denon a1 hd για ποια ηχεια?

Reaction score
29.535
Απάντηση: denon a1 hd για ποια ηχεια?

Αν αναφέρεσαι στον avc a1hd, όποιο και να βάλεις το ίδιο είναι μιας και τα δυο είναι 4ωμα στα μπάσσα και 8ωμα στα υψηλά.Το κακό είναι , σχετικά βέβαια οτι η denon λέει για 8 και 6 ωμς και οχι για 4 .Το πολύ πολύ να κάνεις παθητική διενίσχυση και να ξεμπερδεύεις ,όποιο και να βάλεις.Το focal,εχει 2 7ιντσα αν δεν απατώμαι το 803D, εχει 3 6,1/2 , αρα όπως λέει ο Κογιας στα χαμηλά θα εχει λογικά προβάδισμα, αλλά θα είναι και πιο χαμηλό ωμικά.Ακουσέ τα κάπου , πρώτα , είναι σημαντικό , να πάρεις μια γεύση.

Reaction score
1.430
ο ενισχυτης ειναι ο denon avc A1D
τα ηχεια φυσικα και θα τα ακουσω...
απλα με εχουν προβληματισει καποιες γνωμες οτι ειναι δυσκολα θα τα οδηγησει,,,,
ο χωρος που εχω ειναι αρκετα μεγαλος 6μχ3.5μ
και θα ειναι τα κυρια ηχεια σε ενα home cinema αλλα φυσικα θα ειναι και τα κυρια ηχεια για ακροαση μουσικης.
παθητικη διενισχυση? δηλαδη?

Reaction score
1.430
και καπου στην ακρη ειναι και τα 40ρια atc.....για τα οποια δεν εχω καθολου αποψη...απλα τωρα τα γνωριζω

Reaction score
15.548

Γιατι δεν παιρνεις τα 805 με ενα ζευγαρακι sub 12αρια για να μην εχεις προβλημα....θα ακους ωραια μουσικη-κινηματογραφο.

Reaction score
1.430
γιατι στη μουσικη δε θελω να βαζω sub. εχω ενα velodyne αλλα προτιμω να το χρησιμοποιω μονο για τις ταινιες....
και εξαλου εχω βρει αυτα τα 2 σε super τιμη..

Reaction score
460

Μην βαλεις παντως δυσκολα ηχεια στον Α1.Εχεις αρκετα μεγαλο χωρο και τα ηχεια που αναφερεις δεν θα σε καλυψουν.
Εχεις ακουσει τα jbl LS 80?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: denon a1 hd για ποια ηχεια?

γιατι στη μουσικη δε θελω να βαζω sub. εχω ενα velodyne αλλα προτιμω να το χρησιμοποιω μονο για τις ταινιες....
και εξαλου εχω βρει αυτα τα 2 σε super τιμη..
Τες πα.....

Αφου τα βρηκες σε σουπερ τιμη παρτα και στο μελλον παιρνεις και τελικο για να παιξουν τα αναμενομενα....

Ποιο velo εχεις...:118:

Reaction score
1.430
Re: Απάντηση: Re: denon a1 hd για ποια ηχεια?

to

Velodyne VA-1250 ( αν θυμαμαι καλα το μοντελο)

Reaction score
15.548

ε βεβαια,που να θυμασε ....εχουν περασει 10 χρονια:116:

Σε τι τιμη βρηκες τα ηχεια..:118:

Reaction score
29.535

Μην βαλεις παντως δυσκολα ηχεια στον Α1.Εχεις αρκετα μεγαλο χωρο και τα ηχεια που αναφερεις δεν θα σε καλυψουν.
Εχεις ακουσει τα jbl LS 80?

Αντώνη 27 τμ δεν είναι μεγάλος χώρος.
Μια χαρά θα τα πάει ο a1, αρκεί να μην εχει απαιτήσεις στυλ τελικού.

Reaction score
460

Αντώνη 27 τμ δεν είναι μεγάλος χώρος.
Μια χαρά θα τα πάει ο a1, αρκεί να μην εχει απαιτήσεις στυλ τελικού.
Ο χωρος παντως μικρος δεν ειναι Γιαννη,και καλο θα ειναι να βαλει ευκολα ηχεια για να μην χρειαστει μελλοντικη αναβαθμιση τελικου,για να εχει ικανοποιητικες σταθμες.(δεν μιλαμε για τα δικα μας κριτηρια σε θεμα εντασης τρελλογιννε,εμεις στα 60 θα εχουμε κουφαθει απο τις σταθμες που συνηθως ακουμε).

Reaction score
1.430
ο χωρος ειναι ενα υπογειο το οποιο το μετρεψα σε home cinema room και εκει μεσα εχω μονο ¨δικα μου¨ πραγματα...¨) το θεμα μου ειναι (επειδη εχω ακουσει αντιφατικες γνωμες ως τωρα...μεχρι ποθ πηρα και σε ενα μαγαζι και ρωτησα αν θα τα παει ο Α1 τα b&w και μονο που δε μου παπαντησε "που πας ρε καραμητρο") αν θα παρω ικανοποιητικα αποτελεσματα απο τον Α1 , και μεσα σε ενα 6μηνο εχω σκποο ετσι και αλλιως να παρω εναν τελικο....
μην τα παω δηλαδη και δωσω ενα καρο λεφτα -γιατι οσο καλι και να ειναι η τιμη ειναι αρεκτα ψηλα για μενα - και τα βαλω και ο ενισχυτης μου ουτε που τα γαργαλησει.,,,,,

φωτο του χωρου υπαρχουν εδω http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=57317&highlight=home+made

Reaction score
460
Απάντηση: Re: denon a1 hd για ποια ηχεια?

ο χωρος ειναι ενα υπογειο το οποιο το μετρεψα σε home cinema room και εκει μεσα εχω μονο ¨δικα μου¨ πραγματα...¨) το θεμα μου ειναι (επειδη εχω ακουσει αντιφατικες γνωμες ως τωρα...μεχρι ποθ πηρα και σε ενα μαγαζι και ρωτησα αν θα τα παει ο Α1 τα b&w και μονο που δε μου παπαντησε "που πας ρε καραμητρο") αν θα παρω ικανοποιητικα αποτελεσματα απο τον Α1 , και μεσα σε ενα 6μηνο εχω σκποο ετσι και αλλιως να παρω εναν τελικο....
μην τα παω δηλαδη και δωσω ενα καρο λεφτα -γιατι οσο καλι και να ειναι η τιμη ειναι αρεκτα ψηλα για μενα - και τα βαλω και ο ενισχυτης μου ουτε που τα γαργαλησει.,,,,,

φωτο του χωρου υπαρχουν εδω http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=57317&highlight=home+made
Καλα σου ειπαν για τα b&w (περι καραμητρο) δεν γνωριζω τι ηχος σου αρεσει αλλα παρε ευκολα ηχεια,για αυτο σου προτεινα τα jbl ls 80.
Μπορεις να ρωτησεις με πμ τον rose athens,που πηρε τα ls 60.

Reaction score
29.535

Τα μεν focal εχουν Min αντίσταση 3,1ωμ, τα δε b&w 3.0 ωμ.
Τα focal 91 db, τα b&w 90db.
Οπως καταλαβαίνεις απο πλευράς οδήγησης και φορτίου φαίνονται παρόμοια , αλλά εχω την αμυδρή υποψία οτι τα 803 είναι πολύ πιο ρευματοβόρα απο τα 1027.
Είναι και πάγια τακτική της b&w άλλωστε.Ακουσέ τα δες ποιά σου αρέσουν και αναλόγως πράττεις.Το πολύ πολύ να χρειαστείς εναν δικάναλο τελικό για τα δυο μπροστά αργότερα.

Reaction score
1.430
Re: Απάντηση: denon a1 hd για ποια ηχεια?

Τα μεν focal εχουν Min αντίσταση 3,1ωμ, τα δε b&w 3.0 ωμ.
Τα focal 91 db, τα b&w 90db.
Οπως καταλαβαίνεις απο πλευράς οδήγησης και φορτίου φαίνονται παρόμοια , αλλά εχω την αμυδρή υποψία οτι τα 803 είναι πολύ πιο ρευματοβόρα απο τα 1027.
Είναι και πάγια τακτική της b&w άλλωστε.Ακουσέ τα δες ποιά σου αρέσουν και αναλόγως πράττεις.Το πολύ πολύ να χρειαστείς εναν δικάναλο τελικό για τα δυο μπροστά αργότερα.

ο τελικος που κοιταζω για αγορα μετα τα ηχεια ειναι ο rotel 1572

Reaction score
29.535

Πάντως ο a1hd είναι 150/8 170/6, οπότε μην περιμένεις να πάρεις περισότερα απο αυτά.

Reaction score
29.535
Απάντηση: Re: Απάντηση: denon a1 hd για ποια ηχεια?

ο τελικος που κοιταζω για αγορα μετα τα ηχεια ειναι ο rotel 1572

Και αυτός μικρός είναι σχετικά.Θέλεις ενισχυτή που να εχει τουλάχιστον τα διπλά watts απο τον a1hd, για να πάρεις 3db μεγαλύτερη στάθμη,συγκριτικά με τον a1hd.
Κοίτα για κάποιον τελικό στα 2χ350/8 που είναι και η ονομαστική ισχύς των ηχείων.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508