Live απο την High End Εκθεση 2010

Reaction score
462
Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Eχετε δίκαιο και οι δύο.
Ανάμεσα στίς ακροάσεις σας ''κάποιος'' έβαλε το χεράκι του.
Λαθος τοποθετηση(πολυ μεγαλη αποσταση τα ηχεια μεταξυ τους),αστοχια χωρου,λαθος ενισχυτικα!!!
Αυτο το θηριο για να παιξει θελει διπλοενισχυση με 4 τεμαχια 28β,(2 τεμ/καναλι).
Παντως πηραμε μια ιδεα απο τις δυνατοτητες του εβερεστ εστω και ελαχιστη.
Ειχα αναφερθει και παλαιοτερα στα ενισχυτικα της mark levinson,σε καποιους αρεσουν σε καποιους οχι.
Οι τελικοι της ειναι πολυ καλοι αλλα λιγο ισχνοι(ειδικα οι καινουργιοι)και οι προ ειναι λιγο σκοτεινοι και γλυκοι θα ελεγα,ιδου και το αποτελεσμα που ακουσαμε.
Παντως αυτο που εγραψα πιο πριν...αξιζουν συγχαρητηρια και στον Μ.Αποστολου αλλα και σε οποιους αλλους αντιπροσωπους που εν μεσω κρισης κατεβηκαν στην εκθεση με πανακριβα μηχανηματα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και τους ευχαριστουμε!!
Και του χρονου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

παντως η χθεσινη ακροαση , δεν ειχε καμμια σχεση με την προχθεσινη .
Χθες ή τα γκαζια, ή κατι που δεν καταλαβα εκαναν το συστημα να κελαιδαει σε σχεση με προχθες.

Reaction score
28
παρεπιπτοντως θελω να ευχαριστησω τον κυριο Καφατο για την εγκαρδια υποδοχη προς το προσωπο μου !!!

Reaction score
462

παντως η χθεσινη ακροαση , δεν ειχε καμμια σχεση με την προχθεσινη .
Χθες ή τα γκαζια, ή κατι που δεν καταλαβα εκαναν το συστημα να κελαιδαει σε σχεση με προχθες.
Αργυρη αφου τα jbl τα ξερεις απεξω και ανακατωτα,θελει ρευμα το ηχειο για να παιξει,θελει γκαζια ατελειωτα,οσο του τα χωνεις καθαριζει και κοβει λαιμους,αλλα.....θελει bryston.
Ειναι δυνατον να παιξει σωστα το τερας με 500 βατ/καναλι οταν τα 9800 καταπινουν για πλακα τους 28β?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871

Σήμερα έχουμε πολύ καλύτρο ήχο κατόπιν μιας μικρής αλλαγής.
Όσοι τ άκουσαν χθές καλό είναι να περάσουν και σήμερα για να δούν τελικά πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο χώρος.Μιλάμε για μια άλλη προσέγγιση στον ίδιο χώρο.

Για κοπιάστε..

(Ο Τσαντουλίξ έμεινε κάγκελο:137:)
Ιδού και ο λόγος. Με λίγο ρακί και τσιγαράκι όλα κελαηδάνε...

Reaction score
34
Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Ιδού και ο λόγος. Με λίγο ρακί και τσιγαράκι όλα κελαηδάνε...
Ti τσιγάρο?...... αφού απαγορευότανε :138:!

Εγώ γκάπνισα ΜΟΝΟ εκτός του κσενοδοχείου! :142:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

χαιρομαι που γνωρισα απο κοντα συμφορουμιτες οπως ο Manos58, o Petermeni, ο gkontoletas και που απλα η εικονα και το ηθος τους επιβεβαιωσαν την καλη γνωμη που ειχα σχηματισει γιαυτους. Χαρηκα και για αυτους που περασαν απο το περιπτερο για λιγο, κ γιαυτους που βολταραν στα περιπτερα της εκθεσης και δε μιλησαμε πολυ.

D

Deleted member 23222

Guest

Κι εγώ να αναφέρω πως χάρηκα για όσα παιδιά γνώρισα για πρώτη φορά...συνεπικουρούμενου του κ.Καφάτου,που έσπασε τον πάγο...και του Νίκου του Αρβανιτάκη...που αποδείχτηκε ομογάλακτος μου μουσικά...του Γιώργου του Στριφτού,που δεν τόλμησε να μου μιλήσει Αρβανίτικα...:142: του Geomiat με τη καταπληκτική του πόλη και...ευγένεια...και τέλος του αναβαθμισμένου Βλάσση...:142: που γέμισε το χώρο άμα τη εμφανίσει...Κρίμα που δεν πέτυχα το κ.Κόγια να τον χαιρετήσω...(για μένα αποδεδειγμένα είναι Κύριος)...
Για τα συστήματα το Σάββατο το βράδυ που μόλις μπόρεσα να πάω...γενικά απογοητεύτηκα...σίγουρα έχω ακούσει αρκετά συστήματα καλύτερα από της έκθεσης...σίγουρα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δεν μπορεί να παίξει μουσική...
Εγώ πάντως και τελείως υποκειμενικά ξεχώρισα από τον σωρό...
1.lipinski...ξέρω ότι δεν πρωτοτυπώ...αλλά με ενθουσίασαν σε βαθμό που στεναχωρήθηκα που έχω ηχεία...
2.Βluetone...Μου φάνηκαν πολύ κοντά στα προηγούμενα σε σχέση με αληθοφάνεια,άψογη μεσσαία και εξαιρετικό έλεγχο παρόλο που έπαιζαν με λάμπες από Τσακιρίδη...(πολύ καλά επίσης)...
3.B&W παρόλο το μικρό τους μέγεθος,είχαν πολύ καλό ήχο...αν και για μένα ήταν μάλλον ακριβά...

Είχα μεγάλο ενδιαφέρον για κάποια συστήματα...τα οποία με απογοήτευσαν...αλλά δεν θα τα κρίνω λόγω του ότι πνιγόντουσαν σε αυτούς τους χώρους...Και του χρόνου...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

To Σαββατο λειψαμε με τον Κογια 2 ωρες και περασατε ολοι.Κριμα

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871

Πολλά μπράβο στον petermani με το σύστημά του,
στον Manolo strifto χιμένεθ που ήταν παντού και πάντα.

Ωραίο το μετεκθεσιακό τσιμπούσι με καλό φαγητό και ωραία παρέα, άσχετα αν παγώσαμε.
Ο John Sansui Markou δεν σταμάτησε να μιλάει καθόλου στο διαπασών, ήταν και ο driver μας με το...

γι΄αυτό αργήσαμε.
Ο Τάκης DIΥ super νηφάλιος στις συζητήσεις του περι λάμπας και κόρνας.
Πολύ ευχάριστη παρέα με κουβεντούλα απο τον Μάνο, τον Οδοντίατρο, τον Κόγια.
Πού και πού, δηλαδή συνέχεια, μας έκανε τάπα σε decibel ο Γιάννης Sansui Μάρκου με έναν Αβανιτάκη να κρύβει τα αυτιά του γιατί καθόταν δίπλα του...
Ωραίο και το κεμπάπ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Κρυωνουν βρε τα παλικαρια?
Ασε που μετα οσοι μπηκατε στο πισω χωρο θα ζεσταθηκατε και θα νοιωθατε την φωνη του JohnSansui san σαν ψιθυρο

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

... επισης μην ξανακουσω για διακοπτικους!!!
Να μην ξανακούσω για OTL! Άκουσα τον Einstein κατάλαβα...
[Το έπιασες το υπονοούμενο φαντάζομαι :126:]

Για την ιστορία, τα Lipinski που "τράβηξαν" τους περισσότερους, έπαιζαν με διακοπτικούς.
Α, και εκείνη τη μπούρδα το Metric Halo που "διαφημίζουμε" εμείς οι άσχετοι καιρό τώρα. :144:

Reaction score
1.394

ελπιζω του χρονου η Εκθεση (αν γινει με τους χαλεπους καιρους που διαγουμε) να ειναι γεματη απο Ελληνες κατασκευαστες.Μετα λογου γνωσεως καποια κομματια θα εκαναν πολλους επωνυμους να κοκκινησουν απο ντροπη και ζηλεια.
Και ο νοων νοειτο
Δυστυχως η εθνικοτητα του κατασκευαστη δε κανει διαφορα στην τσεπη μας. Και οι ελληνες κατασκευαστες ζουν στον ιδιο κοσμο με τους αλλοδαπους. Εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα παραμενουν εξαιρεσεις.

Εδω και αρκετα χρονια εχω καταλαβει οτι η εκθεση ειναι μονο για ματι, τουλαχιστον για τον μεσο ανθρωπο που δε θεωρει ενα συστημα 4000 ευρω ευκαιρια (ακομα και αν αυτο το συστημα παιζει παπαδες). Η λεξη show στον τιτλο της εκθεσης ειναι σωστη, προκειται για ενα show που οι περισσοτεροι προσπαθουν να εντυπωσιασουν με τα προιοντα τους. Τωρα ποσοι ανθρωποι αντεχουν οικονομικα αυτα τα συστηματα ειναι αλλη ιστορια. Καλο σαν εμπειρια αλλα δυστυχως για τους περισσοτερους τα συστηματα αυτα παραμενουν ονειρο που τα ακουμε 5 λεπτα καθε χρονο υπο κακες συνθηκες.

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Να μην ξανακούσω για OTL! Άκουσα τον Einstein κατάλαβα...
[Το έπιασες το υπονοούμενο φαντάζομαι :126:]

Για την ιστορία, τα Lipinski που "τράβηξαν" τους περισσότερους, έπαιζαν με διακοπτικούς.
Α, και εκείνη τη μπούρδα το Metric Halo που "διαφημίζουμε" εμείς οι άσχετοι καιρό τώρα. :144:
Εγώ τα είδα με το grace 902...
Πάντως τελικά αν το "ηχειάκι",βγάζει...αυτιά και τα λέει καλά...ότι καλοσχεδιαμένο του ρίξεις απάνω...θα κελαηδήσει...

D

deleted user 10898

Guest

ναι ρε, και επαιζαν το Linn με προενισχυτη phono ενω ειχαν ηδη το amarra vinyl.
εκει θα ηταν ολα τα λεφτα...

D

deleted user 10898

Guest

Δυστυχως η εθνικοτητα του κατασκευαστη δε κανει διαφορα στην τσεπη μας. Και οι ελληνες κατασκευαστες ζουν στον ιδιο κοσμο με τους αλλοδαπους. Εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα παραμενουν εξαιρεσεις.

Εδω και αρκετα χρονια εχω καταλαβει οτι η εκθεση ειναι μονο για ματι, τουλαχιστον για τον μεσο ανθρωπο που δε θεωρει ενα συστημα 4000 ευρω ευκαιρια (ακομα και αν αυτο το συστημα παιζει παπαδες). Η λεξη show στον τιτλο της εκθεσης ειναι σωστη, προκειται για ενα show που οι περισσοτεροι προσπαθουν να εντυπωσιασουν με τα προιοντα τους. Τωρα ποσοι ανθρωποι αντεχουν οικονομικα αυτα τα συστηματα ειναι αλλη ιστορια. Καλο σαν εμπειρια αλλα δυστυχως για τους περισσοτερους τα συστηματα αυτα παραμενουν ονειρο που τα ακουμε 5 λεπτα καθε χρονο υπο κακες συνθηκες.
εγω γιατι ειδα φετος πολλες λυσεις που με ενα 1000αρικο συνολο ειχες απιστευτα αποτελεσματα?
ειδες τα ενισχυτικα της xtz?
τα leema τα μικρα (xero?)
dual Πικαπακια?
και ΠΟΛΛΑ αλλα...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Οι Τσακιριδηδες και ο Πιτυακουδης(SPL Audio) νομιζω ηταν σωστα τιμολογιακα.
Ειναι ομως και οι μονοι με καποια παραγωγη (σε αριθμο κομματιων)Καποιοι αλλοι δυστυχως δεν βγαινουν πουλωντας 2 η 3 κομματια τον χρονο.Οχι οτι με αυτα πρεπει να βγαλουν την χρονια οπωσδηποτε αλλα και τα εξοδα τους δεν ειναι αμελητεα.Ενας κατασκευαστης πρεπει να πολλαπλασιασει το κοστος του Χ3 η Χ4 για να εχει νοημα να υπαρχει.
Καταραμενη κριση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D

Deleted member 23222

Guest

Κοίτα,με τίποτα δεν θέλω να φανώ αλαζονικός...,αλλά αυτός ο χώρος,δυστυχώς δεν είναι φτηνός...
Το μυστικό, νομίζω, είναι να βάλει κανείς δύο πήχεις...ο πρώτος θα μπεί εκεί που τον παίρνει οικονομικά...και ο δεύτερος εκεί που τον καλύπτει ηχητικά...Φυσικά αν οι πήχεις συμπέσουν,(σπάνια),είσαι ευτυχής...αν όχι προσπαθείς με diy,μεταχειρισμένα, κλπ,να προσεγγίσεις τον δεύτερο πήχυ...αέναη μάχη όντως...

Πάντως μεταξύ μας...η καθαρά προσωπική μου εμπειρία μου έχει δείξει ότι δεν με εντυπωσιάζουν συστήματα,ακόμα και DIY, με κόστος κάτω από 4.000 ευρώ.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.683
Members
38.730