Τα παιδια.....παιζει

Reaction score
2.248
Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

:626:

Τώρα κατάλαβα γιατί τόση μεγάλη διαφορά με τον D του Μάνου...... Δεν ήταν κακός ο D, ήταν πολύ καλό το σετ των Α class :410:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.622

Αυτό το θέμα υπάρχει δηλαδή:

Και από μας τι θες να κάνουμε;

:119:

Δεν είναι κακή η ιδέα σου , ευχαρίστως να δεχτώ, ευχαρίστως.
Υπόσχομαι να βοηθήσω σε άλλους παρόμοιους αγώνες συγκέντρωσης πόρων υπέρ απόρων πτωχών χαιφιντελάδων , και μάλλιστα με καλή δωρεά.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.622

Tαπα εγω δεν ταπα!!!!!!!!
Ειναι ζημια αυτος ο Ιατρου ο δοντας!!!!!
Ηρθε στην Κορινθο νασου ζημιες στον Μανο μας,πηγε στην Αθηνα,νασου ζημιες στον Μαρκου μας,ειπε ομως οτι θα παει και στον Πειραια,οποτε νασου ζημιες στον Gevaz μας!!!!!!

Φτουσ ου ρε μαλλιαρε οδοντιατρε απο τον Βολο!!!!!!!!!

Να δειτε παιδια που την επομενη φορα θα κατεβει με τα μονομπλοκια της SPL και τοτε σας υποσχομαι να του ριξω μονιμο ΒΑΝ για να σωσω κοσμακι!!!!!!!!

:142::142:
Τι να κάνεις ρε μαύρε και συ , 800 ban να του ρίξεις αυτό το ζευγάρι , θα σε κάνει να πουλήσεις τα δικά σου .
Δεν κάνω πλάκα βλασούκο , καλά που δεν το άκουσες στα δικά σου γιατί θα είχαμε αίματα και κλάματα , ξέρεις τώρα εσύ.:142:

Reaction score
1.788

Μερικες εντυπωσεις απο τα παιδια.
Ο Βλασσης ειναι μια πιστα κοσμικου κεντρου παραμονη Πρωτοχρονιας μονος του.
Στην κηδεια μου θα τον καλεσω να μας διασκεδαζει

Ο Μαρκου ειναι για "χοντρα"κολπα.Ντελαλης σε πανηγυρι,πρωτο κλαρινο,πρωτος στον χορο.Εξω καρδια.Μονο μην πεις κατι για Sansui,Αυλους.Casus belli

O Geomiat ειναι το πειραχτηρι.Εκει που εισαι σοβαρος ,πεταει κατι και "εφυγες"
Οι Ιγγλεζοι το λενε χιουμορ.Με την κυριολεξια του ορου.

Ο Τακης ειναι "μετρημενος".Και καταμετρητης επισης.Εμεις ακουγαμε νοτες και ο Τακης ανοδους και καθοδους και γεφυρες και διοδους και τοπολογιες.Γι αυτο δειχνει κουρασμενος στην ταβερνα.Εκαψε τον "σκληρο" του απο τα data που κατεγραφε.Ευτυχως ειχα κρυψει τα κατσαβιδια και το πολυμετρο αλλιως θα ειχε χωθει σε κανα κυκλωμα και ακομα θα τον ψαχναμε.

Ο Geovaz ειναι ενα χαμογελο μονος του.Τον γνωριζεις 5 λεπτα και λες ο "δικος "μου ανθρωπος.Αυτο ειναι σπανιο και ειναι "χαρισμα".Και του βγαινει απο το σωψυχο αβιαστα.

Σας ευχαριστω ολους που ηρθατε σπιτι μου και "παιξαμε"
Nα πω οτι πανω απο ολα ηταν η ζεστη παρεα απο ολα τα παιδια . Ολοι εχουν κατι ιδιαιτερο!!

Βλασσης, τι να πω !! ισως ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που μπορει να συνυπαρχει στο hell angel με τους χαρλεαδες, και καπακι το βραδυ να εχει κλεισει τραπεζι για δειπνο στην αιθουσα galaxy στο χιλτον!!! με μια λεξη [ πλημμυρας]

geomiat ηρεμη δυναμη!!! τρομερο πηγαιο χιουμορ με ενα εξωπραγματικο τακτ σε ολα του!!! με μια ματια στα εχει πει ολα!!με μια λεξη ο [ευγενης]

geovaz. Γιατρος χωρις συνορα στα πικαπια!! σοβαρος απολυτος και ταυτοχρονα φιλικος και ζεστος σαν να τον ξερεις χρονια!! με δυο λεξεις [ζεστος τεχνοκρατης]

Μανος , ζεστος, φιλικος, μεγαλη καρδια . Θα του εδεινα το παρατσουκλι ΜΠΟΜΠ ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ!! σαν σφουγγαρι ρουφαει οτι του πεις για να το κανει πραξη! η επομενη αγορα του σιγουρα ειναι ενας παλμογραφος! με μια λεξη [μεγαλοκαρδος]

Μαρκου... θα μπορουσα να πω απλα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!! μεγαλη μορφη. τον εχετε παρεξηγησει ολοι!!!!! δεν ειναι φωνακλας , απλα δεν ακουει καλα!!! επισης ειναι παρα πολυ ντροπαλος!!!! ματ την παναγια σας λεω!!! κοιταχτε ολες τις φωτογραφιες ειναιι κατακοκκινος!!!!! Γεια σου ρε Γιαννη!!! εισαι ολα τα λεφτα!!! με μια λεξη [αερατος]

Reaction score
1.788

Σήμερα το μεσημέρι ήρθε απο δω ο geomiat, κατά κόσμον Γιώργος ιατρού.
Είχε στο αυτοκίνητο ολα αυτά που είχαμε το σάββατο στου Μάνου.
Σε μένα ξεφορτώθηκαν μόνο οι 2 τάξη Α , προ και τελικός.
Αυτούς που είδατε στις φωτό, ο λεπτούλης προ , και ψιλοογκώδης τελικός χωρίς πρόσοψη.Ημασταν 3 άτομα, εγω, ο geomiat, και ο gargon gr.
Μετά απο το ξεφόρτωμα και τις απαραίτητες συνδέσεις , και τα διάφορα χωροταξικά,
ξεκίνησε αναπαραγωγή , απο cd αρχικά του takis 6c33, που έδωσε για κοπιάρισμα το γνωστό με τα τύμπανα της shefield, .!!!!!
Αποκάλυψη πρώτη , οι αυλοί κελαηδάνε όπως ποτέ άλλοτε στην ζωή τους.
Περιμένουμε λίγο να ζεσταθεί ο τελικός με διάφορα λαλα κομμάτια, τα οποία οσο τα ακούμε παθαίνουμε πόρωση.Ο ηχος του ζεύγους είναι μοναδικός.Απίστευτες χροιές, ανάλυση ταχύτητα και ρεύματα-ρεύματα-ρεύματα, ξανά χροιές ,ξαναά ανάλυση ξανά ρεύματα, και αέρας -λεπτομέρεια τρισδιάστατος ηχος σκηνή , και πάλι , και ξαναδώστου.

Βαριέμαι να γράφω τα ιδια και τα ιδια συνέχεια και να γίνομαι βαρετός εως και γραφικός.
Αυτό το σετάκι του μιχάλη είναι όντως μοναδικό. Εχει μοναδικό ηχο , ευηχο, απίστευτα αναλυτικό , με απίθανες χροιές , απίστευτα ξεκούραστο.
Παίζει χαλαρά σαν 2χ250 , χωρίς ιχνος κόπωσης πουθενά , ούτε καν κλιπαρίσματος.
Αν δεν ήξερα οτι είναι 2χ85 , θα ορκιζόμουνα οτι είναι 2χ300, με ρεύματα.(αν παίζει ετσι ο μικρός , ο μεγάλος 2χ170 πως θα παίζει?)
Απίστευτο για μια ακόμη φορά.Εχω ακούσει και άλλα μηχανάκια με τα ηχεία μου , κανένα δεν εχει παίξει τόσο εξωφρενικά καλά.Ο ιατρού , αλλά και ο σωτήρης μπορούν να επιβεβαιώσουν των λόγων μου το αληθές.
Το πρόβλημα είναι οτι και να αλλάξω , που θα αλλάξω , πυκνωτές στον sansui μου είναι σίγουρο οτι αυτόν τον ηχο δεν πρόκειται να τον πιάσω ποτέ.
Εφαγε ξύλο ο sansui, και εγω μαζί.Εντάξει είναι μηχάνημα 30 ετών , αλλά δεν είναι χλάπα.Ξανά εντάξει , οι πυκνωτές του εδω και κανά 3μηνο , εχω καταλάβει οτι πνέουν τα λίσθια. Εντάξει , αλλά αυτή η ολογραφική λεπτομέρεια που άκουσα απο τα μηχανάκια του Μιχάλη με εχει αφήσει άναυδο.Φυσικά και δεν θα πουλήσω τον sansui, αυτό εννοείται.
Ομως αυτό το ζευγαράκι του μιχάλη θα το χτυπήσω σίγουρα
Είναι οτι καλύτερο εχω ακούσει ποτέ σε συνδυασμό με τα ηχεία μου.

Περιμένω τις απόψεις των άλλων δυο ακροατών.
Με τις υγείες μας.
Α ρε mike φωτιές που μου άναψες....
ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!! ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ SANSUI !!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!! ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ SANSUI !!!!

:143::142::143: εγραψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςς!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.640

Μη μου πειράζετε το Γιαννάκη! :202: :107:

Reaction score
2.248

John o μεγάλος που λες είναι υβριδικός και αυτός class A?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

παγωστε το θεμα επιτελους
Θα ανεβουν οι τιμες

Reaction score
1.788

κοιταχτε να δειτε ...........ο Μαρκου με mosfet και λαμπες!!!!! Τελος, σπαω τις λαμπες μου!!!!!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.622

Μην νομίζετε οτι δεν τα βλέπω , απλά είμαι απασχολημένος.
Μόλις μπορέσω θα τα πάρετε στο κεφάλι όλοι σας κουφ@λες.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και ο χωρος προσευχης......i love you καργα..........ναι βρε ετσι το λενε το ταβερνοποιειον!!!!!!!:143::143:
δεν πιστευω να εχεις καταγωγη απο χιλιομοδι !!!!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.622

Είσαι μεγάλος κόπρος εσυ, αφού κάποιος άλλος είναι μούργος..!!!!!
Αλλά οχι θα ήθελα να γράφει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ AUDIO
Σπάσε όσες λάμπες θέλεις , εγω τέτοιο άκουσμα , ποτέ πριν .
Σε όλα τα χρονικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.583
Members
38.346
Νεότερο μέλος
terino