Audio Spectrum Greek Club

Reaction score
1.227
Τι χρήματα κόστιζαν σε καινούργια την εποχή τους ρε παιδιά και τα ζητάνε τόσα χρήματα;
4400€ τα είχα δει, ίσως στην τελευταία έκδοση τους. Δυστυχώς όλα τα ηχεία της εταιρείας είχαν ανέβει αρκετά σε κόστος και ο Αίολος ήταν το κορυφαίο μοντέλο της τιμολογιακά αλλά και ηχητικά ΙΜΟ.

...Το eros είναι το μοναδικό ηχείο που θα ξανάπαιρνα αν το έβρισκα....απλά για να το χαζεύω ως μπιμπελό 🥰
Αισθητικά δεν το λες και μπιμπελό, ηχητικά είναι πολύ όμορφο μέχρι εκεί που πάει. Το έχω στο κουτί του και το βγάζω για λίγο καιρό κάθε δυο - τρία χρόνια για near field ακρόαση μέχρι που ξαναγυρνάω στα δαπέδου μου. Θα ήθελα να είχα τα χρήματα και τη γνώση να τα στήσω με subs αλλά αν δεν ακούς τσίκι - τσίκι & φλάουτα το μέγεθος τους είναι απαγορευτικό για main ηχεία.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.971
Αισθητικά δεν το λες και μπιμπελό
είναι γλυκούλια ρε συ....σαν να έχεις σε μινιατούρα το ''κεφάλι'' του Ερμή 🥰

Reaction score
292
Ποιος δεν είχε αποθημενο ενα A.S.
Έθιζε το γεγονός πως ήταν εγχώρια , πατρίδα γαρ, μεγάλος ντόρος απο τα δημοσιογραφικά μέσα (ίσως όμως παραπάνω από όσο έπρεπε από πολλούς ) …..
Είχα Xanadu εκπληκτικό ηχείο πανεύκολο σε οδήγηση , πουλήθηκαν από εδώ σε λιγότερο από δέκα λεπτά μετά την αγγελία..
Είχα Ορφέα V2 , ίσως το ομορφότερο ηχείο ακουστικά που εχω ακούσει ποτέ , αλλά τα έδωσα σε χρόνο ρεκόρ καθαρά για λόγους αισθητικής για το χώρο μου.
Είχα τα Artemis V2 ενα ηχείο καημός μεγάλος , δυο χρόνια αλλά δεν κατάφερα με όσα ενισχυτικά και αν τα έπαιξα να τα ακούσω όπως ήθελα……
Παρ όλα αυτά θεωρώ μέγιστη επιτυχία του Πετροπουλου το όνομα που έχτισε…..

Reaction score
801
Ποιος δεν είχε αποθημενο ενα A.S.
Έθιζε το γεγονός πως ήταν εγχώρια , πατρίδα γαρ, μεγάλος ντόρος απο τα δημοσιογραφικά μέσα (ίσως όμως παραπάνω από όσο έπρεπε από πολλούς ) …..
Είχα Xanadu εκπληκτικό ηχείο πανεύκολο σε οδήγηση , πουλήθηκαν από εδώ σε λιγότερο από δέκα λεπτά μετά την αγγελία..
Είχα Ορφέα V2 , ίσως το ομορφότερο ηχείο ακουστικά που εχω ακούσει ποτέ , αλλά τα έδωσα σε χρόνο ρεκόρ καθαρά για λόγους αισθητικής για το χώρο μου.
Είχα τα Artemis V2 ενα ηχείο καημός μεγάλος , δυο χρόνια αλλά δεν κατάφερα με όσα ενισχυτικά και αν τα έπαιξα να τα ακούσω όπως ήθελα……
Παρ όλα αυτά θεωρώ μέγιστη επιτυχία του Πετροπουλου το όνομα που έχτισε…..
Με τον parasound 1000a είχαν κάτσει υπέροχα.
Ακόμα μου λείπουν συχνότητες στην εισαγωγή του child in time που τις έδινε στα μούτρα το άρτεμις!
Δεν τίς έχω ακούσει ούτε με ενεργά.

Reaction score
30
Καλημέρα, εμένα μου θυμίζουν πολύ τα jamo concert, μήπως έχουν ίδια μεγάφωνα;

Reaction score
21
περι ορέξεως οι τιμές που θέτεις...έχουμε δει ηχεία 5-10Κ να είναι σκουπίδια...

προσωπικά ως πρώην κάτοχος xanadu,eros αλλά κ Artemis v2 θα σου έλεγα να τα αφήσεις ήσυχα...
καταλαβαίνω ότι ίσως να είναι ένα παιδικό σου απωθημένο η απόκτηση τους...αλλά πλέον οι εποχές έχουν περάσει
κάθε μοντέλο είναι ηλικίας 15-25 ετών...

τα Aeolus δεν σου κρύβω ότι ήταν ηχείο απωθημένο και δικό μου....που απλά δεν έτυχε να βρω σε νορμάλ κατάσταση εκείνα τα χρόνια να αγοράσω μεταχειρισμένο....

η μόνη επαφή που είχα μαζί του ήταν απο ένα βίντεο στο γιουτουμπ...με ενισχυτικά μαραντζ αν θυμάμαι καλά που έπαιζε dire straits private investigations...πριν 15 χρόνια λέμε έτσι :roflmao:

μετά...μάθαμε μετρήσεις....μάθαμε μπούτια...εαρ...ντιμι...και το γυρίσαμε σε πολυκάναλο με καλώδια του κιλού

σήμερα υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε αυτά τα χρήματα που ψάχνεις...

Υ.Γ. Το eros είναι το μοναδικό ηχείο που θα ξανάπαιρνα αν το έβρισκα....απλά για να το χαζεύω ως μπιμπελό 🥰
Oπως το λες είναι απωθημένο πανω απο μια 15 ετια έχω πολλά audio Spectrum Hermes kai Artemis v2 και πιο μικρη σειρα, απλα παντα στα ματια μου το Aeolos φανταζε σαν κατι ξεχωριστο και φυσικα διεφερε και σε design απο ολα τα υπολοιπα,.,,,
Έχω και ηχεία άλλης εταιρείας στο βάσικο μου σύστημα ... απλά στο δεύτερο σύστημα που έχω Artemis θα ήθελα να κάνω την μετάβαση... και κυρίως πιστεύω ότι αν δεν τα αγοράσω τώρα ίσως να μην έχω την δυναοττηα να τα αποκτήσω και ποτέ ... το έχουμε λιώσει όλοι το κλιπ μετά συγκεκριμένα Aeolus kai Marantz pm ,....... και Dire Straits,,, ισως ο ιδιοκτητης τους δεν ξερει οτι ειναι και το μοναδικο βιντεο στο YouTube,.,.,,,,,
Σίγουρα από την άλλη ίσως ένα σημερινό ηχείο των 1500 ευρώ να είναι ανώτερο καθώς από την αρχική τους έκδοση έχει περάσει πολύ καιρός και αλήθεια είναι ότι ειδικά στον τομέα των ηχείων εκεί είναι που έχει κάνει άλματα......

Δεν ξέρω δίλλημα,.......... αλλά πρέπει να εξετάσω και την κατάσταση του συγκεκριμένου.,....

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.996
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell