- Reaction score
- 5.606
Εκπληκτικά ήταν ΚΑΙ φέτος. :135::135:
Θα συμφωνησω για τα Dual. Η ΧΤΖ προσωπικα δε μου λεει κατι ηχητικα αλλα δε θα διαφωνησω οτι τιμολογιακα ειναι σωστη. Τα Leema και δωρεαν να ηταν ηχειο με 4αρι woofer δεν...εγω γιατι ειδα φετος πολλες λυσεις που με ενα 1000αρικο συνολο ειχες απιστευτα αποτελεσματα?
ειδες τα ενισχυτικα της xtz?
τα leema τα μικρα (xero?)
dual Πικαπακια?
και ΠΟΛΛΑ αλλα...
Ποιός ήρθε;Θα συμφωνησω για τα Dual. Η ΧΤΖ προσωπικα δε μου λεει κατι ηχητικα αλλα δε θα διαφωνησω οτι τιμολογιακα ειναι σωστη. Τα Leema και δωρεαν να ηταν ηχειο με 4αρι woofer δεν...
Οι αδερφοι Τσακιριδη ειναι φωτεινο παραδειγμα εδω και χρονια, οχι μονο τιμολογιακα αλλα το πως δινουν σημασια στον καθενα μας. Λυπαμαι που δε τους εχω ενισχυσει, ελπιζω στο μελλον. Στην αντιπερα οχθη ειδα ηχειο τριων μεγαφωνων, ενος (μισου) κουτιου και crossover να κοστιζει σχεδον 10 χιλιαρικα. Οσο ευγενικος και καλος να ειναι ο κατασκευαστης δεν εχω καμμια ορεξη να πληρωνω το νοικι και τους λογαριασμους του επειδη εκανε ερευνα δεκα χρονια.
Παραδειγμα εδωσα, δε γνωριζω ποσα χρονια εκανε ερευνα.Ποιός ήρθε;
πολύ καλό!:138::137::135:Εγώ πάντως και τελείως υποκειμενικά ξεχώρισα από τον σωρό...
1.lipinski...ξέρω ότι δεν πρωτοτυπώ...αλλά με ενθουσίασαν σε βαθμό που στεναχωρήθηκα που έχω ηχεία...
Εκπληκτικά ήταν ΚΑΙ φέτος. :135::135:
Eιμαι σιγουρος οτι αμα γινει εκθεση στην Θεσσαλονικη θα λειπεις σε συνεδριο στην Αθηνα.Ελειψες ρε μπαγασα.....τσαμπα τα τελλαρα που παραγγειλαμε:144:πολύ καλό!:138::137::135:
αν ήξερες τι κουπί τραβούσα όλο το ΣΒΚ, θα ...έβαζες τα κλάματα! :143::135::143:Eιμαι σιγουρος οτι αμα γινει εκθεση στην Θεσσαλονικη θα λειπεις σε συνεδριο στην Αθηνα.Ελειψες ρε μπαγασα.....τσαμπα τα τελλαρα που παραγγειλαμε:144:
περασα το σαββατο με ενα συναδελφο και κατσαμε 4.5 ωρες και παλι δεν προλαβα να τα δω ολα ή να κατσω με ανεση να ακουσω ολα οσα ηθελα, παρολα αυτα απο αυτα που ειδα ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα με τα εξεις δωματια:
Audionote, mbl, lamm, einstein/acapella, B&W/Classe, Lipinski (εστω και με sub) και σταθερη αξια τα μεγαλα Kef Reference
αυτα συγκρατησα αλλα επαιζαν ωραια ΠΟΛΛΑ συστηματα, πολυ περισσοτερα απ'οσα θυμαμαι να μ'αρεσανε στην προπερσινη που ειχα ξαναπαει
για μενα παντως καλυτερα απ'ολα ηταν τα MBL, δεν ειχα ξανακουσει και ηταν αποκαλυψη
τα συστηματα audionote και einstein ειχαν ενα πολυ ευχαριστο ηχο με ζωντανια και ειδικα το soundstage που εφτιαχναν τα einstein μαζι με τα acapella ηταν το καλυτερο που βιωσα στην εκθεση.
εντυπωσιακοτατα και τα Lamm που επαιζαν με κατι θερια αμερικανικα ηχεια που δε θυμαμαι, αλλα εβγαζαν εναν πολυ ζωντανο ηχο και αυτα. Τα B&W 804 σε συνδιασμο με τα Classe με εκαναν να καταλαβω γιατι ο planitismetal ειχε παθει τετοιο σοκ οταν εστησε το συστημα του με τα 802 και τα Classe, και φανταζομαι σε εκεινον θα ηταν ακομη καλυτερο το αποτελεσμα. Τα Lipinski συνοδευονταν με sub με αποτελεσμα να εχουν πραγματικα φοβερα γεματο ηχο, θα μπορουσα να τα ακουω για ωρες και δεν τους ελειπε απολυτως τπτ.
Για τα Kef δε λεω τπτ, ολοι τα εχουμε ακουσει σε παλιοτερες εκθεσεις και καθε φορα με ενθουσιαζουν. Τα μεγαλα Duevel με το δικο τους χαρακτηριστικα ατμοσφαιρικο αλα λιγο ασαφη ηχο, τα ακουγα με μεγαλη ευχαριστηση. Διαφορετικης φιλοσοφιας σιγουρα, αλλα εξαιρετικα. Επισης φετος ηταν η τριτη φορα που ακουσα Focal Utopia και φετος με ικανοποιησαν περισσοτερο, αν και οσο σκεφτομαι ποσο κανουν δεν πιστευω οτι αγγιζουν αλλα συστηματα της εκθεσης με μικροτερο κοστος. Οσο για τα JBL που θυμιζαν εμφανησιακα συστημα PA απο πανηγυρι σε πλατεια, δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω γνωμη γιατι οσο επαιζαν υπηρχε μεγαλη οχλαγωγεια και μου φαινεται δουλευε μονο το ενα καναλι, οποτε εφυγα. Ισως σε αλλη στιγμη να εκαναν παρουσιαση με ησυχια αλλα δεν εκατσα να περιμενω.
Παντως πραγματικα το φαινομενο της εκθεσης για μενα ηταν τα ηχεια που παρουσιασαν οι Tsakiridis. Με κοστος μολις 380 ευρω, προσφερουν ενα εντυπωσιακο full-range ηχειο. Μεγαλος ηχος, ωραιο soundstage, ενταξει φυσικα μπασο χωρις σφικτο ελεγχο, αλλα και μονο που αυτο το πραματακι βγαινει τετοια μουσικη ειναι κατορθωμα!
Τελος οπως ολοι φανταζομαι, επαθα σοκ οταν ακουσα τις τιμες των Αries Cerrat. Σιγουρα σφιζουν απο τεχνολογια και μερακι (ολες οι πλακετες ηταν handmade), αλλα που θα βρουν να πουλησουν αυτοι;
αυτα απο μενα, σιγουρα ξεχναω πραγματα αλλα ηταν τοσα πολλα που τι να πρωτοθυμηθει κανεις...
Α..αποκαλυψεις, εσυ τραβας το κουπι, αλλος ψαρευει κι αλλος τα τρωει? Δεν ειναι καθολου δικαιο, να το κοιταξεις... :126:αν ήξερες τι κουπί τραβούσα όλο το ΣΒΚ, θα ...έβαζες τα κλάματα! :143::135::143:
πωωω ρε πούστη μου σαν την μαϊμου εχω βγεί .