ενα μπουντρούμι χωρίς φως και αποκομμένοι απο τον εξω κόσμο.No thanks.
Συμφωνώ απόλυτα.Λ.Σ.

Reaction score
4.236

Διαφωνω ριζικως. Γιατι ο dedicated χωρος να ειναι απαραιτητα σα μπουντρουμι? Γιατι απαραιτητα σε αυτον να ακους δυνατα? Και γιατι απαραιτητα σε τετοιο χωρο να κανεις δοκιμες?

Ειναι στο χερι του καθενος απο τη στιγμη που φτιαχνει τετοιο χωρο να τον κανει οπως αυτος θελει και με οποια χρηστικοτητα ο ιδιος θελει.

Ειναι γεγονος οτι στην ουσια ειναι μια πολυτελεια που δεν την εχει ο οποιοσδηποτε και για πολυ συγκεκριμενους λογους. Ομως απο την στιγμη που μπορει να τον φτιαξει, του προσφερει οσον αφορα το κομματι της μουσικης η του κινηματογραφου σπουδαιες δυνατοτητες.

Μπορει να κανει καποια πραγματα που σ ενα σαλονι δεν μπορουν να γινουν. Στην ουσια πολλες φορες διυλιζουμε τον κωνοπα με ματζουνια καλωδια ενισχυτες ηχεια, τον χωρο που ειναι ο πιο σημαντικος παραγοντας τον προσπερναμε με ελαφρια την καρδια. Αυτα που συζηταμε με ηχοπαγιδες, ηχοδιαχυτες και ηχοαποροφηση δεν μπορουν να γινουν σ ενα σαλονι.

Εαν κανεις εναν ξεχωριστο χωρο μονο για μουσικη, μπορει να ειναι φωτεινος και ζεστος εχοντας ωστοσο γινει εκ των προτερων οι καταλληλες επεμβασεις. Εαν θελεις ομως και σινεμα, τα πραγματα αλλαζουν. Θελεις σκουρα χρωματα. Αυτο σημαινει οτι θα γινουν συμβιβασμοι. Ο χωρος για το βραδυ θα ειναι πολυ καλος, την ημερα θα ειναι καπως βαρυς!

.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285

Mπααα και για το home cinema υπάρχει η λύση να είναο ο χώρος φωτεινός και ευχάριστος.Λεφτά δεν υπάρχουν για αυτή την λύση..

Reaction score
1.614
Αχ βρε κουφάλα Άλεξ, με πρόλαβες, πάνω που σκεφτόμουν να κάνω ένα θεματάκι με το σύστημά σου!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.004
Πανεμορφο συστημα.
Κορυφαιο.
Αυτος ο προ με τις λαμπες δε μ αρεσει καθολου....τστστστς...
Ουτε το πλατω , καθολου, δε μ αρεσει......

ποτε να περασω κατω απο το μπαλκονι???
Και πανω απ ολα με τρελλαινει η δισκοθηκη!

Respect!!

Reaction score
777
Πανεμορφο συστημα.
Κορυφαιο.
Αυτος ο προ με τις λαμπες δε μ αρεσει καθολου....τστστστς...
Ουτε το πλατω , καθολου, δε μ αρεσει......

ποτε να περασω κατω απο το μπαλκονι???
Και πανω απ ολα με τρελλαινει η δισκοθηκη!

Respect!!
ε άντε στην έκθεση περάστε με τον Βλάση!!!!:116:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89