Live απο την High End Εκθεση 2010

Reaction score
1.392
Απάντηση: Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

εγω γιατι ειδα φετος πολλες λυσεις που με ενα 1000αρικο συνολο ειχες απιστευτα αποτελεσματα?
ειδες τα ενισχυτικα της xtz?
τα leema τα μικρα (xero?)
dual Πικαπακια?
και ΠΟΛΛΑ αλλα...
Θα συμφωνησω για τα Dual. Η ΧΤΖ προσωπικα δε μου λεει κατι ηχητικα αλλα δε θα διαφωνησω οτι τιμολογιακα ειναι σωστη. Τα Leema και δωρεαν να ηταν ηχειο με 4αρι woofer δεν...

Οι αδερφοι Τσακιριδη ειναι φωτεινο παραδειγμα εδω και χρονια, οχι μονο τιμολογιακα αλλα το πως δινουν σημασια στον καθενα μας. Λυπαμαι που δε τους εχω ενισχυσει, ελπιζω στο μελλον. Στην αντιπερα οχθη ειδα ηχειο τριων μεγαφωνων, ενος (μισου) κουτιου και crossover να κοστιζει σχεδον 10 χιλιαρικα. Οσο ευγενικος και καλος να ειναι ο κατασκευαστης δεν εχω καμμια ορεξη να πληρωνω το νοικι και τους λογαριασμους του επειδη εκανε ερευνα δεκα χρονια.

Reaction score
153
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Θα συμφωνησω για τα Dual. Η ΧΤΖ προσωπικα δε μου λεει κατι ηχητικα αλλα δε θα διαφωνησω οτι τιμολογιακα ειναι σωστη. Τα Leema και δωρεαν να ηταν ηχειο με 4αρι woofer δεν...

Οι αδερφοι Τσακιριδη ειναι φωτεινο παραδειγμα εδω και χρονια, οχι μονο τιμολογιακα αλλα το πως δινουν σημασια στον καθενα μας. Λυπαμαι που δε τους εχω ενισχυσει, ελπιζω στο μελλον. Στην αντιπερα οχθη ειδα ηχειο τριων μεγαφωνων, ενος (μισου) κουτιου και crossover να κοστιζει σχεδον 10 χιλιαρικα. Οσο ευγενικος και καλος να ειναι ο κατασκευαστης δεν εχω καμμια ορεξη να πληρωνω το νοικι και τους λογαριασμους του επειδη εκανε ερευνα δεκα χρονια.
Ποιός ήρθε;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.929
Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Εγώ πάντως και τελείως υποκειμενικά ξεχώρισα από τον σωρό...
1.lipinski...ξέρω ότι δεν πρωτοτυπώ...αλλά με ενθουσίασαν σε βαθμό που στεναχωρήθηκα που έχω ηχεία...
πολύ καλό!:138::137::135:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

πολύ καλό!:138::137::135:
Eιμαι σιγουρος οτι αμα γινει εκθεση στην Θεσσαλονικη θα λειπεις σε συνεδριο στην Αθηνα.Ελειψες ρε μπαγασα.....τσαμπα τα τελλαρα που παραγγειλαμε:144:

Reaction score
153
Εγώ θα πώ ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετοίχαν και κρατούν ζωντανή αυτή την έκθεση γιατί πολλοί χρεώνονται για να λάβουν μέρος (χώρια η κούραση απο το ξεκουβάλημα)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.929

Eιμαι σιγουρος οτι αμα γινει εκθεση στην Θεσσαλονικη θα λειπεις σε συνεδριο στην Αθηνα.Ελειψες ρε μπαγασα.....τσαμπα τα τελλαρα που παραγγειλαμε:144:
αν ήξερες τι κουπί τραβούσα όλο το ΣΒΚ, θα ...έβαζες τα κλάματα! :143::135::143:

Reaction score
6
Κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους εκθέτες που το παλεύουν σε μια ψόφια αγορά.

Κατά τα λοιπά, πέρασα υπέροχα, γύρισα την έκθεση με μια υπέροχη παρέα, χαιρέτησα ένα σωρό κόσμο, και τους φίλους μου στο δωμάτιο του AVSITE.

Άντε και του χρόνου... .

Reaction score
153
όσο αφορά το ηχητικό μέρος θα σχολιάσω τα δωμάτια(συστήματα)οπου
αφιέρωσα τουλάχιστον μισή ώρα για να βγάλω ενα μικρό συμπέρασμα και όχι τα δωμάτια που μπήκα-βγήκα(σαν κυνηγημένος)

Τα jbl έπαιζαν δυνατά αλλα τους έλειπε η διαφάνεια
Τα Utopia είχαν διαφάνεια αλλά δυνατά είχαν θέμα
Mythos πολύ καλές εντυπώσεις
TLA-Cesaro για αλλη μια φορά απογοητεύτηκα
MBL a bit confused (εκείνα όχι εγώ):116:
Lipinsky χωρίς το metric θα έπαιζαν καλύτερα.
LAMM-Rockport παντός καιρού παντός δωματίου(αυτό το δωμάτιο πια...)δεν μπορούσα να ξεκολήσω(και όχι μόνο εγώ)
Audio Note ενισχυτικά και ηχεία:τίποτα

Τέλος ένα μικρό σχόλιο για τους νέους ντόπιους κατασκευαστές οπου πέρασα αρκετή ώρα στα δωμάτια τους ενοχλήθηκα και απο αυτό που έβλεπα αλλά και απο αυτό που άκουγα.Sorry!!!
και πάλι μπράβο σε όλους!

Reaction score
4

επειδη βλεπω υπαρχουν διαφορα θρεντ, ας βαλω και εδω τις εμπειριες μου απο την εκθεση

περασα το σαββατο με ενα συναδελφο και κατσαμε 4.5 ωρες και παλι δεν προλαβα να τα δω ολα ή να κατσω με ανεση να ακουσω ολα οσα ηθελα, παρολα αυτα απο αυτα που ειδα ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα με τα εξεις δωματια:

Audionote, mbl, lamm, einstein/acapella, B&W/Classe, Lipinski (εστω και με sub) και σταθερη αξια τα μεγαλα Kef Reference

αυτα συγκρατησα αλλα επαιζαν ωραια ΠΟΛΛΑ συστηματα, πολυ περισσοτερα απ'οσα θυμαμαι να μ'αρεσανε στην προπερσινη που ειχα ξαναπαει

για μενα παντως καλυτερα απ'ολα ηταν τα MBL, δεν ειχα ξανακουσει και ηταν αποκαλυψη

τα συστηματα audionote και einstein ειχαν ενα πολυ ευχαριστο ηχο με ζωντανια και ειδικα το soundstage που εφτιαχναν τα einstein μαζι με τα acapella ηταν το καλυτερο που βιωσα στην εκθεση.

εντυπωσιακοτατα και τα Lamm που επαιζαν με κατι θερια αμερικανικα ηχεια που δε θυμαμαι, αλλα εβγαζαν εναν πολυ ζωντανο ηχο και αυτα. Τα B&W 804 σε συνδιασμο με τα Classe με εκαναν να καταλαβω γιατι ο planitismetal ειχε παθει τετοιο σοκ οταν εστησε το συστημα του με τα 802 και τα Classe, και φανταζομαι σε εκεινον θα ηταν ακομη καλυτερο το αποτελεσμα. Τα Lipinski συνοδευονταν με sub με αποτελεσμα να εχουν πραγματικα φοβερα γεματο ηχο, θα μπορουσα να τα ακουω για ωρες και δεν τους ελειπε απολυτως τπτ.

Για τα Kef δε λεω τπτ, ολοι τα εχουμε ακουσει σε παλιοτερες εκθεσεις και καθε φορα με ενθουσιαζουν. Τα μεγαλα Duevel με το δικο τους χαρακτηριστικα ατμοσφαιρικο αλα λιγο ασαφη ηχο, τα ακουγα με μεγαλη ευχαριστηση. Διαφορετικης φιλοσοφιας σιγουρα, αλλα εξαιρετικα. Επισης φετος ηταν η τριτη φορα που ακουσα Focal Utopia και φετος με ικανοποιησαν περισσοτερο, αν και οσο σκεφτομαι ποσο κανουν δεν πιστευω οτι αγγιζουν αλλα συστηματα της εκθεσης με μικροτερο κοστος. Οσο για τα JBL που θυμιζαν εμφανησιακα συστημα PA απο πανηγυρι σε πλατεια, δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω γνωμη γιατι οσο επαιζαν υπηρχε μεγαλη οχλαγωγεια και μου φαινεται δουλευε μονο το ενα καναλι, οποτε εφυγα. Ισως σε αλλη στιγμη να εκαναν παρουσιαση με ησυχια αλλα δεν εκατσα να περιμενω.

Παντως πραγματικα το φαινομενο της εκθεσης για μενα ηταν τα ηχεια που παρουσιασαν οι Tsakiridis. Με κοστος μολις 380 ευρω, προσφερουν ενα εντυπωσιακο full-range ηχειο. Μεγαλος ηχος, ωραιο soundstage, ενταξει φυσικα μπασο χωρις σφικτο ελεγχο, αλλα και μονο που αυτο το πραματακι βγαινει τετοια μουσικη ειναι κατορθωμα!

Τελος οπως ολοι φανταζομαι, επαθα σοκ οταν ακουσα τις τιμες των Αries Cerrat. Σιγουρα σφιζουν απο τεχνολογια και μερακι (ολες οι πλακετες ηταν handmade), αλλα που θα βρουν να πουλησουν αυτοι;

αυτα απο μενα, σιγουρα ξεχναω πραγματα αλλα ηταν τοσα πολλα που τι να πρωτοθυμηθει κανεις...

Reaction score
1.686

αν ήξερες τι κουπί τραβούσα όλο το ΣΒΚ, θα ...έβαζες τα κλάματα! :143::135::143:
Α..αποκαλυψεις, εσυ τραβας το κουπι, αλλος ψαρευει κι αλλος τα τρωει? Δεν ειναι καθολου δικαιο, να το κοιταξεις... :126:

Να πω και γω με την σειρα μου οτι καθε χρονια που παρεβρισκομαι και περνω απο το περιπτερο του avsite ολο και περισσοτερο αισθανομαι ευτυχης που γραφω σ αυτο.

Λυπαμαι που δεν γνωρισα περισσοτερους και δεν ειδα πολλους απο τους ηδη γνωστους...

Για τον ηχο της εκθεσης?
Κλασικα μια απο τα ιδια, ενυπωσιασμος και περιεχομενο μηδεν, η σχεδον μηδεν (γιατι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις).

Παντα τετοια,,,, και να μην χανομαστε...

Reaction score
30.490

Καλά εσένα θα σου κάνω μια αφιέρωση στέρεο , μαναμ , για να σε ξεκάνω μια και καλή. Γειά σου ρε γιώργη , άπαιχτε.:142:

Reaction score
30.490

Οπως είδατε απέφυγα να μιλήσω , για διάφορους λόγους.
Εννοώ οσον αφορά στα ηχητικά της έκθεσης.
Ομως με την σειρά μου πρέπει να ευχαριστήσω όλους αυτού τους ανθρώπους που μόχθησαν , για να στηθεί αυτή η έκθεση , και να λειτουργήσει .
Στριφτέ πολλά συγχαρητήρια μια και ήσουν ο κύριος συνδετικός κρίκος , όλων μας.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια που ήσουν μια εξαίρετη προξενήτρα για όλους μας.
Γενικά μπράβο ρε γιώργη γιατί ουσιαστικά εσυ και ο Μανος ΦΆΓΑΤΕ ΤΟ ΛΟΎΚΙ. Δεν αδικώ τον petermeni , κάθε άλλο , το παιδί προσέφερε όπως πάντα τα μέγιστα.
Φυσικά ούτε την ομορφιά του φιλαράκου μου του βλάση.
Παιδιά εγω ειδικά ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας , τον οποίο γνωρίζω.
Επίσης ευχαριστώ όλους τους τους εισαγωγείς - αντιπροσώπους που ως γνωστόν στους χαλεπούς αυτούς καιρούς έφεραν εδω μηχανήματα και ηχεία τεράστιας η έστω και μικρότερης αξίας για εμάς.Αυτό που με λυπεί είναι ολοι αυτοί που έλλειψαν , οχι γιατί το ήθελαν , αλλά γιατί δεν μπόρεσαν.
Τέλος πάντων ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που τρεις μέρες - τέσσερις , έφφαγε ενα απίστευτο πακέτο να στήσει όλα αυτά τα δωμάτια για να πάμε μετά εμείς να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας.
Παιδιά σε όλους σας ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
30.490

Στο Πιο πάνω μύνημα στην τρίτη φωτό βλέπετε τον σωτηράκη , ο οποίος αναρωτιέται ?
Ρε μήπως να τα δώσω όλα να πάνε στο διάολο , να πάρω τα φράγκα , και μετά να δω τι παίρνω? ????????
Αυτά είναι απλά σκέψεις , απο οτι ξέρω.

Reaction score
30.490

Επίσης η δεύτερη φωτό που με βγάζει σαν αρκούδα που χορέυει είναι ενελώς ανυπόστατη.
Δεν είμαι τόσο άσχημος ούτε τόσο γερμανός η άγγλος ,η κάτι άλλο. Οκ?

Reaction score
30.490

Δεν εχω ξεχάσει μερικούς , abcd, η σειρά σου έρχεται παλιοκουφάλα θα σε κουφάνω και απο το άλλο αυτί, για να έχεις.
Βέβαια , αμα εχεις ευαισθησία 105db σε λένε τσιρίδα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale