Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Reaction score
11
Απάντηση: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

το ένα περιμένει το χώρο για να έρθει στα ίσα του, το άλλο ξέρει πως ο χώρος είναι πολύ μεγάλος για αυτό για να του αλλάξει κάτι...
Είναι οι προπομποί της επόμενης γενιάς, των "artificial intelligence" ηχείων.

:142:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Εδώ:

http://www.avmentor.gr/reviews/xtz_divine_100_49_2.htm

δημοσιεύεται αυτή η καμπύλη απόκρισης:(αν έχω καταλάβει λάθος ζητάω συγνώμη).

Eρώτηση: είναι η σωστή;

:111:
ετσι επαιζαν και στην εκθεση....
μπουυυυμ στο μπασο-χαμηλο-μεσαιο
προβολικες φωνες (ωρεεε ταααα κεραμικαααααα μιντττ)
ψηλα που δεν κουραζουν ουτε τσιριζουν...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

ετσι επαιζαν και στην εκθεση....
μπουυυυμ στο μπασο-χαμηλο-μεσαιο
προβολικες φωνες (ωρεεε ταααα κεραμικαααααα μιντττ)
ψηλα που δεν κουραζουν ουτε τσιριζουν...
Αγαπητέ μου vet άν έπαιζαν έτσι στην έκθεση με μπουμάρισμα όπως λες και μάλιστα στο καλύτερο ακουστικά δωμάτιο, κατά τη γνώμη μου, της έκθεσης, θα τα έπαιρνα και θάφευγα. Δεν νομίζω να άντεχα μία τέτοια απόκριση.
Τα κεραμικά δε, έχουν οπωσδήποτε την χροιά τους αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι προβάλλουν υπερβολικά τις μεσαίες. Αν συνέβαινε αυτό το ηχείο θα ήταν μια αποτυχία συχνοτικά, ακόμη και για τα λεφτά του, και να είσαι σίγουρος οτι θα το παραδεχόμουνα πρώτος.
Ευτυχώς δεν είναι έτσι.

Reaction score
498
Για το σετάπ στην έκθεση:

Το κεραμικό το καταλάβαινες ανεπαίσθητα στο mid.Πάντως είναι επιτυχία που δεν το καταλάβαινες στο tweeter..Συνήθως αυτό ακούω σε παρόμοιες υλοποιήσεις κυρίως..Μπουμάρισμα δεν κατάλαβα.Ίσα ίσα ίσως να θέλαμε και περισσότερο χαμηλό κατά περίπτωση.Μπορεί να έτυχε στο κομμάτι ή στην θέση ακρόασης.Πάντως επιμένω πως αν ακουστούν με "καλό" τελικό ίσως πάρουμε "άλλα" πράγματα!Την ομοιογένεια των ATC δεν την έχουνε, αλλά έχουνε πολύ σημαντικές αρετές..:144:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Πάντως ούτε εγώ άκουσα μπουμάρισμα στην έκθεση ούτε στο κατάστημα που τα έχω ακούσει. Συμφωνώ επίσης οτι το κεραμικό tweeter δεν το προσέχεις / καταλαβαίνεις. Αντίθετα το mid είναι αυτό που δίνει όποιο χαρακτήρα έχει αυτό το ηχείο, αν έχει. Συνολικά εξαιρετικό ηχείο κατά την ταπεινή μου γνώμη, παρόλα αυτά πολύ διαφορετικό στο τελικό αποτέλεσμα από τα ATC.

D

deleted user 10898

Guest

Αγαπητέ μου vet άν έπαιζαν έτσι στην έκθεση με μπουμάρισμα όπως λες και μάλιστα στο καλύτερο ακουστικά δωμάτιο, κατά τη γνώμη μου, της έκθεσης, θα τα έπαιρνα και θάφευγα. Δεν νομίζω να άντεχα μία τέτοια απόκριση.
Τα κεραμικά δε, έχουν οπωσδήποτε την χροιά τους αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι προβάλλουν υπερβολικά τις μεσαίες. Αν συνέβαινε αυτό το ηχείο θα ήταν μια αποτυχία συχνοτικά, ακόμη και για τα λεφτά του, και να είσαι σίγουρος οτι θα το παραδεχόμουνα πρώτος.
Ευτυχώς δεν είναι έτσι.
ok θα ετυχε την μια απο τις δυο φορες που τα ακουσα..
ποση αποσταση απο τον εμπρος τοιχο θεωρειτε μινιμουμ? (πισω πλευρα ηχειου τοιχος...)

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

...Μπουμάρισμα δεν κατάλαβα.Ίσα ίσα ίσως να θέλαμε και περισσότερο χαμηλό κατά περίπτωση...
Έχω την εντύπωση πως αυτό οφείλεται, κυρίως, στη...συνήθεια.
Έχουμε συνηθίσει τις..."ουρές" στα χαμηλά (τις οποίες, συχνά, ερμηνεύουμε ως "μεγάλη έκταση"!) και ένα καλοελεγχόμενο χαμηλό μας ακούγεται..."λειψό".

Πάντως επιμένω πως αν ακουστούν με "καλό" τελικό ίσως πάρουμε "άλλα" πράγματα!
Αυτό είναι λογικό και...πολυαναμενόμενο (από την ΧΤΖ)!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef