- Reaction score
- 1.430
τα focal 1027be η ta b&w 803d μπορει να τα αναλαβει
Τες πα.....γιατι στη μουσικη δε θελω να βαζω sub. εχω ενα velodyne αλλα προτιμω να το χρησιμοποιω μονο για τις ταινιες....
και εξαλου εχω βρει αυτα τα 2 σε super τιμη..
Μην βαλεις παντως δυσκολα ηχεια στον Α1.Εχεις αρκετα μεγαλο χωρο και τα ηχεια που αναφερεις δεν θα σε καλυψουν.
Εχεις ακουσει τα jbl LS 80?
Ο χωρος παντως μικρος δεν ειναι Γιαννη,και καλο θα ειναι να βαλει ευκολα ηχεια για να μην χρειαστει μελλοντικη αναβαθμιση τελικου,για να εχει ικανοποιητικες σταθμες.(δεν μιλαμε για τα δικα μας κριτηρια σε θεμα εντασης τρελλογιννε,εμεις στα 60 θα εχουμε κουφαθει απο τις σταθμες που συνηθως ακουμε).Αντώνη 27 τμ δεν είναι μεγάλος χώρος.
Μια χαρά θα τα πάει ο a1, αρκεί να μην εχει απαιτήσεις στυλ τελικού.
Καλα σου ειπαν για τα b&w (περι καραμητρο) δεν γνωριζω τι ηχος σου αρεσει αλλα παρε ευκολα ηχεια,για αυτο σου προτεινα τα jbl ls 80.ο χωρος ειναι ενα υπογειο το οποιο το μετρεψα σε home cinema room και εκει μεσα εχω μονο ¨δικα μου¨ πραγματα...¨) το θεμα μου ειναι (επειδη εχω ακουσει αντιφατικες γνωμες ως τωρα...μεχρι ποθ πηρα και σε ενα μαγαζι και ρωτησα αν θα τα παει ο Α1 τα b&w και μονο που δε μου παπαντησε "που πας ρε καραμητρο") αν θα παρω ικανοποιητικα αποτελεσματα απο τον Α1 , και μεσα σε ενα 6μηνο εχω σκποο ετσι και αλλιως να παρω εναν τελικο....
μην τα παω δηλαδη και δωσω ενα καρο λεφτα -γιατι οσο καλι και να ειναι η τιμη ειναι αρεκτα ψηλα για μενα - και τα βαλω και ο ενισχυτης μου ουτε που τα γαργαλησει.,,,,,
φωτο του χωρου υπαρχουν εδω http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=57317&highlight=home+made
Τα μεν focal εχουν Min αντίσταση 3,1ωμ, τα δε b&w 3.0 ωμ.
Τα focal 91 db, τα b&w 90db.
Οπως καταλαβαίνεις απο πλευράς οδήγησης και φορτίου φαίνονται παρόμοια , αλλά εχω την αμυδρή υποψία οτι τα 803 είναι πολύ πιο ρευματοβόρα απο τα 1027.
Είναι και πάγια τακτική της b&w άλλωστε.Ακουσέ τα δες ποιά σου αρέσουν και αναλόγως πράττεις.Το πολύ πολύ να χρειαστείς εναν δικάναλο τελικό για τα δυο μπροστά αργότερα.
ο τελικος που κοιταζω για αγορα μετα τα ηχεια ειναι ο rotel 1572